Muhtemelen bende boyle bir sonuc alacagim cuma gunu zaten benim olursa resmen mucize olacakİster istemez üzülüyorum Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen bende boyle bir sonuc alacagim cuma gunu zaten benim olursa resmen mucize olacakİster istemez üzülüyorum Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah
Doktoruma yazdım testi gönderdim oda geçmiş olsun falan dedi. Ben hsg filmi çektirmemiştim daha önce onu çektirmek istediğimi söyledim. O da regl dönemin bittiğinde gel dedi.Üzülmezmi üzülür insan tabi ama sıkma canını olur inş adetin mi bekliceksin şimdi doktoruna görüştün mü
İnşallah siz güzel haber verirsinizMuhtemelen bende boyle bir sonuc alacagim cuma gunu zaten benim olursa resmen mucize olacak
Insallah sizde üzulmeyin allah izin verirse oluyor vakti gelmemisse olmuyor 2 defa hamile kalmis biri olarak soyluyorum ikiside aklimda yokken olmustu simdi neler neler denedik piezolar tup bebekler asilamalar klomenler olmuyor kafada bitirmek lazim ama cocugumuz olana kadarda zor gibi bu .İnşallah siz güzel haber verirsiniz![]()
Ilk istedikleri seylerden biri rahim filmi aslinda neden cekilmedi .Doktoruma yazdım testi gönderdim oda geçmiş olsun falan dedi. Ben hsg filmi çektirmemiştim daha önce onu çektirmek istediğimi söyledim. O da regl dönemin bittiğinde gel dedi.
Ben sanırım son 1 kez daha deneyip bitireceğim. Önce hsg çektirmek istediğimi söyledim doktoruma. Onu da aradan çıkartiyim. Belki boşuna ugrasıyorumdur. Tüplerimin durumuna göre son 1 kez daha denerim sonra da bırakıcam artıkInsallah sizde üzulmeyin allah izin verirse oluyor vakti gelmemisse olmuyor 2 defa hamile kalmis biri olarak soyluyorum ikiside aklimda yokken olmustu simdi neler neler denedik piezolar tup bebekler asilamalar klomenler olmuyor kafada bitirmek lazim ama cocugumuz olana kadarda zor gibi bu .
Doktoruma ilk gittiğimde daha önce çekilip çekilmediğini sordu bende korktuğum için çekilmediğini söyledim bundan önceki doktorum istememişti zaten. Korktuğumu söyledim diye heralde bi daha hiç lafı geçmedi hsg’nin.Ilk istedikleri seylerden biri rahim filmi aslinda neden cekilmedi .
Hic tup bebek denediniz miDoktoruma ilk gittiğimde daha önce çekilip çekilmediğini sordu bende korktuğum için çekilmediğini söyledim bundan önceki doktorum istememişti zaten. Korktuğumu söyledim diye heralde bi daha hiç lafı geçmedi hsg’nin.
Yok hayır denemedim.Hic tup bebek denediniz mi
Ben anestezili cektirmistim kolay olmustuDoktoruma ilk gittiğimde daha önce çekilip çekilmediğini sordu bende korktuğum için çekilmediğini söyledim bundan önceki doktorum istememişti zaten. Korktuğumu söyledim diye heralde bi daha hiç lafı geçmedi hsg’nin.
Daha cok basindasiniz aslinda pes etmeyin ben su anda ileride pisman olmamak adina devamli deniyorum işimi biraktim bu is icin. Yas cok onemli kadinlarda yumurta kalitesi icin .insallah cok yormadan sizi kisa zamanda kalirsinizYok hayır denemedim.
Anestezisiz de acısız oluyor demişti kuzenim. Sanırım aşılama yapıldığı gibi yapılıyor sadece rahim içine sıvı enjekte ediyorlar onu yaparkende hafif basınç hissediyorsun demişti.Ben anestezili cektirmistim kolay olmustu
Bende sırf çocuk istediğim için işe girmiyorum nerdeyse 2 senedir. Ama olmadı olmuyor. Ve yoruldum. Eskiden negatif görünce ağlamazdım hayırlısı olsun derdim ama son iki negatiftir ağlıyorum. İstemsizce akıyor yaşlar. Tüp bebeğe hemen geçmek istemiyorum. 28 yaşındayım yani tüp bebeğe gerek kalmadan olacağını düşünüyordum.Daha cok basindasiniz aslinda pes etmeyin ben su anda ileride pisman olmamak adina devamli deniyorum işimi biraktim bu is icin. Yas cok onemli kadinlarda yumurta kalitesi icin .insallah cok yormadan sizi kisa zamanda kalirsiniz
Genelde benim duydugum zor diyorlar bende o korkudan anestezili yaptirmistim hic pisman olmadim cok kanama oldu benim filmden sonraAnestezisiz de acısız oluyor demişti kuzenim. Sanırım aşılama yapıldığı gibi yapılıyor sadece rahim içine sıvı enjekte ediyorlar onu yaparkende hafif basınç hissediyorsun demişti.
Cok guzel bir yas belkide ise girip kafa dagittiginizda olur kendiliginden calismak gercekten iyi geliyor ben calisirken bu kadar dusunmezdim ama evde tek konu o oluyor.Bende sırf çocuk istediğim için işe girmiyorum nerdeyse 2 senedir. Ama olmadı olmuyor. Ve yoruldum. Eskiden negatif görünce ağlamazdım hayırlısı olsun derdim ama son iki negatiftir ağlıyorum. İstemsizce akıyor yaşlar. Tüp bebeğe hemen geçmek istemiyorum. 28 yaşındayım yani tüp bebeğe gerek kalmadan olacağını düşünüyordum.
Ay korktum şimdi yaGenelde benim duydugum zor diyorlar bende o korkudan anestezili yaptirmistim hic pisman olmadim cok kanama oldu benim filmden sonra
Ozelde cekilecek sanirim degilmi onlardaki aletler yeniymis acisiz olur belkiAy korktum şimdi ya![]()
Evet kafa dağıtan bir şey olması güzel olur tabi. Bakalım kısmet Allah bize ne yol çizecek ya da çizmiş yaşayıp öğrenicezCok guzel bir yas belkide ise girip kafa dagittiginizda olur kendiliginden calismak gercekten iyi geliyor ben calisirken bu kadar dusunmezdim ama evde tek konu o oluyor.
Evet özelde düşünüyorum gerçi fiyatı nedir hiç bilgim yokOzelde cekilecek sanirim degilmi onlardaki aletler yeniymis acisiz olur belki
Benim agri eşiğim düşük ondanda boyle dusunuyor olabilirim.Korkutmak istemem ama imkan varsada uyuyup uyanmak en guzeliEvet özelde düşünüyorum gerçi fiyatı nedir hiç bilgim yok![]()