Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah olacak 🤗😍 Allahın izniyle..
Bende öyle düşünüyorum hafta içine denk gelecek çünkü zor olur. Nasıl geçti peki ağrılı mıydı?
Sabah ben o kadar stresliydim ki buralarda o kadar herkes ağrısız bir işlem olduğunu söylemesine rağmen.. Deneyimlenmeden anlaşılmıyor bazı şeyler 😅 elim ayağım buz kesmişti kanım çekilmişti heyecandan
Ama gerçekten 3 dk lık bir işlemdi sadece spekulum takılırken baskı hissettim, spermi enjekte ederken bile hissetmedim 😅 40 dk dinlendim doktor ayağımı diğer ayağımın üstüne koydu böyle dinlen dedi 😅
Şuan kasıklarım ve belim zonkluyor inşallah pozitif görelim hepimizzz

Sabah ben o kadar stresliydim ki buralarda o kadar herkes ağrısız bir işlem olduğunu söylemesine rağmen.. Deneyimlenmeden anlaşılmıyor bazı şeyler 😅 elim ayağım buz kesmişti kanım çekilmişti heyecandan
Ama gerçekten 3 dk lık bir işlemdi sadece spekulum takılırken baskı hissettim, spermi enjekte ederken bile hissetmedim 😅 40 dk dinlendim doktor ayağımı diğer ayağımın üstüne koydu böyle dinlen dedi 😅
Şuan kasıklarım ve belim zonkluyor inşallah pozitif görelim hepimizzz
Ayy çok heyecanlı ama ilk kez yapılınca bide inşallah canım aminnnn🥰🤲🏻
Peki sıkışık mı gittin ben o duruma geriliyorum acı çekmekten çok😀

Ayy çok heyecanlı ama ilk kez yapılınca bide inşallah canım aminnnn🥰🤲🏻
Peki sıkışık mı gittin ben o duruma geriliyorum acı çekmekten çok😀
Ay asıl en önemli yeri anlatmamışım.. Beni de en çok strese sokan oydu 😅 işleme 1 saat kala gittim en son lavaboya, sonrasında yavaş yavaş su içtim..açıkçası aşırı sıkışık değildim ama yine de sıkışmıştım.. Ultrasonla baktı gayet iyi dedi az bulsa biraz daha su iç diyecekti belki de..işlem olurken hiç aklıma gelmedi sıkışıklığım doktor derin derin nefes al diyor bir de 😅😅 işlemden sonra bekleme süresinde aşırı sıkıştım ama yine de dayanıp 1 saat sonra koştum lavaboya 🙈😅

Kuzlar merhaba aşılamam 19 martta yapıldı bugün bugün aşılamanın 6.günü ilk 4 gün felaket bel agirsi çektim şimdi bel geçti sol kasigim zonkluyor ben sağdan yumurtlamisken sol neden agrir acaba gous ağrım hafif var umudum çok yok çünkü eşimin spermi iyi gelmedi sebebi aşılamadan 2.5 gün önce doktor ilişki önermişti sonradan pişman oldu ama iş işten geçti çoğu yerde 3 5 gün arası yazıyor cinsel perhiz süresi yinede herzaman bir umut var deyip bekliyoruz

Karışmak gibi olmasın ama idrar testi yerine kan daha kesin net sonuç vermez mi 🤭 ben 12. Gün kan vermeyi düşünüyorum inşallah önce sen ardından ben görelim pozitifiii😍😍
O kanda 1.2 0.06 yazısını görmekten çok korkuyorum canım bende bilmiyorum napcamı kağıtta negatif görmek daha çok üzüyo beni

O kanda 1.2 0.06 yazısını görmekten çok korkuyorum canım bende bilmiyorum napcamı kağıtta negatif görmek daha çok üzüyo beni
Doğrudur kuzum beni de gebelik testindeki o bembeyaz çizgi aşırı üzüyor..
İnşallah pozitifler görelimm 🤲🤲🤲 senin aşılama akşamı doktor ilişki olsun demiş miydi

Kuzlar merhaba aşılamam 19 martta yapıldı bugün bugün aşılamanın 6.günü ilk 4 gün felaket bel agirsi çektim şimdi bel geçti sol kasigim zonkluyor ben sağdan yumurtlamisken sol neden agrir acaba gous ağrım hafif var umudum çok yok çünkü eşimin spermi iyi gelmedi sebebi aşılamadan 2.5 gün önce doktor ilişki önermişti sonradan pişman oldu ama iş işten geçti çoğu yerde 3 5 gün arası yazıyor cinsel perhiz süresi yinede herzaman bir umut var deyip bekliyoruz
Kesinlikle üümit her zaman var bize 1 sperm 1 yumurta lazım.. İnşallah sağlıcakla döllensin tutunsun 🤲🤲 kaç gelmişti yıkama sonrası sonuçlar ve sizde herhangi bir sorun var mı acaba

Merhaba bende asiri agri cektim kasik agrisi sol yanimda agri cok oldu bugun daha iyiyim yarin test günüm sanki regl olacağım gibi tum belirtiler.soldan yumurtlama olmustu bende sizin yumurta büyüklüğü ne kadar olmustu belki soldada küçük büyümüştür o agri yapmistir.

Esimdende asilamadan 2 gun once sperm aldilar geri 2 gun sonra asilama yapildi . Ben 3 5 gun perhize uymadik dedigimde olsun yenilenmis oldu spermler daha iyi dediler

Ay asıl en önemli yeri anlatmamışım.. Beni de en çok strese sokan oydu 😅 işleme 1 saat kala gittim en son lavaboya, sonrasında yavaş yavaş su içtim..açıkçası aşırı sıkışık değildim ama yine de sıkışmıştım.. Ultrasonla baktı gayet iyi dedi az bulsa biraz daha su iç diyecekti belki de..işlem olurken hiç aklıma gelmedi sıkışıklığım doktor derin derin nefes al diyor bir de 😅😅 işlemden sonra bekleme süresinde aşırı sıkıştım ama yine de dayanıp 1 saat sonra koştum lavaboya 🙈😅
Ayyy işte o çok fena😁
Benim bugün 15 mm civarıydı yumurtalar.
Cumartesi tekrar bakacak, pazartesi yaparız dedi bakalım🥰

Eger asilama sonucum negatif olursa cipli tup
bebek yapilacak .Devlet hastanesinde cip yokmus siz disaridan alacaksınız dediler.O yuzden merak ettim.
Ben özelde yaptırdım eşimin spermin de hareketsizlik vardı o yüzden istedim

Ayyy işte o çok fena😁
Benim bugün 15 mm civarıydı yumurtalar.
Cumartesi tekrar bakacak, pazartesi yaparız dedi bakalım🥰
Ben özelde yaptırdım eşimin spermin de hareketsizlik vardı o yüzden istedim
İyi günler bizde çipli aşılama yaptırmak şstedik ama fiyat farkı çok çıktı 7000 civarı siz ne kadar ödedidiniz merak ettim

Kesinlikle üümit her zaman var bize 1 sperm 1 yumurta lazım.. İnşallah sağlıcakla döllensin tutunsun 🤲🤲 kaç gelmişti yıkama sonrası sonuçlar ve sizde herhangi bir sorun

Kesinlikle üümit her zaman var bize 1 sperm 1 yumurta lazım.. İnşallah sağlıcakla döllensin tutunsun 🤲🤲 kaç gelmişti yıkama sonrası sonuçlar ve sizde herhangi bir sorun var mı acaba
Bnde pco var insulun direnci var bun bağlı eşimin 1.000 geldi yıkama öncesi 7.000 du ama inşallah rabbim nasip eder bu ay hepimize poItifleri goruruZ

Merhaba bende asiri agri cektim kasik agrisi sol yanimda agri cok oldu bugun daha iyiyim yarin test günüm sanki regl olacağım gibi tum belirtiler.soldan yumurtlama olmustu bende sizin yumurta büyüklüğü ne kadar olmustu belki soldada küçük büyümüştür o agri yapmistir.
Sagda 2 tabe 21 ve 19m di solda 15 1 tane vardı ama küçük o büyümez dedi benimde yarın 7.günüm inşllah hayırlı haberle gelirsin zaten ader ağrısıyla aynı yazmış çoğu yeri okudum bnde formda hadi hayırlısıyla ilk haberi ver bizenumut ol haber et kuzum olurmu

Back
X