Doktor MFK ınstagramda da var canlı yayınları oluyor ordan bilgi veriyor geneldeMfk yazdım bulamadım ben tam adı nedir acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor MFK ınstagramda da var canlı yayınları oluyor ordan bilgi veriyor geneldeMfk yazdım bulamadım ben tam adı nedir acaba
görmedim canım benimde 0.5 bile değil belki sennki yükselirevet canım daha önceden yazmıştım ya 2.3 çıktı sonuç
Şişlik yok ta acıyor canım ama bence ilaçlardan vücutta yan etkiler oluyor.. Valla ben de aşılamadan sonra gün aşırı 3 defa oldu lişki. Sonucu öğrenene kadar yapamam artıkGöğüslerde şişlikte var mı sadece acıyomu? Ben dün yaptırdım saat 1de aşılama. Doktor yarın ilişki olsn dedi bu akşamda hiç halim yok daha dün aşılama oldu spermler canlıdır bence hala neden yarın olsun dedi olmasa olmaz mı ki
sanmıyorum artık test de yapmam regl günümü beklerim sonucu gördüğümde çok üzüldüm amaĞöç
görmedim canım benimde 0.5 bile değil belki sennki yükselir
Hadi güzel haberler verelim inşallah aynı günüzBende dün aşılama ol
Bende dün aşılama oldum doktor yarın akşam ilişki dedi. Erken değil mi die düşündüm
ıla
Her dr bı şey diyor kızBana da doktorum aşılama akşamı da olsun sonra gün aşırı dedi ama ben o gün çok ağrım vardı olamadı diğer günden sonra gün aşırı oldu
Ay hadi güzel haberlerle inşallah20 mm di canım
Yok ya aşılama günü de gereksiz. Gün aşırı olur yarından itibaren . Bende kasık ağrısı var şişlik var biraz zaten şuan
Ben pazartesi yaptırdım ya aşılamayı bugunu değerlendirmeyi düşünüyorum. Dün olmadı ilişki diğer asilamalarimda da böyle yapmıştımİşte benim kararsız kaldığım konu. İlişki olsn mu olmasn mıı
KesinlikleeHer dr bı şey diyor kızdoğurup kurtulsaydik
kafa beyin kalmadı
İnşallah canım hayırlı olsunAşılamadan çıktım geldim hemenağrım var biraz eve geldim uzanıyorum 2 hafta sonra hepimizden hayırlı haberler inş
burda hcg değerleri uçuşsun
![]()
Yaa üzüldümkızlar göğüslerin acımaya başladığı gün değerlendirin bence. Kontrol edin sürekli acıdığı gün ilişki ben o şekilde hamile kalmıştım ama kalbi durdu malesef.
Çok geçmiş olsun kuzumkızlar göğüslerin acımaya başladığı gün değerlendirin bence. Kontrol edin sürekli acıdığı gün ilişki ben o şekilde hamile kalmıştım ama kalbi durdu malesef.
Malesef cnm.. aminnnYaa üzüldüminşallah bu sefer olur hayırlısıyla
göğüs ağrısı dokununca mi yoksa kendiliğinden belli oluyor mu
Sağolasın Cnm sanada... şekerden şüpheleniırm ben. İnsülin direncim var ama yüksekÇok geçmiş olsun kuzumbenimde 2 gebeliğim bu şekilde sonlandı
bi sebep bulamadık biz
İnş bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebişiniSağolasın Cnm sanada... şekerden şüpheleniırm ben. İnsülin direncim var ama yüksek
Sanırım olmadi bosuna yaptırıyoruz sanki pozitif gormek mucize gibiKızlar hiç pozitif gören yok mu ?