- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Ben de ona baktım ama niyeyse pek guvenemdim sanki ürün satmaya yönelik çalışıyor sadece gibime geldi. Hiçbir şey olmaz kullanin kullanin diyor öyle şey mi olur kırk tane test veriyoruz yani ve tüm ilaçları inanılmaz pahalı inanılmaz yani para gözümde değil ne paralar döktük bu yola ama onun böyle ürün odaklı çalışması bana samimi gelmedi. Bı de bu kadar işe yarasa bence trde kimse tup bebek yaptirmaz ya da aşılama. Onda da bu tedavilerfe olduğu gibi olmama olasılığı hep var ama o diyor ki olana kadar kullanin. Ne bileyim ya bilemedimBende şimdi doktor mfk'nın sayfasına bakıyordum sizde onu yazmışsınız :) Tüp bebek tedavisina başlayacaklara bile tavsiye etmiş. Kullansak mı yoksa hormonları tepe taklak etmesin diye tereddütlerim var
Seninkidemi negatif olduBende şimdi doktor mfk'nın sayfasına bakıyordum sizde onu yazmışsınız :) Tüp bebek tedavisina başlayacaklara bile tavsiye etmiş. Kullansak mı yoksa hormonları tepe taklak etmesin diye tereddütlerim var
evet canım daha önceden yazmıştım ya 2.3 çıktı sonuçSeninkidemi negatif oldu
Evet öyleymiş canım. 2 yumurta ile aşılamamı oldum dün zaten bakalım hayırlısıZaten fazlasını istemiyor dr başta 3 gördü inşallah şu üçüncü gelişmez ya dedi çoğul gebelik riskli diyor
Bende dün aşılama oldum . Gün aşırı ilişki olsun dedi banada yarından itibaren diye düşündüm bende.Hadi hayırlı olsun ben de dün 3. aşılamami oldum. Biraz agrim oldu bugün daha iyiyim ya Dr bana iliskiyle ilgili bı şey demedi. Ben de yarın ilişki olsun diye planladim hani 2 gün geçsin ki spermler toparlansin diye. Hata mı ediyorum acaba bugün de mi ilişki olmali
Çok haklısın canım olacağı varsa ne yapsak olacak yoksa da ne yaparsak yapalım olmayacak.. Kafa rahatlığı lazım ama o da bizlerde tam olmuyor işte..Beslenme konusunda kötüyüm ya sağlıksız besleniyorum maalesef. Onun dışında diğer asilamalarimda birkaç gün yattim ondan sonra normal hayata döndüm. 4 gün zaten yeterli bı sure sen sadece çok ani hareketlerden kaçın bı de ağır kaldırma onun dışında çok kasma şunu yapmasa miydim diye. Olacağı varsa her türlü oluyor bunu gördüm bu süreçte.
Aynı gün olmuşuzEvet öyleymiş canım. 2 yumurta ile aşılamamı oldum dün zaten bakalım hayırlısı
Oh ne icim rahatladi bunu okuyunca aşılama günü bı de ilişki olsun diyen drlar olmjs burda şaşırdım baya. Zaten sperm sayısı azalmaz mi günde iki kez oluncaBende dün aşılama oldum . Gün aşırı ilişki olsun dedi banada yarından itibaren diye düşündüm bende.
İnşallah kuzum test tarihi bilmiyorum ki adeti beklerim ben her zaman ayın 12si batÇok haklısın canım olacağı varsa ne yapsak olacak yoksa da ne yaparsak yapalım olmayacak.. Kafa rahatlığı lazım ama o da bizlerde tam olmuyor işte..
Hadi inşallah pozitif görelimtest tarihin nedir
Dinlensemde yemek yapıorum etrafı topluyorm vs inş bişy olmaz. Kaç günoldu?Canım ben ilk 3-4gün dinlendim şimdi çalışıyorum, ağır kaldırma , yükseklere uzanma, yeter dediydi doktorum..
Valla bol su içmeye çalışıyorum. Sabahları 1 yumurta yiyorum. Ceviz fındık fıstık avokado havuç yoğurt vs. Yemeye çalışıyorm
Evde dinleyorum elimden geldiğince
Mfk yazdım bulamadım ben tam adı nedir acababende takipdeyim mfk yı ınanın denememek ıcın zor durdum ama bınlerce kısı hamıle kalıo o doktorda artk doktor gelmeyın bana bıktım dıyor canlı yayınlarında. :)
Bende dün aşılama oldum doktor yarın akşam ilişki dedi. Erken değil mi die düşündümHadi hayırlı olsun ben de dün 3. aşılamami oldum. Biraz agrim oldu bugün daha iyiyim ya D
ılaHadi hayırlı olsun ben de dün 3. aşılamami oldum. Biraz agrim oldu bugün daha iyiyim ya Dr bana iliskiyle ilgili bı şey demedi. Ben de yarın ilişki olsun diye planladim hani 2 gün geçsin ki spermler toparlansin diye. Hata mı ediyorum acaba bugün de mi ilişki olmali
Hadi hayırlısı inşallahhİnşallah kuzum test tarihi bilmiyorum ki adeti beklerim ben her zaman ayın 12si bat
Bugün 6. Gün 7 gün sonra kanda baktırıcam.Dinlensemde yemek yapıorum etrafı topluyorm vs inş bişy olmaz. Kaç günoldu?
Bana da doktorum aşılama akşamı da olsun sonra gün aşırı dedi ama ben o gün çok ağrım vardı olamadı diğer günden sonra gün aşırı olduOh ne icim rahatladi bunu okuyunca aşılama günü bı de ilişki olsun diyen drlar olmjs burda şaşırdım baya. Zaten sperm sayısı azalmaz mi günde iki kez olunca
Göğüslerde şişlikte var mı sadece acıyomu? Ben dün yaptırdım saat 1de aşılama. Doktor yarın ilişki olsn dedi bu akşamda hiç halim yok daha dün aşılama oldu spermler canlıdır bence hala neden yarın olsun dedi olmasa olmaz mı kiBugün 6. Gün 7 gün sonra kanda baktırıcam.
Sorma aşırı yorgun hissediyorum sabah okul akşam yemek bulaşık.. Bugün göğüs ağrım çok fazla var. Sizin kaç gün oldu
İşte benim kararsız kaldığım konu. İlişki olsn mu olmasn mııBende dün aşılama ol
Bende dün aşılama oldum doktor yarın akşam ilişki dedi. Erken değil mi die düşündüm
ıla
20 mm di canımAynı gün olmuşuzkaç mmdi yumurtalarin kuzum
Yok ya aşılama günü de gereksiz. Gün aşırı olur yarından itibaren . Bende kasık ağrısı var şişlik var biraz zaten şuanOh ne icim rahatladi bunu okuyunca aşılama günü bı de ilişki olsun diyen drlar olmjs burda şaşırdım baya. Zaten sperm sayısı azalmaz mi günde iki kez olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?