Sizin ne zaman belli olucakHer negatifte bi sonraki için kesin negatif çıkacak diye bekliyorum ama ufacık bi umut oluyor yine de. Siz bu hafta içinde hangi gün kan vereceksiniz ?
Benim de 9.gün göğüs şiş acıyo kasık ağrısı var karında batma var bel ağrısı progestan ve duphaston kullanıyorum test yapmamak için çok zor dururuorum hem acaba diyorum hem negatif çıktığında üzülmemek için hazırlıyorum kendşmi Ne zaman test yapvaksınızCansin haticede saolsun yaziyo bakiyo gecen c.tesi asilama oldu bugun 10.gun ayni belirtiler gogusler sis adet gunum bugun olmadim progestan kullanmiyorum duspason kullaniyorum bekliyorum yanliz goguslerde damarlar belirginlesti ucuda cikti yaninda putur sivilceler olsu ilactandir diyorum hem umitliyim hem degil zor olsada bekliyorum sen nasilsin bu arada nasil gidiyo
Bugün kan vereceğim. Akşama doğru belli olurSizin ne zaman belli olucak
Çok heycanlı ya haber ver olurmuBugün kan vereceğim. Akşama doğru belli olur
Olumluda olsa olumsuzda haber vericem. Dua edin nolur artık pozitif çıksınÇok heycanlı ya haber ver olurmu
Insallah pozitif olurOlumluda olsa olumsuzda haber vericem. Dua edin nolur artık pozitif çıksın
14 gunu bekleyin sevineceksek te o zaman ozulceksekte o zaman uzulelim benim 12. Gunum beklemek zor ama yapcak bisey yok 2.asilamam hayirlisi hepimiz icinBenim de 9.gün göğüs şiş acıyo kasık ağrısı var karında batma var bel ağrısı progestan ve duphaston kullanıyorum test yapmamak için çok zor dururuorum hem acaba diyorum hem negatif çıktığında üzülmemek için hazırlıyorum kendşmi Ne zaman test yapvaksınız
Haberlerini bekliyoruzOlumluda olsa olumsuzda haber vericem. Dua edin nolur artık pozitif çıksın
İnşallah pozitif sonucu alırsınBugün kan vereceğim. Akşama doğru belli olur
İnşallah pozitif alırsın meleğin seninledir inşallahOlumluda olsa olumsuzda haber vericem. Dua edin nolur artık pozitif çıksın
Hayırlısı inşallah bizimledir bebeklerimiz14 gunu bekleyin sevineceksek te o zaman ozulceksekte o zaman uzulelim benim 12. Gunum beklemek zor ama yapcak bisey yok 2.asilamam hayirlisi hepimiz icin
InşallahHayırlısı inşallah bizimledir bebeklerimiz
İnşallahInsallah pozitif olur
İnşallahİnşallah pozitif alırsın meleğin seninledir inşallah
İnşallahİnşallah pozitif sonucu alırsın
3 saate haber vereceğimHaberlerini bekliyoruz
Benim daha sonucum çıkmadıSonuç ne oldu acaba hayırlı haberleri aldınız inş
3 saate haber vereceğim
Bütün konuyu okudum inş hayırlı haberleri alırsınBenim daha sonucum çıkmadı
ÇıktımıııBenim daha sonucum çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?