- 4 Eylül 2024
- 326
- 160
- 18
- 34
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
-
İnşallah en güzeli bizim olsun. Seçtiğimiz yolun yokuşlarından pozitif haberlerle düzlüğüne çıkarsın Allah bizi...Ben de muhtemelen martta transfer olacagim , herkese sans getirsin topic
Bence bilmemek daha iyi canım,embriyologlar söylüyor canımMerhaba, bir şey sormak istiyorum siz bu embriyo kalitelerinizi nerden biliyorsunuz ? :) Yani transferden önce doktorunuz mu söylüyor yoksa embriyologla mı konuşuyorsunuz ? :) Bana hiç kimse söylemedi hangini nasıl hangi kalitede koyacağını o yüzden şaşkınım :)
Neden mesela daha iyi bilmemek :) Bunu da merak ediyorum.Bence bilmemek daha iyi canım,embriyologlar söylüyor canım
Çünkü çok kafamıza takılıyor:)elimizde embriyo olmasına sevinemiyoruz değerlere takılıyoruz yani en azndan ben tabii merakla öğrenmekte istiyoruz o ayrıNeden mesela daha iyi bilmemek :) Bunu da merak ediyorum.
Yok açıkçası benim öğrenme merağım yok, ama sadece bende bir şeyler eksik mi kalıyor tedavide diye düşündüm. Çünkü millete embriyo kağıtları falan veriliyormuş, benim sürecimde sadece kaç embriyom var onu biliyorum ve sanırım yeterli :)Çünkü çok kafamıza takılıyor:)elimizde embriyo olmasına sevinemiyoruz değerlere takılıyoruz yani en azndan ben tabii merakla öğrenmekte istiyoruz o ayrı
Yoo banada kağıt verilmedi doktorum ve embriyolog bilgi verdi ama bazen araştırmakta iyi geliyor ben çok karışığım gece bile rüyamda ab cb bunlarla uğraştım:)Yok açıkçası benim öğrenme merağım yok, ama sadece bende bir şeyler eksik mi kalıyor tedavide diye düşündüm. Çünkü millete embriyo kağıtları falan veriliyormuş, benim sürecimde sadece kaç embriyom var onu biliyorum ve sanırım yeterli :)
Allah kabul etsin inşallah dualarınızı. Çok sağolun bizleri de düşündüğünüz için.Kızlar bugün mehmet emin Tokadî hz gidecm inş hepimize dua edecem Rabbim yollarımızı kolaylaştırsın sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Hayır canım olmuyoruz adet.Son adetinde başlıyorlar zaten rahmi hazırlamaya.Kızlar bir şey soracağım, duphaston kullandırtıyor ya doktorlar transfer günü regl olmayacağız değil mi ? Sadece rahmin kalınlaşması için diye biliyorum doğru mudur ?
Grade1 en iyi kalite demek grade2 bi altı orta kalite diye biliyorumBenimde 3.gün 10hücreli 2 adet konulacakmış bide g1 bir tanesi diğeri g2 ne anlama geliyorsa bende bilmiyorum
Nasıl 2 tane koyuyorlar size ? Yaşınız yada daha önceki denemeleriniz sebebiyle mi ?Benimde 3.gün 10hücreli 2 adet konulacakmış bide g1 bir tanesi diğeri g2 ne anlama geliyorsa bende bilmiyorum
Merhaba ben 3 Mart ta transfer oldum 3. Denemem Rabbim kucağımızı doldursunGünaydınBugün transferi olan var mı benim gibi?
Hayır ben 2 tane olsun istedim 5.gün embriyosu istedim hatta fakat doktor bey uygun olmadığını söyledi yasal değilmiş 2 tane 3.gün koyalım dedi yada 1 tane 5.gün dedi sizce nasıl daha iyi olur bilemedimNasıl 2 tane koyuyorlar size ? Yaşınız yada daha önceki denemeleriniz sebebiyle mi ?
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alınGünaydınBugün transferi olan var mı benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?