Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün iki çocuk kavga ediyordu, normalde koşarak gidip müdahale ederim o kadar yavaş yürüdüm ki bu sefer
Yürüyüş faydalı bence çünkü kan akışı lazım rahime kan gitmesi lazım.
Yatma isteği uzanma gibi bir istek mi yoksa uyku hali gibi mi.
12 yada 13 te kan verin isterseniz belli olur inşallah hamilesinizdirr
Ben 24 ünde oldum 5 nisanda kan vereceğim

Bugün İlk aşılamamı oldum 6 adet ilaç verdi tutunması için vs. Hiç ağrım yok yarından itibaren ilişki dedi. Şu 15 gün nasıl geçer bilmiorm

Oh maşşallah inşallah tutunur canımm oksapar niye verdi pıhtılaşma ya da öncrsinde düşüğün mü var
Bir dış gebelik birde 2.5 aylık kalbi durdu. O yüzden verdi heralde. İlaçların hepsine çok yabancıyım ne ne için bilmiorm şuan

Kızlar ben bugün regl oldum lekem geldi . Aşılama yaptiricam ilk ne zaman gitmeliyim doktora yada ne zAman randevu almaliyim

Bir dış gebelik birde 2.5 aylık kalbi durdu. O yüzden verdi heralde. İlaçların hepsine çok yabancıyım ne ne için bilmiorm şuan
Kayıplarınız için çok üzüldüm.. Demek ki vücut hamile kalabiliyor ama tutunmada problem vardır diye vermiştir her ihtimale karşın.sağlıkla tutunsun inşallahhh

ve ben sanırım bı hata yaptım dayanamadım aşılama dahil 11. gün prodoktorun gbelik testini yaptım ve silik bile cıkmadı normalmı sızce adet olmadım persembe kan verıcem sansım varmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…