- 28 Mart 2020
- 129
- 157
- 33
Aynen yaa benim deBende aynı senin gibi yapmıştımgitmeden önce erken gebelik testi
şu testlere verdiğim paranın haddi hesabı yoktur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaa benim deBende aynı senin gibi yapmıştımgitmeden önce erken gebelik testi
şu testlere verdiğim paranın haddi hesabı yoktur
![]()
Ayyy bende 15 Mart’a randevu aldım 13 Mart adet oluyorum bende neyse ki önce olucam inşallah her şey güzel ilerlerKızlaaar 11 Mart perşembeye randevumu aldımbakalım ne diyecek doktor
ama ben yine de bi erken gebelik testi aldım. Muhtemelen 15 Mart pazartesi adetin ilk günü olcak. Ama ben perşembe gitmeden testi yapayım içim rahat gideyim diyorum. Alttan muayene falan olcak ya tedirgin oldum bi. Yoktur bebek ama yine de test yapayım diyorum.
İnşallah arkadaşımAyyy bende 15 Mart’a randevu aldım 13 Mart adet oluyorum bende neyse ki önce olucam inşallah her şey güzel ilerler![]()
Rabbim duy sesimiziİnşallah arkadaşımRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah. Çıktığımız bu yolu bize kolaylaştırsın, bebeklerimiz tutunsun hemencecik
![]()
Benim de bgn 6. Günüm gonal f 225 ile. Yrn sabah 10 da cerotide başlıyorum bende biraz korkuyordum senin yazdığını okumam çok iyi olduMerhaba arkadaşlar. Benim bugün 6. Günüm gonal f ile birlikte cetrotite başladım. Yalnız cetrotite yapınca göbeğim kızardı ve biraz şişti kaşıntı oldu. Başınıza böyle birsey geldi mi hiç? Gonal f ile hiç bir sıkıntım yok kaç gündür yapıyorum zaten. Cetrotite ilk kez yaptım ve kızardı.
Az önce yaptım aynıları bende de oldu demekki herkeste aynı etkiyi yapıyor olsun bu yolda hersey mübah yolu yarıladık benceMerhaba arkadaşlar. Benim bugün 6. Günüm gonal f ile birlikte cetrotite başladım. Yalnız cetrotite yapınca göbeğim kızardı ve biraz şişti kaşıntı oldu. Başınıza böyle birsey geldi mi hiç? Gonal f ile hiç bir sıkıntım yok kaç gündür yapıyorum zaten. Cetrotite ilk kez yaptım ve kızardı.
O iğne maalesef öyle yapıyor. Kaşınıyor kızarıyor şişiyor ama sonra geçiyor. Her şey bebisimiz içinMerhaba arkadaşlar. Benim bugün 6. Günüm gonal f ile birlikte cetrotite başladım. Yalnız cetrotite yapınca göbeğim kızardı ve biraz şişti kaşıntı oldu. Başınıza böyle birsey geldi mi hiç? Gonal f ile hiç bir sıkıntım yok kaç gündür yapıyorum zaten. Cetrotite ilk kez yaptım ve kızardı.
Siz hangi aşamadasınız ? Bende de hani sivri sinek ısırınca bazen kızarır kaşınır ya aynı o hissi verdi, kendimi yaz mevsiminde hissettirdi banaO iğne maalesef öyle yapıyor. Kaşınıyor kızarıyor şişiyor ama sonra geçiyor. Her şey bebisimiz için![]()
Ben transferimi oldumSiz hangi aşamadasınız ? Bende de hani sivri sinek ısırınca bazen kızarır kaşınır ya aynı o hissi verdi, kendimi yaz mevsiminde hissettirdi banaben ki bu igneleri kendime yapıyorum sanki Everest’e bile artık tırmanabilirmişim gibi geliyor
dediğiniz gibi hersey bebisler icin ama hayırlısı diyorum. Olmazsa da çok üzülmeyeceğim çünkü herseye rağmen hayat çok güzel
![]()
Taze transfer mi oldunuz? Bu iğneler bitmiyor mu yumurta toplanıncaBen transferimi oldumcumartesi test günüm. Şimdi biraz ağrılarım var inşallah bebişim tutunmuştur. Ah ah sormayın ben küçücük ağrı kesiciyi bile icemezdim şimdi günde kaç tane ilaç içiyorum. İgnesiydi, fitiliydi aman saati geçmesin derken derken bu aşamaya geldim. Şükürler olsun ki. İnşallah bu yolda emek veren tüm kardeşlerim sağlıkla sıhhatle hayırla evlatlarina kavuşur. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
![]()
Dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transferden bir hafta önce farklı bir iğne verdi kabadan oldum. Bir iğne transferden sonra oldum. Transferden önce estrofem, corasprin, decavit ilaçlarına devam ettim. Öncesinde de lucin yanlış hatırlamıyorsam böyle bir iğne oldum. Aynı ilaçlara devam edip lutinus diye de bir fitil kullanıyorum. Galiba bu ilaçların yan etkisiyle kasik ve karın ağrısı yaşıyorumTaze transfer mi oldunuz? Bu iğneler bitmiyor mu yumurta toplanıncahap teknolojisine ne oldu
şimdi neden agrilariniz var? Kaç yumurta toplandı ? Bizi bilgilendirin lütfen.
![]()
Her vaka kendine özel tabiki de ama ben de igneleri çok sevdim denilemez hatta benim icin büyük korku kaynağıydı ama çok şükür basardımDondurulmuş embriyo transferi oldum. Transferden bir hafta önce farklı bir iğne verdi kabadan oldum. Bir iğne transferden sonra oldum. Transferden önce estrofem, corasprin, decavit ilaçlarına devam ettim. Öncesinde de lucin yanlış hatırlamıyorsam böyle bir iğne oldum. Aynı ilaçlara devam edip lutinus diye de bir fitil kullanıyorum. Galiba bu ilaçların yan etkisiyle kasik ve karın ağrısı yaşıyorumumarım anlaşılır olmuştur.
İnşallah çok teşekkür ederimHer vaka kendine özel tabiki de ama ben de igneleri çok sevdim denilemez hatta benim icin büyük korku kaynağıydı ama çok şükür basardımumarım bebisiniz sizinledir, hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
benim daha 7.günüm. Yumurtalarım biraz yavaş büyüyormuş bekliyoruz keyiflerini
![]()
Bende çok agrı yapıyor ve çok gaz olmaya başladı. Göğüslerim inanılmaz acıyor. İğne biteli üç gün oldu etkileri şimdi başladıKızlar merhaba benimde bugun gonal f ile 4.günüm. Kullananlara bişey sormak istiyorum şiddetli baş ağrısı yaptı mı size de? Bi de kasıklarda baskı, hafif ağrı? İlk kez kullanıyorum tedirgin oldum
Bende de ilk günlerde baş agrisi yaptı ama çok aşırı şiddetli olmadı. Benim kasiklarimda agri falan yok ama bir şişkinlik var gibi fakat ben bunlari psikolojik olarak yorumluyorum kendimeKızlar merhaba benimde bugun gonal f ile 4.günüm. Kullananlara bişey sormak istiyorum şiddetli baş ağrısı yaptı mı size de? Bi de kasıklarda baskı, hafif ağrı? İlk kez kullanıyorum tedirgin oldum
Maşallah ne kadar hızlı olmuş 1 ay içinde sonuç almışsınız . Tebrik ederim. 1 . Denemeniz miydi ve kaçıncı gündü çift tekYok, belki 1-2 tane sürpriz olur en fazla, sayıda çok değişkenlik pek duymadım :) 2 şubatta iğnelere başladım.13ünde opu, 16sında transfer oldum. 27 şubatta bir lekelenmeyle aa regl oldum diyerek kan verdim, sonuç pozitif çıktı :) şimdi ilk kese randevumu bekliyorum ayın 13ünde. İşin en zor kısmı beklemek, sürekli kafada acabalarla bişeyleri bekliyorsunKeseyi gören kalp atışını bekliyor, kalp atışını duyan bir dahaki randevuyu
tam bir delilik hali
sağlıkla kavuşuruz inşallah belki o zaman rahatlarız :)
Evet ilk denememizdi. 3.gün çift embriyo konuldu. Tüp bebek sebebimiz erkek infertilitesi. Rahim dinlendirme, kalınlaştırma benzeri bi duruma ihtiyaç olmadı taze transfer oldum. Tabi şu an kağıt üstünde hamileyim. Henüz birşey görmedik. Endişe hiç azalmıyor yani :) cumartesi ilk randevum, bekliyoruz hayırlısıyla keseyi görürüz umarımMaşallah ne kadar hızlı olmuş 1 ay içinde sonuç almışsınız . Tebrik ederim. 1 . Denemeniz miydi ve kaçıncı gündü çift tek
Evet ilk denememizdi. 3.gün çift embriyo konuldu. Tüp bebek sebebimiz erkek infertilitesi. Rahim dinlendirme, kalınlaştırma benzeri bi duruma ihtiyaç olmadı taze transfer oldum. Tabi şu an kağıt üstünde hamileyim. Henüz birşey görmedik. Endişe hiç azalmıyor yani :) cumartesi ilk randevum, bekliyoruz hayırlısıyla keseyi görürüz umarıi