Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım ona göre sölüyo ben 13 gün iğne kullandım 1 yumurta 18 mm oluştu sağlıklı olması yeterli 3 den fazla olursa yapmıyomuş zaten hayırlısı artık korkmucam ya bebeğim için değer daha bu bi başlangıç dualarla giricem sizlerde dua edin bende sizler için ediyorum allahım kucaklarımızı doldursun anneliği tatdırsın biz en yakın zamanda inşallah
Aminnn amin inşallahh kuzumm, aynen 1 tane sağlıklı yeterli kuzucum iniallah sağlıkla döllenip tutunsub yavrularımızz🤲🤲🤲

Kizlar naisl. Oluyo o doktor adetin 2 yada 3. Gunu çağırmıştı napcaklar çok endişeliyim heyecanlıyım
Test yapilir ilaclar baslanir sonra igneler arada kontrol sonrada asilama😊endiselenilcek bisey yok rahat ol

Test yapilir ilaclar baslanir sonra igneler arada kontrol sonrada asilama😊endiselenilcek bisey yok rahat ol
Benim 2 tane dış gebeliğim var ne yazikki sonra rahim filmi çekildim 26 ocaktan şükür temiz çıktı doktor aşılamayi önerdi o yüzden biraz heyecanlıyım korkuyorum kötü günlerdi Allah kimseye yaşatmasın..

Benim 2 tane dış gebeliğim var ne yazikki sonra rahim filmi çekildim 26 ocaktan şükür temiz çıktı doktor aşılamayi önerdi o yüzden biraz heyecanlıyım korkuyorum kötü günlerdi Allah kimseye yaşatmasın..
Amin inşallah guzel sonuc alirsin kotu bi deneyim olmus bu sefer yuzun guler inşallah

Hayırlısı canım İnan çok zor zaman geçmiyor sanki 10.günüm aşılamadan sonra ne zaman test yapacağım bilmiyorum korkuyorum
15.gun yap testini erken yapma sabretmekten basks yapcak bisey yok insallah olumlu sonuclanirda bizde seviniriz

merhabaa 13 gündür menopur iğne kullanıyorum pcosluyum ilk aşılamam olucak bu gece çatlatma iğnemi olucam salı günü çip aşılama olucam inşallahh hem çok heycanlıyım hem korkuyorum sizlerin nası geçti güzel haber alanınız varmı nasıl bi süreç acı oluyomu aşılama esnayn

merhabaa 13 gündür menopur iğne kullanıyorum pcosluyum ilk aşılamam olucak bu gece çatlatma iğnemi olucam salı günü çip aşılama olucam inşallahh hem çok heycanlıyım hem korkuyorum sizlerin nası geçti güzel haber alanınız varmı nasıl bi süreç acı oluyomu aşılama esnasında

Bende pcosluyum bizimde ilk aşılama cipli olucak yarın inşallah ikimizinkide tutar Rabbim gönlümüzdekimi versin 🙏
inşallah isteyen herkesinki tutar hayırlısı amiiiinnnnn çatlatmamı oldum az önce salıyı bekliyorum artık nasıl geçtiğini yazarsın olurmu merak ediyorum

Merhabalar benimde çarşamba günü aşılamamda bu çipli aşılama nasıl oluyor
Dün gece 12 de çatlatma ignesini oldum yarın 12dede aşılama var inşallah çipli aşılama dedikleri eslerimizden alınan örnekten en hareketli en kaliteli olanını seciyolar gebelik oranı yükseliyomus haberleşelim canım sende haber et

spkelumdan çok korkuyorum ama evladım için dayancam ve bu kısmı düşünmememye çalışıyorum arada içime korku giriyo sonra bi tutsa doğum nasıl yapcan sakin ol diye kendini toparlamaya çalışıyorum kızlar inşallah bu ay emeklerimizin karşılığını alırız çok yorucu bi süreç salı günü olucak bakalım inşallah 14 gün nasıl geçer sonra

Az kalmış ama kurtulacaksın öyle düşün ne kadar acısa da yaptırmak zorundayız malesef.. İlkinde kötü bir deneyim yaşamış olabilirsin ama belki bu bambaşka olucak.. Doktora bu korkunu belirt sen hazır olduğunda yapsın.. Korktuğun gibi olmayacak ben eminim.
Benim daha önümüzdeki cuma kontrol aşılama tarihi belli değil yumurta sayısı boyutuna göre söyler sanırm
Bende zorlanıyorum muayene sırasında aslında acı eşiğim yüksektir ama nedense zorlanıyorum o nedenle doktorum kendisi önerdi anestezili oldum aşılamayı sonrasında ağrım da olmadı idrarımı çok iyi tuttum doktorum sıkıca tembihlemişti zaten kolay geçti zor olan beklemek🥺

Bende zorlanıyorum muayene sırasında aslında acı eşiğim yüksektir ama nedense zorlanıyorum o nedenle doktorum kendisi önerdi anestezili oldum aşılamayı sonrasında ağrım da olmadı idrarımı çok iyi tuttum doktorum sıkıca tembihlemişti zaten kolay geçti zor olan beklemek🥺
Bizim muayanede olucak anestezi şansım yok galiba yoksa bende öle isterdim

Back
X