Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Esimdende asilamadan 2 gun once sperm aldilar geri 2 gun sonra asilama yapildi . Ben 3 5 gun perhize uymadik dedigimde olsun yenilenmis oldu spermler daha iyi dediler
Yok canım benimde eşimin sperm normalde bukadar düşük değildi sorduğumda etkilemiş olur dedi ama kendisi.dedi ilişi olsun diye sonrasında yanına gittik eşi üroloji doktoru görüştük 2.5 gün az olmuş dedi 2 veya 3.aşılamazlar denenebilir.dedi.kadın bisey diyemedi kaldı orda yani napcagimizi bilmiyoruz bi ilişki diyo sonrasında spermi etkiler dediler bizimde kafamız karıştı.nasip artı diyoruz

Sagda 2 tabe 21 ve 19m di solda 15 1 tane vardı ama küçük o büyümez dedi benimde yarın 7.günüm inşllah hayırlı haberle gelirsin zaten ader ağrısıyla aynı yazmış çoğu yeri okudum bnde formda hadi hayırlısıyla ilk haberi ver bizenumut ol haber et kuzum olurmu
Ederim mutlaka cnm ama zor benim asilamayla olmasi 😒😒

Yok canım benimde eşimin sperm normalde bukadar düşük değildi sorduğumda etkilemiş olur dedi ama kendisi.dedi ilişi olsun diye sonrasında yanına gittik eşi üroloji doktoru görüştük 2.5 gün az olmuş dedi 2 veya 3.aşılamazlar denenebilir.dedi.kadın bisey diyemedi kaldı orda yani napcagimizi bilmiyoruz bi ilişki diyo sonrasında spermi etkiler dediler bizimde kafamız karıştı.nasip artı diyoruz
Doktorlarin tutarsizliklari hepsi bir ayri konusuyor insallah tutarlar hepside hepimizinkide

Ayyy işte o çok fena😁
Benim bugün 15 mm civarıydı yumurtalar.
Cumartesi tekrar bakacak, pazartesi yaparız dedi bakalım🥰
Hadi bakalım sen de atlat bir an önce ama gerçekten korkulcak hiç bir şeyi yokmuş benim kastığım kadar kasma kendini 🥰🥰sonuçlarımız pozifif olsun inşallahhh🤲🤲

İyi günler bizde çipli aşılama yaptırmak şstedik ama fiyat farkı çok çıktı 7000 civarı siz ne kadar ödedidiniz merak ettim
Benimde 1500 aşılama 250 hastaneye sperm için ödedik, ilaçlar da 800 toplam 2550 tuttu gerçi yol parasıyla 4 bini bulmuştur 2 saat uzaklıkta hastane çünkü

Bende uymadım gün aşırıya grip olduk nasip artık
Çok geçmiş olsunn, gerçekten nasipte varsa olur. Direkt rahme gönderildi sonuçta ve hazır bekleyen çatlamış yumurtalarla. Sonraki ilişkiler diğer geriden büyüyen yumurtalar için isteniyor

Çok geçmiş olsunn, gerçekten nasipte varsa olur. Direkt rahme gönderildi sonuçta ve hazır bekleyen çatlamış yumurtalarla. Sonraki ilişkiler diğer geriden büyüyen yumurtalar için isteniyor
Aynen bende ondan kafaya takmadım ilaç ne verdi size

Back
X