• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gerçekten mi sen yaşadın mı hiç böyle birşey
İğnenin 7.günü bu kadar erken olur mu ki
Canım ben sadece çatladıktan sonra yaşadım bir kere onun dısında yasamadım. Sadece sarı bi akıntım var bi de oturunca bazen çişim varmış gibi sol tarafımda bi doluluk hissediyorum
7. günse belli olmaz canım beş gün daha sabret öyle yap test

Selam kızlarrrr 🙋‍♀️ yarın reglimin 3. Günü ve doktora gideceğim femara kullanmaya başlayacağım. Benim gibi olanlar gelin neler yapacağız neler olacak konuşalım 🥰
Selam canım 💃 Bende şuan femara kullanıyorum 3 gün oldu. 1 hafta sonra kontrolüm var inşallah yumurtalarım büyümüştür 🙏🏻 pcolu olduğum için biraz tereddütlüyüm 🤔

Benim kasıklarım ve belimde hiç geçmeyen bir ağrı var sadece. 3 gün sonra kan vereceğim doğru mu yanlış mı görücez 🤷🏻‍♀️ Kendimi hiç heveslendirmiyorum. Daha önce 7 haftalık bir düşüğüm vardı 4 senedir istiyoruz bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbim cümlemize. 🤲🏻🙏🏼 Femara ile ilk denemem bu arada.
Bende kimyasal gebelik yasadım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnsan korkuyor yine aynısı olur diye. Ama kötüyü düsünmemek lazım bence

Selam canım 💃 Bende şuan femara kullanıyorum 3 gün oldu. 1 hafta sonra kontrolüm var inşallah yumurtalarım büyümüştür 🙏🏻 pcolu olduğum için biraz tereddütlüyüm 🤔
Merhaba canım. Benim ilk büyümemişti sonra prolaktin hormonum yüksek olmadığı için zeytinyağı incir kürü yaptım baya bi büyüdü çok şükür 🤲 seninde insallah büyür bebiş haberini alırız hemen 🥰

Merhaba canım. Benim ilk büyümemişti sonra prolaktin hormonum yüksek olmadığı için zeytinyağı incir kürü yaptım baya bi büyüdü çok şükür 🤲 seninde insallah büyür bebiş haberini alırız hemen 🥰
3 gün oldu henüz hiçbir ağrı etki filan görmedim.Bu zamana kadar gittiğim her doktor kilo vermelisin diyip daha çok moralimi bozuyordu.Fakat bu ay doktorumdan çok umutluyum.Inşallah bu,ay olur ama benim yumurtalarım büyürse çatlatma iğnesi vereceğini düşünüyorum ben femara kullanıp çatlatma iğnesi olan var mıdır acaba?

3 gün oldu henüz hiçbir ağrı etki filan görmedim.Bu zamana kadar gittiğim her doktor kilo vermelisin diyip daha çok moralimi bozuyordu.Fakat bu ay doktorumdan çok umutluyum.Inşallah bu,ay olur ama benim yumurtalarım büyürse çatlatma iğnesi vereceğini düşünüyorum ben femara kullanıp çatlatma iğnesi olan var mıdır acaba?
Ben canım iğne oldum bugün 6. Günüm

Merhaba. Bugün itibariyle çatlatma iğnesinin 13. günü. Diğer 12 güne ait testlerimden de görüleceği üzere bu ay negatif. Bekleyen arkadaşlara hayırlı haberler almalarını temenni ederim. Sağlıcakla kalın.

Eklentiler

• mart 2021.webp
    mart 2021.webp
    80,3 KB · Görüntüleme: 43
  • mart 20211.webp
    mart 20211.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba. Bugün itibariyle çatlatma iğnesinin 13. günü. Diğer 12 güne ait testlerimden de görüleceği üzere bu ay negatif. Bekleyen arkadaşlara hayırlı haberler almalarını temenni ederim. Sağlıcakla kalın.
Aa resmenn 10. Güne kadar pozitif göstermiş 😟 hayırlısı buymuş diyelim umudunuzu yitirmeyin

Kızlar bende femara kullandım 10. Gün bugün kontrole gittim 17mm bir tane yumurtam var doktor çatlatma iğnesi vermeyeceğim dedi, benim biraz enfeksiyon belirtim vardı bugün ve yarın fitil kullan dedi

Neden iğne vermedi acaba
Çatlaması ile ilgili sorun yok gibi bence bende istemedim çünkü ben ilk korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım uzun süre denemedim yani belki ondan öyle düşündü sadece yumurta geliştirmeye odaklandı

o zaman düzenli ilişkiyle bebiş gelecek insallah 🥰
Hepimize hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip olsun inşallah 🤲🏻🥰sadece şu iki gün fitil kullanacak olmam acaba sıkıntı olur mu diye düşündürüyor ama bugün daha 17mm hemen büyümez dedi doktor o yüzden düşünmemeye çalışıyorum🙈

Hepimize hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip olsun inşallah 🤲🏻🥰sadece şu iki gün fitil kullanacak olmam acaba sıkıntı olur mu diye düşündürüyor ama bugün daha 17mm hemen büyümez dedi doktor o yüzden düşünmemeye çalışıyorum🙈
Canım sanmıyorum bir yumurta ortalama günde 1 mm büyüyor ve senin yumurtan 20-21mm gelmeden zaten çatlamaz. Asıl fitil kullanmazsan gebelik ihtimali düşer çünkü orada enfeksiyon varken spermlerin ilerlemesini bir miktar engelleyebilir bence

Canım sanmıyorum bir yumurta ortalama günde 1 mm büyüyor ve senin yumurtan 20-21mm gelmeden zaten çatlamaz. Asıl fitil kullanmazsan gebelik ihtimali düşer çünkü orada enfeksiyon varken spermlerin ilerlemesini bir miktar engelleyebilir bence
Valla içimi rahatlattın doktor da dedi aslında ilerleyememekten ziyade spermi öldürüyormuş eğer enfeksiyon olursa

Back
X