Bendede polikistik var 3. Denemem hic boyle raharaizlanmadim bugun ignelerimin 6. GunuDöndüm evdeyim canım. Polikistik over yapıyormus bunu maalesef daha iyiyim .
Hastaneden aradılar mı kaçı döllenmis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede polikistik var 3. Denemem hic boyle raharaizlanmadim bugun ignelerimin 6. GunuDöndüm evdeyim canım. Polikistik over yapıyormus bunu maalesef daha iyiyim .
Tabiki bütün aşamalarda yazarımInsallah canim buraya yaz opu falan olunca
Kişiden kişiye tepkiler değişiyor benm asıl problemim bağırsaklarımla oldu. Şişkinlik gaz kabızlık tetikledi maalesef herkeste zaten aynı şeyler olcak diye birşey yok. İnşaallah kimse de olmazBendede polikistik var 3. Denemem hic boyle raharaizlanmadim bugun ignelerimin 6. Gunu![]()
Sağol canım geçiyor yavaştan rahatlıyorum biraz dahaBallikko çok geçmiş olsun canım yaa
Sevindim canım iyi olmana. Zaten dondurulmuş transfer olacaktı senin iyice toparlanırsın. Benim embriyolar çok güzel ilerliyor dedi embriyolog aradı. Transfer için saat verecekler yarın arayıp. İnşallah bi engel çıkmazsa cts transferim olucak. Benim kafamda tek soru rahim kalınlığım iyi mi acaba, opuda biraz ince ama kalınlaşır dedi doktorum, estrofem ve progestanlarla. Hayırlısı.Döndüm evdeyim canım. Polikistik over yapıyormus bunu maalesef daha iyiyim .
Çok güzel bir haber inşallah hepsi 5. Güne gitsinKızlar hepinize günaydınSimdi embriyolog aradı dün toplanan 6 yumurtanın 5i dollenmis. Her gün arayacaklarmış. Hadi bakalım hayırlısı dedim ptesi ola hayrola
![]()
Evet haklisin canim insallah seninde sifani versin allah bebegine kavussKişiden kişiye tepkiler değişiyor benm asıl problemim bağırsaklarımla oldu. Şişkinlik gaz kabızlık tetikledi maalesef herkeste zaten aynı şeyler olcak diye birşey yok. İnşaallah kimse de olmaz
Kabızlığa acılı şalgam suyu çok iyi geliyo yani ben de işe yarıyo. Tekrar kabızlık şikayetin olursa aklında bulunsunSağol canım geçiyor yavaştan rahatlıyorum biraz daha![]()
Ayy çok sevindim canım yaa maşallahKızlar hepinize günaydınSimdi embriyolog aradı dün toplanan 6 yumurtanın 5i dollenmis. Her gün arayacaklarmış. Hadi bakalım hayırlısı dedim ptesi ola hayrola
![]()
Tahlil yapıldımı opu sonrası? Rahim kalınlığını ölçmesi lazım evet . Nasıl karar veriyorlar canım transfere uygun olduğunuSevindim canım iyi olmana. Zaten dondurulmuş transfer olacaktı senin iyice toparlanırsın. Benim embriyolar çok güzel ilerliyor dedi embriyolog aradı. Transfer için saat verecekler yarın arayıp. İnşallah bi engel çıkmazsa cts transferim olucak. Benim kafamda tek soru rahim kalınlığım iyi mi acaba, opuda biraz ince ama kalınlaşır dedi doktorum, estrofem ve progestanlarla. Hayırlısı.
Aa süpper haberKızlar hepinize günaydınSimdi embriyolog aradı dün toplanan 6 yumurtanın 5i dollenmis. Her gün arayacaklarmış. Hadi bakalım hayırlısı dedim ptesi ola hayrola
![]()
Aminn canımm. Sen ilaç kullanma dönemindesin değilmi neler kullanıyosun gonal f mi dozların nasıl insallah kaliteli yumurtalar toplanırEvet haklisin canim insallah seninde sifani versin allah bebegine kavuss
Evet canim gonal f 150 kullaniyorum cetrotide basladim 2 gundurAminn canımm. Sen ilaç kullanma dönemindesin değilmi neler kullanıyosun gonal f mi dozların nasıl insallah kaliteli yumurtalar toplanır![]()
Ilk denemeniz miMerhaba herkese inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız bende uzun bi ugras sonucu tüp bebeğe basvuranlardanım adeti bekliyrm tedaviye başlamak için
Tabi canım oldu. Opudan sonra fenalastım zaten. Embriyolarım 3.güne gitti 16 tane embriyom olusmus . Darısı basına insallah bakalım 5.güne gidecek olanlar önemliEvet canim gonal f 150 kullaniyorum cetrotide basladim 2 gundurinsallah canim senin opu oldu mu
Hayirli olsun ins guzel sonuclar aliriz benimde igne tedavisinde 6. GunumMerhaba aranıza yemi katıldım bende Yasemin Çekmez hocada bugün başladım tedaviye inşallah hep birlikte güzel haberler alırız
Benim yumurta kalitem düsuktu bu ikinci denemem doktor kalite icin bunu yaziyorum dediMerhaba bir sey sormak istiyorum benimde doktorum pergoveris verdi buradan baktim pek kullanan yok senin bilgin varmi bu igne hakkinda?