- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Daha iyi garantiye almış bence doktorunuzBana ikisinide verdi fitil olarak progestan
Şimdiden 2. Aşılamayı düşünüyoz demi bende öle olmazsa 2.de şunu bunu yapcam diyorum sonra belirtilerim le var herlde bu ay diyorum dellenmem üzereyimDaha iyi garantiye almış bence doktorunuzinşallah bnmde gerek kalmaz ama olmszsa 2. De ne var ne yok ver dicem
meme hassasiyetim var baş agrısı ara ara bel agrısı oluyor ayrıca sağ kasıkta gerilme yırtılcakmıs gibi bi his var adet hissimi tutundumu hiç bilmiyorum allahım kımsenın sızınde kucagınızı boş bırakmasın. progesteron fitilde kullanıyorum onun etkısımı degilmi hiç bilmiyorumAynı gün yapmışız. Belirti var mi hiç sende ? Bende meme hassasiyeti bile yok. Adetime 6 gün kaldı tutmadı herhalde
Şu huyumu 1 buçuk yıldır bırakamadım çünkü malesef hiç bir yöntemin garantisi yok. Aslında umutsuzluktan değil diğer aylar napcamı düşünmem,olumsuz olursa boşluğa düşmemek için.. Tabi ki olumlu olmasını istiyor diliyoruz.. Çok az kaldı sonucu öğrenmeneŞimdiden 2. Aşılamayı düşünüyoz demi bende öle olmazsa 2.de şunu bunu yapcam diyorum sonra belirtilerim le var herlde bu ay diyorum dellenmem üzereyim
İnşallah bende öle 1.5 yıldır denemedim yöntem kalmadı bi daha önce denk getiremedim mi acaba günlerini şimdi garanti karşılaştılar olur neden olmasın diyorum daha sonra olumsuzları okuyunca o kadarda garntili bi yöntem değil sonuçta negatiff görünce üzülmemek için hazırlıyorum kendimi bi sonraki aya yarın bi test yapıcam hayırlısı inşallah şift çizgiyi görürüzzzzŞu huyumu 1 buçuk yıldır bırakamadım çünkü malesef hiç bir yöntemin garantisi yok. Aslında umutsuzluktan değil diğer aylar napcamı düşünmem,olumsuz olursa boşluğa düşmemek için.. Tabi ki olumlu olmasını istiyor diliyoruz.. Çok az kaldı sonucu öğrenmenemutluluk gözyaşları dökücez inşallahhh
Evet ihtimal %10-15 düşük bir ihtimal ama neden olmasın ki diyorum.. Elimden geleni yaptım gerisi tevekkül..İnşallah bende öle 1.5 yıldır denemedim yöntem kalmadı bi daha önce denk getiremedim mi acaba günlerini şimdi garanti karşılaştılar olur neden olmasın diyorum daha sonra olumsuzları okuyunca o kadarda garntili bi yöntem değil sonuçta negatiff görünce üzülmemek için hazırlıyorum kendimi bi sonraki aya yarın bi test yapıcam hayırlısı inşallah şift çizgiyi görürüzzzz
İnşallah canımHadi bakalım sen de atlat bir an önce ama gerçekten korkulcak hiç bir şeyi yokmuş benim kastığım kadar kasma kendinisonuçlarımız pozifif olsun inşallahhh
İnşallah canım sende öyle çift çizgiyi gör inşallah isteyen herkessss bizle bir görsün burdan nisan anneleri diye topiğe geçelim İnşalllaaahhEvet ihtimal %10-15 düşük bir ihtimal ama neden olmasın ki diyorum.. Elimden geleni yaptım gerisi tevekkül..
İnşallahhh o çift çizgiyi görürsün canımmheyecanla haberini bekliyorum
Ahh inşallahh bu ay hamile kalmış olursakk inşallah Kasım ya da Aralık annesi oluyoruzzzİnşallah canım sende öyle çift çizgiyi gör inşallah isteyen herkessss bizle bir görsün burdan nisan anneleri diye topiğe geçelim İnşalllaaahh
Evet bende aralık doğumluyum çocumla aynı zamanlarda ne güzel olurrrrr melekiiimmm gel artıkkkkAhh inşallahh bu ay hamile kalmış olursakk inşallah Kasım ya da Aralık annesi oluyoruzzz
Ben de 2 martda basladim asilamaya ama 7 yumurta olunca tup bebege donduk boyle biseyle karsilasan varmi??Mart 2022 asilama yapacaklar toplanalim
Ahhh inşallahh hepinize çokça dua ediyorummmEvet bende aralık doğumluyum çocumla aynı zamanlarda ne güzel olurrrrr melekiiimmm gel artıkkkk
Oh maşşallah ne kadar çok olmuş, hap mı iğne mi kullandınız.. Benim doktorum da 3 ten fazla olsa aşılamayı iptal ederdik dedi. Şuan hangi aşamadasın peki toplandı mı yumurtalarınızBen de 2 martda basladim asilamaya ama 7 yumurta olunca tup bebege donduk boyle biseyle karsilasan varmi??
Amin duaların için bende ediyorumAhhh inşallahh hepinize çokça dua ediyorummm
Suan tranfer edildi bekliyorum pazar gunu kan verecegim igne ile benimkinOh maşşallah ne kadar çok olmuş, hap mı iğne mi kullandınız.. Benim doktorum da 3 ten fazla olsa aşılamayı iptal ederdik dedi. Şuan hangi aşamadasın peki toplandı mı yumurtalarınız
Yaaa ay hadi inşallah pozitif olsun sonucunuzSuan tranfer edildi bekliyorum pazar gunu kan verecegim igne ile benimkin
Inşallah tutunmuştur yavrun. Bende hala tık yok olmadı galibameme hassasiyetim var baş agrısı ara ara bel agrısı oluyor ayrıca sağ kasıkta gerilme yırtılcakmıs gibi bi his var adet hissimi tutundumu hiç bilmiyorum allahım kımsenın sızınde kucagınızı boş bırakmasın. progesteron fitilde kullanıyorum onun etkısımı degilmi hiç bilmiyorum
inşallah ama 12. günde kan verin dedi 1 2 gun sonrasıda zaten adet günüm adet belirtiside olur burdan haber veririm. hiç belirtin olmadı mı yani adet oncesidemı olmazdıInşallah tutunmuştur yavrun. Bende hala tık yok olmadı galiba
Normalde adetime 6 gün kala meme hassasiyeti başlardı şişkinlik olurdu ama hala başlamadı üstelik adetim olmuş bitmiş gibi hafif hissediyorum kendimi hiç adet belirtisi yokinşallah ama 12. günde kan verin dedi 1 2 gun sonrasıda zaten adet günüm adet belirtiside olur burdan haber veririm. hiç belirtin olmadı mı yani adet oncesidemı olmazdı
belki tam tersi etki yapıodur sende beklemedeyiz ikimizde ama sırtımda asırı agrı var bnm halaaNormalde adetime 6 gün kala meme hassasiyeti başlardı şişkinlik olurdu ama hala başlamadı üstelik adetim olmuş bitmiş gibi hafif hissediyorum kendimi hiç adet belirtisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?