Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben ankaradayim cok iyi bilinen kliniklerde doktorlarda tedavi oldum devlettede oldum devletin basarisinin ceyregini ozellerde yasamadim .Devlet hastanesi ama doktorum cok iyi kibar ilgili ve en guzelide dogrusu neyse o sonucu aliyorum esimin değerleri biraz kotuydu ama ozellerdeki testler kadar hic kotu olmamisti esime dedim bu iste bir gariplik var gatada tahlil ver dedim randevu aldik gitti verdi spermi bir baktik ozelde 0 cıkan ileri hareketlilik devlette 18 cikti ve biz o doktoru derhal biraktik geri universite hastanesine döndük.
Peki sürekli aynı doktordan randevu alabiliyor musunuz ?

Böyle bi şüpen varsa doktorunu değiştirmen daha iyi olur ilk doktora güvenmek lazım çünkü insanın rahat olması çok önemli bana çipli aşılama önerdi doktorum %40a kadar şansı arttırıyo kaliteli sperm ve kaliteli yumurta elde ettiğimiz için demişti güven çok önemli canım
rahim filmi için hastaneden hastaneye ücret fark eder sorar soruşturursun devlette ücretsiz yapılıyor diye biliyorum ama anestezi yapılmıyor galiba iyice araştır sen yine
Doktor değiştireceğim ama iyi doktoru nasıl bulacağımı bilmiyorum. Bir de sigorta yaptırmıştık. Sigortayla anlaşmalı yerlere gitmeye çalışıyorum.

Doktoruma yazdım testi gönderdim oda geçmiş olsun falan dedi. Ben hsg filmi çektirmemiştim daha önce onu çektirmek istediğimi söyledim. O da regl dönemin bittiğinde gel dedi.
İnsan üzülüyor haklısınız ben çok etkilendim ilk aşılamamdı hsg çekilmekte fayda var allahım yüzünü güldürsün tez vakitte

İnsan üzülüyor haklısınız ben çok etkilendim ilk aşılamamdı hsg çekilmekte fayda var allahım yüzünü güldürsün tez vakitte
Yaptırmadığım bi o kaldı onu da halledeyim aklımdan çıksın. Belki tüplerim tıkalıdır boşuna uğrasıyorumdur. Dilerim hepimizin yüzü gülsün en yakın zamanda

Çok iyi benim çevremde kimse devlette aynı doktoru bulamıyor. Ve çoğunlukla doktorun kendisi yerine asistan doktorlar oluyor.
Doçent doktor muayene ucreti ödeniyor asilamada 2 defa tüp bebekte 1 defa randevu sıkıntısı yok. Bizzat herseyi kendisi yapiyor .ilgili ve kibar biri devlette oyle doktora denk gelmek sanstan oldu.

Ben ilk aşılamamı cuma günü yaptırdım mikroçip olarak doktor bana letu kullandırdı sonra 2 gün iğne sonrada çatlama iğnesi ve aşılama

Doktor değiştireceğim ama iyi doktoru nasıl bulacağımı bilmiyorum. Bir de sigorta yaptırmıştık. Sigortayla anlaşmalı yerlere gitmeye çalışıyorum.
Hangi ildesiniz
İzmir deyim ben burda üniversite hastanelerinde doçent doktorlara randevu alabiliyorsun normal devlet hastanesi doçent doktor ile devam etmek istersen hep aynı doktora gidebilirsin normal devlet hastanesi sadece doçent olduğu için ücret ödüyorsun özel gibi ama düşük bi ücreti var
Devlet hastanesi olduğu için maddi olarakda çok sıkıntı yaşamazsın

Yaptırmadığım bi o kaldı onu da halledeyim aklımdan çıksın. Belki tüplerim tıkalıdır boşuna uğrasıyorumdur. Dilerim hepimizin yüzü gülsün en yakın zamanda
Yapacak hiçbirşey yok ama umut benim tıkalı çıktı birisi açıldı ona rağmen doktor aşılama yaptı belki sonradan açılan da tıkanabiliyormuş neden olduğunu bilmiyorum 1ay bekleyeceğiz tüp bebek dedi doktor bu ay ilaç falan kullanmıyorum diye brokoli suyu içmeye başladım birde süt maydanoz viks buharı yapıyorum acaba kaplıcaya gitsemmi bilmiyorum

Hangi ildesiniz
İzmir deyim ben burda üniversite hastanelerinde doçent doktorlara randevu alabiliyorsun normal devlet hastanesi doçent doktor ile devam etmek istersen hep aynı doktora gidebilirsin normal devlet hastanesi sadece doçent olduğu için ücret ödüyorsun özel gibi ama düşük bi ücreti var
Devlet hastanesi olduğu için maddi olarakda çok sıkıntı yaşamazsın
İstanbuldayım. Belki burada da öyledir. Araştırmam lazım.

Yapacak hiçbirşey yok ama umut benim tıkalı çıktı birisi açıldı ona rağmen doktor aşılama yaptı belki sonradan açılan da tıkanabiliyormuş neden olduğunu bilmiyorum 1ay bekleyeceğiz tüp bebek dedi doktor bu ay ilaç falan kullanmıyorum diye brokoli suyu içmeye başladım birde süt maydanoz viks buharı yapıyorum acaba kaplıcaya gitsemmi bilmiyorum
Dilerim çabalarınız karşılık bulur.

Kızlar selamlar bnde mart ayı aşılama yaptıranlardanım, 2. Aşılamam , 6 martta aşılma oldu öncesindeki 1 hafta gonal f ile 3 yumurtam gelişti, 19/18/16 idi, 21 mart test yaptırmam gerekiyordu ama ikinci aşılama ve ilkinde yaşadığım hayal kırıklığından ayağım geri geri gidiyodu, bugün normal edet döngüme göre olmam gerekiyordu olmayınca bi cesaret güttim test vereim 320 çıktı betahcg, hamileyim yani, burayı hep takip ediyorum , size sadece şunu söylemek istiyorum 38 yaşımdayım tanımlanamayan infertilite idi, eşimde de sorun yoktu, ilkinde herşeyi kendime belirti olarak gördüm yürürken bile kaplumbağa hızındaydım, inanılmaz dikkat ettim, ikincisinde umursamadım, inanın bana tek bir belirtim olmadı, adet öncesi olan göğüs hassasiyeti vardı , sadece bi kaç gün biraz bel ağrısı oldu onu da hiç hamileliğe bağlamadım açıkçası, 12. Gün 15. Gün idrar testi yaptım evde negatifti, kısacası kafaya takmayın aşılamaya odaklanmayın tabi demesi kolayda ne kadar rahat olursanız okadar iyi . Ben daha sadece kan testi verdim, çalıştığım için ctesi gidicem, ultrasonda görmeden hala ümitlenmiyorum,Sorunuz varsa seve seve cevaplarım,

Kızlar selamlar bnde mart ayı aşılama yaptıranlardanım, 2. Aşılamam , 6 martta aşılma oldu öncesindeki 1 hafta gonal f ile 3 yumurtam gelişti, 19/18/16 idi, 21 mart test yaptırmam gerekiyordu ama ikinci aşılama ve ilkinde yaşadığım hayal kırıklığından ayağım geri geri gidiyodu, bugün normal edet döngüme göre olmam gerekiyordu olmayınca bi cesaret güttim test vereim 320 çıktı betahcg, hamileyim yani, burayı hep takip ediyorum , size sadece şunu söylemek istiyorum 38 yaşımdayım tanımlanamayan infertilite idi, eşimde de sorun yoktu, ilkinde herşeyi kendime belirti olarak gördüm yürürken bile kaplumbağa hızındaydım, inanılmaz dikkat ettim, ikincisinde umursamadım, inanın bana tek bir belirtim olmadı, adet öncesi olan göğüs hassasiyeti vardı , sadece bi kaç gün biraz bel ağrısı oldu onu da hiç hamileliğe bağlamadım açıkçası, 12. Gün 15. Gün idrar testi yaptım evde negatifti, kısacası kafaya takmayın aşılamaya odaklanmayın tabi demesi kolayda ne kadar rahat olursanız okadar iyi . Ben daha sadece kan testi verdim, çalıştığım için ctesi gidicem, ultrasonda görmeden hala ümitlenmiyorum,Sorunuz varsa seve seve cevaplarım,
Hayırlısıyla kucaginiza almak nasip olur insallah darısı bizlere 🤗🤗

Adet belirtiniz varmiydi benimde test günüm yarin adet olacakmisim gibi tum belirtiler

Adet belirtiniz varmiydi benimde test günüm yarin adet olacakmisim gibi tum belirtiler
Benim adetime 1 hafta kala belirti olur biter bir hafta sonra adet olurdum standart her ay böyleydi, bu ay yine aynısı oldu, adet belirtim vardı yani

Back
X