Evet 2 tane 5 günlük dondurulmuş embriyomuz var. Hep birlikte güzel haberler vermek dileğiyle.İnşallah pozitif olduğunu da yazarsınız dondurulmuş tedavi mi sizin de bende adet olmayı bekliyorum dondurulmuş tedavisine başlıycam kısmetse
Selam canim simdi gordum tedaviye baslamissin insallah bu defa guzel sonuc alirsin.nasil gidiyor tedavin? Takviye bir seyler aliyormusun?Başladım bugün tekrar cnm
Insallah canim bende bu ayda baslayacagim insallahBende bugün 3.tedaviye basladım kızlar. Merional 150 gonalf 150 ınsallah cok yumoşum olurhepimiz bu yıl bitmeden dogururuz
Aynen bende 12 mart gibi adetime goreMerhaba kızlar bende 15mart gibi başlayacağım
Ilk denemen mi canimBen yarın başlıyorum çok heyecanlıve bir o kadar da korkuyorum yalan yok beni iğneler korkutuyor nasıl yapacağım bilemiyorum
Evet ilk denemem daha önce doğal yolla bir kez hamile kaldım düşük oldu. Şimdi de 1 yıldır olmuyor yaşım da 34 vakit kaybetmek istemedim. Birazdan doktora gidip iğnelerimi alacağım çok korkuyorumIlk denemen mi canim
Bende aynı benimde gonal f bgn 225 ilk yapacağım akşam 8 de ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorumBenim de bugün başlandı tüp bebek işlemlerine, adetim 2. Günü. Üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Daha önce 3 aşılama yapılmıştı tutmadı. Yaş 35 olunca beklemeye gerek yok dedik ve doktorumuz da tabi. Bugün gonal f başlıyorum akşam heyecanlıyım
Hic korkmana gerek yok canim igneler kucuk ve ince kendin kolaylikla vurulabilirsin merak ettigin birsey olursa mutlaka ozeldende yazabilirsin anlatirim herseyi korkmaEvet ilk denemem daha önce doğal yolla bir kez hamile kaldım düşük oldu. Şimdi de 1 yıldır olmuyor yaşım da 34 vakit kaybetmek istemedim. Birazdan doktora gidip iğnelerimi alacağım çok korkuyorum
Insallah hayirlisiyla bebegine kavusursunizBenim de bugün başlandı tüp bebek işlemlerine, adetim 2. Günü. Üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Daha önce 3 aşılama yapılmıştı tutmadı. Yaş 35 olunca beklemeye gerek yok dedik ve doktorumuz da tabi. Bugün gonal f başlıyorum akşam heyecanlıyım
Kafana takilan bisey olursa yaz canim yumurta toplamayla ilgili transferle ilgili korkularini meraklariniBende aynı benimde gonal f bgn 225 ilk yapacağım akşam 8 de ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
Yaaa çok teşekkür ederim gerçekten bugüne kadar burada ve başka başlıklarda yazılanları çoğunlukla takip ettim okudum ama şimdi benim basıma gelince insan destek buluyor insallah hepimiz tez vakitte bugünleri atlatır ve bebeklerimize kavuşuruz sağlıklaKafana takilan bisey olursa yaz canim yumurta toplamayla ilgili transferle ilgili korkularini meraklarini
Tamam dua edelim sizde bana yapin evet yazin mutlaka dedigim gibi korkulcak hicbirsey yokYaaa çok teşekkür ederim gerçekten bugüne kadar burada ve başka başlıklarda yazılanları çoğunlukla takip ettim okudum ama şimdi benim basıma gelince insan destek buluyor insallah hepimiz tez vakitte bugünleri atlatır ve bebeklerimize kavuşuruz sağlıklaakşam 8 de vurduktan sonra size tekrar söyleyeceğim bana dua edin
Ben aşılamadan alıştım iğnelere ama tüp bebek olunca heyecan oluyor tabi inşallah güzel geçiririz bu süreciBende aynı benimde gonal f bgn 225 ilk yapacağım akşam 8 de ama nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
Dualarım sizlerleTamam dua edelim sizde bana yapin evet yazin mutlaka dedigim gibi korkulcak hicbirsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?