Canım test yaptın mıYarın idrar testi yapıcam bakalım hayırlısı olsun ama bebek yoksa neden bu kadar uzun geçerki dimi
Yaaa çok iyiArkadaşlar merhaba 23 Mart’ta aşılama yaptırdım ilk aşılamam bu gün 15. Günü aşılamanın beta 111 çıktı sizce nasıl bu arada rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesin
YaaPazar günü kahverengi lekelenmem başladı bugün 14. Günde adet oldum canım, hayırlısı nasip değilmiş
Aynen kuzum napalım yapcak bir şey yokYaayılmak yok kuzum hayırlısıyla olana kadar cabalayacagiz
Allah razı olsun canımYaaa çok iyiçok çok sevindim hayırlı olsun inşallah gözün aydın sağlıkla kucağına al
Merhabaaa adalis ile zayifladinizmi acaba ne gibi farklar oldu bende kullanmam istiyorum ise yariyormu merak ediyorumInşallah aşılamadan sonuç çıkar hepimiz iyi haberler alırız ama olmazsa da şansımı onun ürünleriyle deneyeceğim. Ben folik asidini bir de fazla kilo için adalisi aldım 15 gündür kullanıyorum
Yaptım pozitif çok şükür hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinCanım test yaptın mı
Ay canım çok sevindim hepimizde sağ Salim kavuşuruz mucizelerimizeYaptım pozitif çok şükür hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin
Benim beta 7768 çıktı 4 haftalıkmış son adete göre hesaplıyorlarmış yaAy canım çok sevindim hepimizde sağ Salim kavuşuruz mucizelerimizebeta kaç canım senin
Maşallah vallaBenim beta 7768 çıktı 4 haftalıkmış son adete göre hesaplıyorlarmış ya
benimde 8. gün bugün karın ağrısı başladı bende regl olacak gibi başka böyle hisseden var mı neden olurBende 7. Gündeyim adet sancısı gibi belimde bi yanma var ara ara bakalım inş bende peşinden gelicem varsa nasibimde
bugün hiç bi şey hissetmedim desem yeridirbenimde 8. gün bugün karın ağrısı başladı bende regl olacak gibi başka böyle hisseden var mı neden olur
Test yaptın mı kuzum belki belkide mutlu haber geliyoooKızlar benim aşılamanın 12. Günü sol kasik ve bacağıma vuran bi agri var yaşadınız mi böyle bir belirti
Yapmadım sonuçla yüzleşmekten korkuyorum bu 3. Aşılama ilki tuttu boş gebeliktiTest yaptın mı kuzum belki belkide mutlu haber geliyooo
Evet cok erken ben ilk aşılamadan 10 gün sonra kan testi yaptım negatifti 14. Gün yaptım 65 çıkmıştı değerim insallah pozitiftir hepimizin sonuçlarıKızlar 10. Gün erken mi ben dün test yaptım negatif çıktı
İlacın etkisi yeni geçmiştir daha 5 gün daha bekle kuzucumKızlar 10. Gün erken mi ben dün test yaptım negatif çıktı
Biraz daha bekle bakalım kuzum çok kalmamış inş güzel bi sonuç alırsınYapmadım sonuçla yüzleşmekten korkuyorum bu 3. Aşılama ilki tuttu boş gebelikti
Evet cok erken ben ilk aşılamadan 10 gün sonra kan testi yaptım negatifti 14. Gün yaptım 65 çıkmıştı değerim insallah pozitiftir hepimizin sonuçları
Az daha bekliyimİlacın etkisi yeni geçmiştir daha 5 gün daha bekle kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?