• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Bendede polikistik var 3. Denemem hic boyle raharaizlanmadim bugun ignelerimin 6. Gunu 😀
Kişiden kişiye tepkiler değişiyor benm asıl problemim bağırsaklarımla oldu. Şişkinlik gaz kabızlık tetikledi maalesef herkeste zaten aynı şeyler olcak diye birşey yok. İnşaallah kimse de olmaz

Döndüm evdeyim canım. Polikistik over yapıyormus bunu maalesef daha iyiyim .
Hastaneden aradılar mı kaçı döllenmis😊
Sevindim canım iyi olmana. Zaten dondurulmuş transfer olacaktı senin iyice toparlanırsın. Benim embriyolar çok güzel ilerliyor dedi embriyolog aradı. Transfer için saat verecekler yarın arayıp. İnşallah bi engel çıkmazsa cts transferim olucak. Benim kafamda tek soru rahim kalınlığım iyi mi acaba, opuda biraz ince ama kalınlaşır dedi doktorum, estrofem ve progestanlarla. Hayırlısı.

Kişiden kişiye tepkiler değişiyor benm asıl problemim bağırsaklarımla oldu. Şişkinlik gaz kabızlık tetikledi maalesef herkeste zaten aynı şeyler olcak diye birşey yok. İnşaallah kimse de olmaz
Evet haklisin canim insallah seninde sifani versin allah bebegine kavuss

Kızlar merhaba ,
Bende şimdi dr. kontorülden geldim iğnede 7. gündeyim 1 ay rahim dinlendirme yapalım dedi yumurta gelişimi çok fazlaymış ilacın dozunu da yarı yarıya düşürdü , Dondurulmuş transfer veya taze trasnfer başarı şansını etkiler mi bilemedim :dua:

Sevindim canım iyi olmana. Zaten dondurulmuş transfer olacaktı senin iyice toparlanırsın. Benim embriyolar çok güzel ilerliyor dedi embriyolog aradı. Transfer için saat verecekler yarın arayıp. İnşallah bi engel çıkmazsa cts transferim olucak. Benim kafamda tek soru rahim kalınlığım iyi mi acaba, opuda biraz ince ama kalınlaşır dedi doktorum, estrofem ve progestanlarla. Hayırlısı.
Tahlil yapıldımı opu sonrası? Rahim kalınlığını ölçmesi lazım evet . Nasıl karar veriyorlar canım transfere uygun olduğunu

Kızlar hepinize günaydın ☺️Simdi embriyolog aradı dün toplanan 6 yumurtanın 5i dollenmis. Her gün arayacaklarmış. Hadi bakalım hayırlısı dedim ptesi ola hayrola 😃🎈
Aa süpper haber 😍taze mi olcak canım transfer

Evet haklisin canim insallah seninde sifani versin allah bebegine kavuss
Aminn canımm. Sen ilaç kullanma dönemindesin değilmi neler kullanıyosun gonal f mi dozların nasıl insallah kaliteli yumurtalar toplanır 🤲🏻

Evet canim gonal f 150 kullaniyorum cetrotide basladim 2 gundur 🤲 insallah canim senin opu oldu mu
Tabi canım oldu. Opudan sonra fenalastım zaten. Embriyolarım 3.güne gitti 16 tane embriyom olusmus . Darısı basına insallah bakalım 5.güne gidecek olanlar önemli

Back
X