Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim 6 gün oldu aşılama olalı bugün çok ağrım var Sanki zaman yerinde sayıyor her hafta hızlı geçer bu günler geçmek bilmiyor birde ilaç kullanıyorum o biraz etkiliyor beni
Hayirlisi inşallah sonu guzel olur 🙏erken test yapmayin

Doktor 14 gün sonra yada bat tarihinde yap dedi inşallah tutar foruma bakınca üzülüyorum böyle mucizevi paylaşımlar arıyorum kendimce
Guzel sonuclarda alan cok var bazilari soylemeden cikiyo buradan 😊 o yuzden karamsar olma

Evet bugun ilaclara baslanir sanirim sonra igneler malum
Mart 2022 asilama yapacaklar toplanalim
bende varım 6 gündür gonalf kullanıyorum bakalım bugün belli olacak ne zaman aşılma yapılacağı benimde 2. Aşılamam olacak umarım bu sefer olur

Bende bugün aşılama oldum olduğumdan beri karnım regl olacakmış gibi ağrıyor onun haricinde iyiyim. 12 gün sonra test yapabilirsin dedi doktor
Hayırlısı olsun benim aşılamadan sonra 7.günüm havalarda soğuk o yüzden mi bilmiyorum çok ağrım oluyor ilaç kullanıyorum Progestan ve göğüs hassasiyeti var bu sabah mide bulantım vardı inşallah kavuşuruz

Hayırlısı olsun benim aşılamadan sonra 7.günüm havalarda soğuk o yüzden mi bilmiyorum çok ağrım oluyor ilaç kullanıyorum Progestan ve göğüs hassasiyeti var bu sabah mide bulantım vardı inşallah kavuşuruz
Inşallah hayirlisiyla Rabbim hepimizin kucagini doldursun

Doktor bana kullanmam için ilaç vermedi sizin progestan kullanmanız gereken bi durum mu vardı yoksa benim doktorum beni tüp bebeğe yönlendirmek için ilaç vermedi mi?

Doktor bana kullanmam için ilaç vermedi sizin progestan kullanmanız gereken bi durum mu vardı yoksa benim doktorum beni tüp bebeğe yönlendirmek için ilaç vermedi mi?
Yok aslında tedbir amaçlı verdi benim aslında yumurtlamada hiçbir sıkıntı yok hatta çok çok iyi eşimde de sıkıntı yok tüplerim tıkalıymış ve gittiğim doktorların hiçbiri buna bakmamıştı kontrol yumurtlama süper rahim güzel veriyorlar klomen çatlatma iğnesi hep aynı döngü boşuna birsürü ilaç dengem mahvoldu hsg sonrası tek tüp açıldı ben Ocak ayında aşılama olacaktım yumurtalar sol tarafta olduğu için doktor ara verelim dedi bu sefer sağda solda her ikisinde de 2 şer adet yumurta vardı bilmiyorum ne olur Allah biliyor tüp bebekte sonuç almamız daha sağlıklı olur dedi ama 1 kere olsun aşılama denemek istedi doktorum sizin süreç nasıldı

Amin inşallah nerde varsa o kadar zor ki isteyen kavuşamayan birde evlat kıymeti bilmeyenler var herşey sınav🥺 günler geçmiyor sanki zaman yavaşladı gibi geliyor
Haklisin ama buda bizim imtihanimiz 😔

Back
X