Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde 15 martta yaptırdım kan vermeyi hem çok istiyorum hem çok korkuyorum sonuçtan
bence kan ver çünkü kaç gündür evde kaset testlerden yapiyodum en ufak gölgeyi bile hamileliğe yoruyo insan.
ama çok üzgünüm
eşime söyleyemedim daha :(

bence kan ver çünkü kaç gündür evde kaset testlerden yapiyodum en ufak gölgeyi bile hamileliğe yoruyo insan.
ama çok üzgünüm
eşime söyleyemedim daha :KK43:
Nasıl söyler ki zaten insan eşler belli etmiyo ama çok istiyo bu yüzden bizde o müjdeyi veremediğimiz için kendimizi suçlu hissediyoruz belkide buyüzden bu kafar takıyoruz bilmiyorım erken idrar testi yaptım 11. Gün olsaydı çıkardı gibime geliyo Gölge bile yoktu yine o kağıtta 1.20 yazıyı görcekmişim gibi ☹️

Nasıl söyler ki zaten insan eşler belli etmiyo ama çok istiyo bu yüzden bizde o müjdeyi veremediğimiz için kendimizi suçlu hissediyoruz belkide buyüzden bu kafar takıyoruz bilmiyorım erken idrar testi yaptım 11. Gün olsaydı çıkardı gibime geliyo Gölge bile yoktu yine o kağıtta 1.20 yazıyı görcekmişim gibi ☹️
İnşallah pozitifi görürsün. Senin kaçıncı aşılamandı? Ben ikinciyi hemen başlasam mı ara mı versem acaba

ben devlette klomenle yaptırdım zorlamadı o yüzden. Bir yerde okumuştum arka arkaya yapınca vücutta bulunan hormonlardan dolayı tutma şansı oluyomuş
Bende ikinci üçüncüde şansın daha yüksek olduğunu duymuştum kaç yumurtan vardı

18 martta aşılama oldum o kadar bekledım surda 2 3 gunu bekleyemıyorum kan testi versem cıkarmıki ?

18 martta aşılama oldum o kadar bekledım surda 2 3 gunu bekleyemıyorum kan testi versem cıkarmıki ?
Bence bekle şimdi 2 3 bişi çıkcak bu sefer bida heves yükselirmi acaba diye ben 15 inde yaptırdım bugun ogün dahil 14 Gün oldu Gitsemmi birazdan diye düşünüyorum

bence sen test yaptırsan şuan çıkar
Çıkar canım da ya negatif çıkarsa o kadar korkuyorum ki 3 gün önce idrar negatif gördüm kan da öle çıkcak herkes benden güzel haber bekliyo o kadar kararsızım ki bi yaptır çıksın sonuç negatifse ona göre işine bakarsın diyom bi o sonuca hazır değilim hiç kendimi ordan mutlu çıkcakmışım gibi hissetmiyorum

Çıkar canım da ya negatif çıkarsa o kadar korkuyorum ki 3 gün önce idrar negatif gördüm kan da öle çıkcak herkes benden güzel haber bekliyo o kadar kararsızım ki bi yaptır çıksın sonuç negatifse ona göre işine bakarsın diyom bi o sonuca hazır değilim hiç kendimi ordan mutlu çıkcakmışım gibi hissetmiyorum
Seni şuan en iyi ben anlarım :( Bende öyle hissediyorum ama bir yandan da öteki ay tekrar denerim diyorum. İçini karartma güzel düşün güzel olsun

Bence bekle şimdi 2 3 bişi çıkcak bu sefer bida heves yükselirmi acaba diye ben 15 inde yaptırdım bugun ogün dahil 14 Gün oldu Gitsemmi birazdan diye düşünüyorum
hadi ya çok iyi beklemişsin inşallah sonucu yuzunu güldürür bnde o kadar bekledım şurda 2 3 günü bekleyemiyorum kısmet bakalım

Bende seninle aynı gün yaptırmıştım bende dün erken gebelik testi yaptım idrarda negatif çıktı kan vermeye gitmeye korkutorum😞
Bana doktor bugün için kan ver demişti sabahtan gittim o yüzden. Sende git bence yoksa bu korku insanın içini kemiriyo

Back
X