Amin insallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.bise sorabilir miyim iki transfer ozelde mi yaptiriyorsunuz ben dün doktora gttim gonal f ile bugün başladım bana tek tranfer yapılacakmış çünkü yasal değilmiş öyle mi
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah teskkur drimAmin insallahCanim ben tedavimi yurt disinda oluyorum bana ikisinde de 2 embriyo transfer edildi. Turkiyedeki sartlari bilmiyorum inan.
Amin insallah emeklerimiz bosa cikmaz insallahAnladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah teskkur drim
Amin inşallah çok saolun sllsh isteyen herkese nasip etsinAmin insallah emeklerimiz bosa cikmaz insallah
Allah yardımcınız olsunInsallah ben artk narkozdan bile korkar oldum sayisiz operesyonlar gecirdim
Amin canim insallahInsallah kolay gecer allahim bitir imtihanimizi bu son olsun insallah.
Neler yasadin canimInsallah ben artk narkozdan bile korkar oldum sayisiz operesyonlar gecirdim
Canim acibadem istanbulda mi oldun bulent trasta miAnladim tskr ederim canim. Transferde belli olur o zaman
Canim tuttu mu bebegin acibademdeAllah yardımcınız olsun
Canım daha belli değil bugün 9. GünümCanim tuttu mu bebegin acibademde
Amin inşallah çok saolun sllsh isteyen herkese nasip etsin
Acibademde kac tl tuttu canimCanım daha belli değil bugün 9. Günüm
Birde bulent tras mi doktorunCanım daha belli değil bugün 9. Günüm
Ben direk Acıbadem de yaptırmadım doktorumun anlaşması orası ile canım o yüzden Acıbadem tüpbebek fiyatlarını bilmiyorumAcibademde kac tl tuttu canim
Hayır Dr Yasemin çekmezBirde bulent tras mi doktorun
Canım taze transfer mi oldun? Kaç embriyon donduruldu. İnşaAllah hayırla sonuçlanırHayır Dr Yasemin çekmez
Evet taze transfer oldum canım 4 yumurta toplandı biri çöp oldu 3ü döllendi 2si transfer edildi 1i dondurulduCanım taze transfer mi oldun? Kaç embriyon donduruldu. İnşaAllah hayırla sonuçlanır
Yumurta sayına göre çok iyi oran.demek ki sayı değil kalite önemli. MaşallahEvet taze transfer oldum canım 4 yumurta toplandı biri çöp oldu 3ü döllendi 2si transfer edildi 1i donduruldu
Aynen bende böyle beklemiyordum zaten doktorum hep yumurta sayısı değil kalite önemli diyorYumurta sayına göre çok iyi oran.demek ki sayı değil kalite önemli. Maşallah
Hayir kayseri acibadem. Gokalp öner doktorumNeler yasadin canim
Canim acibadem istanbulda mi oldun bulent trasta mi
Tüp bebek için ne kadar ücret ödediniz acabaHayır Dr Yasemin çekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?