• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Kızlar bugün kontrolüm vardı ili yumurtam cok önden gelişmiş biri 19 biri de 18 olmuş ama diğerleri 14 13.5g civarlarında kalmış böyle yaşayan var mı sanırım cumartesi toplayacaklar o zamana bu küçük kalanlar yetişir mi ☹️
Stres yapmayın lütfen hersey gönlünüzce olsun 😊

Yani yıpratmadı desem yalan olur zor günler yasadm ilac tedavisi bitkisel tedaviler 2 negatif aşılama fln ama yinede hamd olsun yine ümidimiz var cok şükür
Ben de yedi yıldır evliyim arkadaşım üç yıldır istiyorduk olmadı. Dediğin gibi bitkisel tedaviler ilaçlar falan derken biraz yıprandık. Seni çok iyi anlıyorum 🥺

Insallah 5. Gune giden kaliteli embriyolariniz olur rabbim kucagimizi doldursun
Canım cok sağol amin insallah hepimizin 🤲🏻
Ben gonal f kullandım kasık ağrısı yaptı. Ama bende polikistik over var. Aşırı büyüdü yumurtalarım o yüzden

Canımm cok geçmiş olsun nasılsın iyi misin . Bence gayet iyi kalitelilerse bak gör 5.güne kadar giderler insallah 🤲🏻
Kızlar opudan şimdi çıktım çok şükür iyiyim 6 yumurta toplanmış bana yeter diye düşünüyorum 😅

Kızlar bugün kontrolüm vardı ili yumurtam cok önden gelişmiş biri 19 biri de 18 olmuş ama diğerleri 14 13.5g civarlarında kalmış böyle yaşayan var mı sanırım cumartesi toplayacaklar o zamana bu küçük kalanlar yetişir mi ☹️
Ben işte aynısı idim. Hatta benm arkadakiler 10-11 di seninki benden iyi yani 😃 benm bgn 6 tane toplandı 😇

Canımm cok geçmiş olsun nasılsın iyi misin . Bence gayet iyi kalitelilerse bak gör 5.güne kadar giderler insallah 🤲🏻
Çok şükür iyiyim. Öyle aşırı agrim sancım olmadı hatta beklediğimden çok daha iyiydi. Çatlatma iğnesi daha çok canımı yaktı diyebilirim 😁 insallah kaliteli bir şekilde 5.güne ulaşırlar🙏 Bgnu atlattım ya sanki gerisi saha kolaymış gibime geliyor 😍🎈

Gittin mi canım tekrar doktora
Gittim canım cumartesi opu var insallah sabah kendi doktorum bakmamıştı öğleden sonra kendi doktorum diğer doktorun 19 ölçtüğünü 16 ölçtü şimdilik güzel gözüküyor cok şükür 15-20 tane toplarız dedi ilk tedavimde de 15 toplandı ama 8 tane olgun çıkmıştı insallah daha fazla çıkar bu sefer 🙏🏽🥰

Gittim canım cumartesi opu var insallah sabah kendi doktorum bakmamıştı öğleden sonra kendi doktorum diğer doktorun 19 ölçtüğünü 16 ölçtü şimdilik güzel gözüküyor cok şükür 15-20 tane toplarız dedi ilk tedavimde de 15 toplandı ama 8 tane olgun çıkmıştı insallah daha fazla çıkar bu sefer 🙏🏽🥰
İnşallah canım bakalım gözün aydın ❤️ Allah gönlüne göre versin

Yumurta nasıl ölçülüyor?

Back
X