- 4 Eylül 2024
- 326
- 160
- 18
- 34
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
-
Çok şaşırdım açıkçasıHayır ben 2 tane olsun istedim 5.gün embriyosu istedim hatta fakat doktor bey uygun olmadığını söyledi yasal değilmiş 2 tane 3.gün koyalım dedi yada 1 tane 5.gün dedi sizce nasıl daha iyi olur bilemedim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah güzel haberler alın
Niye şaşırdınız ki 7 embriyom var epey araştırdıktan sonra 2 tane 5.gün embriyosu tutma olasılığı yüksek olduğu için bu şekil olabilir mi dedim ama uygun olmadığını söyledi ben heyecandan doktoru sürekli rahatsız ediyorumÇok şaşırdım açıkçasıhayırlısı olsun bakalım ne olacak sonucunuz
Sanırım ilk tüp bebek olduğu için 5.gün çift koymuyorlarÇok şaşırdım açıkçasıhayırlısı olsun bakalım ne olacak sonucunuz
3 Mart ta mı transfer oldunuz kaçıncı gün embriyosuArkadaşlar günaydın herkese, sormak istediğim bir şey var size. Benim bugün 2. günüm transferden sonra. Dün geceden beri kasıklarım ağrıyor ve basınç varmış gibi hissediyorum. Açıkçası biraz tedirginim. Normal olabileceğini düşünüyorum, aksini düşünmek istemiyorum :) Bunu yaşayan var mı aramızda ?
Evet 3 Mart'ta oldum :))) 5. gün embriyosu3 Mart ta mı transfer oldunuz kaçıncı gün embriyosu
Bence normal olabilir. Benim daha önce normal yolla gebelik olmuştu tarif ettiğiniz gibi kasık ağrısı baskı hissediyordum hatta öyle anladım hamile olduğumu sonra teste gittim çıkmadı bir hafta sonra tekrar kan verdim öyle pozitif öğrendim fakat kimyasalla sonuçlandı benimkisi. Umarım sizinde poztif olur sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı olsun şimdiden :)Arkadaşlar günaydın herkese, sormak istediğim bir şey var size. Benim bugün 2. günüm transferden sonra. Dün geceden beri kasıklarım ağrıyor ve basınç varmış gibi hissediyorum. Açıkçası biraz tedirginim. Normal olabileceğini düşünüyorum, aksini düşünmek istemiyorum :) Bunu yaşayan var mı aramızda ?
Nerdesiniz doktorunuz kim? Test gününüz ne zaman Benim Cem Çelik ve 3. Gün embriyosu ve 15 Mart test günümEvet 3 Mart'ta oldum :))) 5. gün embriyosu
Doktorum Funda Göde, 13 Mart test günüm 5. gün embriyosu. Sizin içinde en iyisi neyse o olsun inşallah...Nerdesiniz doktorunuz kim? Test gününüz ne zaman Benim Cem Çelik ve 3. Gün embriyosu ve 15 Mart test günüm
Benimde 1 Mart'a bir şey hissediyor musunuzBenim transferim 1 Mart’ta, yakın zamanlarda transfer oluyoruz :)
Benimde 1 marttı bir şey hissediyormunBenimde 1 Mart'a bir şey hissediyor musunuz
Yok, sıfır. Siz? Hiç bir şey hissetmiyorumBenimde 1 Mart'a bir şey hissediyor musunuz
Benimde aynı kafayı yemek üzereyimYok, sıfır. Siz? Hiç bir şey hissetmiyorum
Cuma günü test yapmayı düşünüyorum, 5. Gün embriyosuydu. Ama pek umudum yok, gerçekten sıfır belirtiBenimde aynı kafayı yemek üzereyim
Çıkarmı bu kadar cabukCuma günü test yapmayı düşünüyorum, 5. Gün embriyosuydu. Ama pek umudum yok, gerçekten sıfır belirti
Pazartesi test günüm zaten, cuma da 6. gün olmuş oluyor. YapılabilirÇıkarmı bu kadar cabuk
Cesaret edebilseydim bende yapardımPazartesi test günüm zaten, cuma da 6. gün olmuş oluyor. Yapılabilir
Sizin test günü ne zaman?Cesaret edebilseydim bende yapardım
12 martSizin test günü ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?