Kızlar selamlar bnde mart ayı aşılama yaptıranlardanım, 2. Aşılamam , 6 martta aşılma oldu öncesindeki 1 hafta gonal f ile 3 yumurtam gelişti, 19/18/16 idi, 21 mart test yaptırmam gerekiyordu ama ikinci aşılama ve ilkinde yaşadığım hayal kırıklığından ayağım geri geri gidiyodu, bugün normal edet döngüme göre olmam gerekiyordu olmayınca bi cesaret güttim test vereim 320 çıktı betahcg, hamileyim yani, burayı hep takip ediyorum , size sadece şunu söylemek istiyorum 38 yaşımdayım tanımlanamayan infertilite idi, eşimde de sorun yoktu, ilkinde herşeyi kendime belirti olarak gördüm yürürken bile kaplumbağa hızındaydım, inanılmaz dikkat ettim, ikincisinde umursamadım, inanın bana tek bir belirtim olmadı, adet öncesi olan göğüs hassasiyeti vardı , sadece bi kaç gün biraz bel ağrısı oldu onu da hiç hamileliğe bağlamadım açıkçası, 12. Gün 15. Gün idrar testi yaptım evde negatifti, kısacası kafaya takmayın aşılamaya odaklanmayın tabi demesi kolayda ne kadar rahat olursanız okadar iyi . Ben daha sadece kan testi verdim, çalıştığım için ctesi gidicem, ultrasonda görmeden hala ümitlenmiyorum,Sorunuz varsa seve seve cevaplarım,