Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yollara doktorlara aşılamaya ilaçlara döktüğüm para o kadar çok ki... oraya vereceğim para gözüme gelmez üstelik sonuçta gebe kalacaksam hiç gelmez. Olmasa da onu da denedim derim gerisi Allaha kalmış
Gerçi haklısınız maddi manevi aşırı yıprandık.. Bu ay olmazda ramazanda doktor iğne aşılama süreci istemiyorum. O yüzden mfk ya şans verebilirim ama tabi inşallah pozitif görürüz gerek kalmazzz💙💙

Gerçi haklısınız maddi manevi aşırı yıprandık.. Bu ay olmazda ramazanda doktor iğne aşılama süreci istemiyorum. O yüzden mfk ya şans verebilirim ama tabi inşallah pozitif görürüz gerek kalmazzz💙💙
Inşallah bende 4 gün sonra pozitif görmezsem ki hala bir belirti yok hemen sipariş ederim burdan yazarım sonucu sizlere

Arkadaşlar beta hcg seviyesi kanda görülecek duruma gelmemişse çıkmaz. 3 4 gün daha bekleyin siz. Umudunuzu kaybetmeyin. Biraz olumlama yapın. Olacak inşallah

Ben de çok araştırıyorum çok fazla takip ediyorum vücudumu. Ama öyle yapmasak daha güzel olur.

Amin bende çatlamanın etkisi geçmiş bugün 6. Gündü bir idrar testi yapım çatlamanın etkisi var mı dedim bişey çıkmadı negatif çıktı ☺️☺️
İnşallah bundan sonraki testinde çift çizgiyi görmek nasip olur benimde 10. Gnüm test yapmmak için zor tutuyorum kendimi pek bi belirtimde yok bakalım inşallah hayırlısıyla burdaki herkes ve tüm isteyenler pozitifi görür😊

Kızlar doktor MFK diye bir doktor var instagramda. Bir çok aileye umut olmuş bitkisel ürünleri var çok methediyorlar ürünlerini kullanan kadın erkek en erken bir ay en geç 3 ay içinde gebe kaliyor. Yıllarca tüp bebek ve aşılamayla uğraşanlar bile muratlarına eriyor. Bende aşılamadan sonuç alamazsam ürünlerini alıp kullanacağım. Sizde bi bakın belki işinize yarar
valla bnde takip ediyorum onu asılamadan sonuca baglı olarak resmen bnde dusunuyorum

valla bnde takip ediyorum onu asılamadan sonuca baglı olarak resmen bnde dusunuyorum
Inşallah aşılamadan sonuç çıkar hepimiz iyi haberler alırız ama olmazsa da şansımı onun ürünleriyle deneyeceğim. Ben folik asidini bir de fazla kilo için adalisi aldım 15 gündür kullanıyorum

Inşallah aşılamadan sonuç çıkar hepimiz iyi haberler alırız ama olmazsa da şansımı onun ürünleriyle deneyeceğim. Ben folik asidini bir de fazla kilo için adalisi aldım 15 gündür kullanıyorum
ben henuz hiçbişeyini almadım surda kaldı 5 gün 12. gün kan ver demişti kanı vereyım olmadı dıger ay baslıcam herkes hamıle oldum dıye yazıyor bn takıp edıyorum dua edın nolur ınsallah asılama tutmustur

ben henuz hiçbişeyini almadım surda kaldı 5 gün 12. gün kan ver demişti kanı vereyım olmadı dıger ay baslıcam herkes hamıle oldum dıye yazıyor bn takıp edıyorum dua edın nolur ınsallah asılama tutmustur
Inşallah. Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

İnşallah bundan sonraki testinde çift çizgiyi görmek nasip olur benimde 10. Gnüm test yapmmak için zor tutuyorum kendimi pek bi belirtimde yok bakalım inşallah hayırlısıyla burdaki herkes ve tüm isteyenler pozitifi görür😊
Amin allahım herkesin gönlüne versin bekle bakalım pozitif olursun belirti yok şuanda yalancı hamileyiz çatlama iğnesinden dolayı ama hiç belirti yaşamıyoruz ☺️

Amin allahım herkesin gönlüne versin bekle bakalım pozitif olursun belirti yok şuanda yalancı hamileyiz çatlama iğnesinden dolayı ama hiç belirti yaşamıyoruz ☺️
Belirti görmeme iğneden dolayı mi acaba ? Bende de herhangi bir belirti yok iğnenin 9. Günü bugün adetime de 4 gün kaldı ama bende tık yok normalde meme hassasiyeti şişlik vs olurdu şimdiye kadar ama yok 🤔

Back
X