Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet çok zor biliyorum bigün başıma geldi ertesi gün adet olmuştum negatif ne kadar geç aldık o kadar ümit ediyor hayal kuruyoruz bu iyi geliyo galiba bize yorduğunu farketmiyoruz
Vakti var istedigimiz kadar ugrasalim 3 asilama 3 tup ardindan 1 asilama daha sınaniyoruz gercekten bu cocuk isiyle

Tup bebeklerden bile sonuc alamadim ben aslinda ama denemistik prosedür icin
Sizin yaş kaç sorun nedir tam olarak..
Kesinlikle önce nasip olcak yoksa ne yapsak uğraşsak hüsran. Allahım nasip etsin en tez zamanda brkleyen herkeseee🤲🤲🥺

Sizin yaş kaç sorun nedir tam olarak..
Kesinlikle önce nasip olcak yoksa ne yapsak uğraşsak hüsran. Allahım nasip etsin en tez zamanda brkleyen herkeseee🤲🤲🥺
Benim yasim 33 su anda 28 yasindan beri ugrasiyoruz bu islerle 2 defa dogal yolla oldu biri 3 aylikken kalbi durdu digeri 1 aylikti esimin spermlerinde hareket sikintisi var sadece.O dogal yolla olan hamilelik esim varikoselden ameliyat olduktan sonra olmustu.Senelerdir olmuyor o kadar tedavi olduk hic pozitif sonuc alamadim.

Benim yasim 33 su anda 28 yasindan beri ugrasiyoruz bu islerle 2 defa dogal yolla oldu biri 3 aylikken kalbi durdu digeri 1 aylikti esimin spermlerinde hareket sikintisi var sadece.O dogal yolla olan hamilelik esim varikoselden ameliyat olduktan sonra olmustu.Senelerdir olmuyor o kadar tedavi olduk hic pozitif sonuc alamadim.
Rabbim hiç beklemediğin anda çiçekler açtırdım kalbinde bnde cok üzüldüm senin için kendim gibi ama bnce pazartesi tekrar bak geç dollenmede olabilir diye dusunuyorum

Kayıpların için çok üzüldüm.. Allahım sağlıkla olup sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinn 😔 süreç çok yıpratıcı ama sonunda kavuşursun sağlıkla inşallahh🤲🤲

Kızlar doktor MFK diye bir doktor var instagramda. Bir çok aileye umut olmuş bitkisel ürünleri var çok methediyorlar ürünlerini kullanan kadın erkek en erken bir ay en geç 3 ay içinde gebe kaliyor. Yıllarca tüp bebek ve aşılamayla uğraşanlar bile muratlarına eriyor. Bende aşılamadan sonuç alamazsam ürünlerini alıp kullanacağım. Sizde bi bakın belki işinize yarar

24 martta yaptım. Femara ile iki tane gelişti ve kendiliğinden çatladı. Kontrole gittik aşılandık geldik 🥰 ramazanın 3.günü belli olacak

Kızlar doktor MFK diye bir doktor var instagramda. Bir çok aileye umut olmuş bitkisel ürünleri var çok methediyorlar ürünlerini kullanan kadın erkek en erken bir ay en geç 3 ay içinde gebe kaliyor. Yıllarca tüp bebek ve aşılamayla uğraşanlar bile muratlarına eriyor. Bende aşılamadan sonuç alamazsam ürünlerini alıp kullanacağım. Sizde bi bakın belki işinize yarar
Ben de gördüm o doktoru. En son kendine ait bi yer açacaktı. Hatay’da

Meraba herkese saat şuan gecenin dördü ve ben heycandan hala uyumadım saat 12 de âsilamam var heycandan mi korkudan mi bilinmez tuhaf bı duygu var daha önce hamile kaldım klomen kullanarak düşükle sonuçlandı beş yıldır evliyim 27 yaşındayım maddi manevi çok yıprandım beni bitek siz anlarsınız heralde ondan kendi içimi buraya dökmek istedim rabbim bize en kısa zaman da güzel haber almayı HCG degerimizin yüksek olduğu sevinç göz yaşı döktüğü müz günü göstersin inşaallah amin 🤲

Back
X