• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayı tüp bebek düsünenler

Kızlaaar 11 Mart perşembeye randevumu aldım 😇 bakalım ne diyecek doktor 😄 ama ben yine de bi erken gebelik testi aldım. Muhtemelen 15 Mart pazartesi adetin ilk günü olcak. Ama ben perşembe gitmeden testi yapayım içim rahat gideyim diyorum. Alttan muayene falan olcak ya tedirgin oldum bi. Yoktur bebek ama yine de test yapayım diyorum.
Ayyy bende 15 Mart’a randevu aldım 13 Mart adet oluyorum bende neyse ki önce olucam inşallah her şey güzel ilerler 😁

Ayyy bende 15 Mart’a randevu aldım 13 Mart adet oluyorum bende neyse ki önce olucam inşallah her şey güzel ilerler 😁
İnşallah arkadaşım 🤲🏻 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah. Çıktığımız bu yolu bize kolaylaştırsın, bebeklerimiz tutunsun hemencecik💛💛🥰

Merhaba arkadaşlar. Benim bugün 6. Günüm gonal f ile birlikte cetrotite başladım. Yalnız cetrotite yapınca göbeğim kızardı ve biraz şişti kaşıntı oldu. Başınıza böyle birsey geldi mi hiç? Gonal f ile hiç bir sıkıntım yok kaç gündür yapıyorum zaten. Cetrotite ilk kez yaptım ve kızardı.

Merhaba arkadaşlar. Benim bugün 6. Günüm gonal f ile birlikte cetrotite başladım. Yalnız cetrotite yapınca göbeğim kızardı ve biraz şişti kaşıntı oldu. Başınıza böyle birsey geldi mi hiç? Gonal f ile hiç bir sıkıntım yok kaç gündür yapıyorum zaten. Cetrotite ilk kez yaptım ve kızardı.
Benim de bgn 6. Günüm gonal f 225 ile. Yrn sabah 10 da cerotide başlıyorum bende biraz korkuyordum senin yazdığını okumam çok iyi oldu 😅 sonrasında kızarıklık bekleniyor zaten zamanla olacağını herkes söylemiş. Benim sıkıntım cetrotide vururken acıtıyor mu 🙄 yoksa gonal f gibi bir his mi 😄. Bu arada bir arkadaş iğne vurduktan sonra 15 dk buz uygulayın o zaman kızarma morarma olmuyor yazmış ben denemedim ama anladığım kadarıyla yrn itibariyle benm de denemem gerekecek 😁🙈 hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🎈🙏

Az önce yaptım aynıları bende de oldu demekki herkeste aynı etkiyi yapıyor olsun bu yolda hersey mübah yolu yarıladık bence 😍

O iğne maalesef öyle yapıyor. Kaşınıyor kızarıyor şişiyor ama sonra geçiyor. Her şey bebisimiz için 😍

O iğne maalesef öyle yapıyor. Kaşınıyor kızarıyor şişiyor ama sonra geçiyor. Her şey bebisimiz için 😍
Siz hangi aşamadasınız ? Bende de hani sivri sinek ısırınca bazen kızarır kaşınır ya aynı o hissi verdi, kendimi yaz mevsiminde hissettirdi bana 😁 ben ki bu igneleri kendime yapıyorum sanki Everest’e bile artık tırmanabilirmişim gibi geliyor 😂 dediğiniz gibi hersey bebisler icin ama hayırlısı diyorum. Olmazsa da çok üzülmeyeceğim çünkü herseye rağmen hayat çok güzel 🎈😇🤩

Siz hangi aşamadasınız ? Bende de hani sivri sinek ısırınca bazen kızarır kaşınır ya aynı o hissi verdi, kendimi yaz mevsiminde hissettirdi bana 😁 ben ki bu igneleri kendime yapıyorum sanki Everest’e bile artık tırmanabilirmişim gibi geliyor 😂 dediğiniz gibi hersey bebisler icin ama hayırlısı diyorum. Olmazsa da çok üzülmeyeceğim çünkü herseye rağmen hayat çok güzel 🎈😇🤩
Ben transferimi oldum🙈🙈 cumartesi test günüm. Şimdi biraz ağrılarım var inşallah bebişim tutunmuştur. Ah ah sormayın ben küçücük ağrı kesiciyi bile icemezdim şimdi günde kaç tane ilaç içiyorum. İgnesiydi, fitiliydi aman saati geçmesin derken derken bu aşamaya geldim. Şükürler olsun ki. İnşallah bu yolda emek veren tüm kardeşlerim sağlıkla sıhhatle hayırla evlatlarina kavuşur. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah 😍

Ben transferimi oldum🙈🙈 cumartesi test günüm. Şimdi biraz ağrılarım var inşallah bebişim tutunmuştur. Ah ah sormayın ben küçücük ağrı kesiciyi bile icemezdim şimdi günde kaç tane ilaç içiyorum. İgnesiydi, fitiliydi aman saati geçmesin derken derken bu aşamaya geldim. Şükürler olsun ki. İnşallah bu yolda emek veren tüm kardeşlerim sağlıkla sıhhatle hayırla evlatlarina kavuşur. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah 😍
Taze transfer mi oldunuz? Bu iğneler bitmiyor mu yumurta toplanınca 🙈 hap teknolojisine ne oldu 😅 şimdi neden agrilariniz var? Kaç yumurta toplandı ? Bizi bilgilendirin lütfen. 😄

Taze transfer mi oldunuz? Bu iğneler bitmiyor mu yumurta toplanınca 🙈 hap teknolojisine ne oldu 😅 şimdi neden agrilariniz var? Kaç yumurta toplandı ? Bizi bilgilendirin lütfen. 😄
Dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transferden bir hafta önce farklı bir iğne verdi kabadan oldum. Bir iğne transferden sonra oldum. Transferden önce estrofem, corasprin, decavit ilaçlarına devam ettim. Öncesinde de lucin yanlış hatırlamıyorsam böyle bir iğne oldum. Aynı ilaçlara devam edip lutinus diye de bir fitil kullanıyorum. Galiba bu ilaçların yan etkisiyle kasik ve karın ağrısı yaşıyorum😂 umarım anlaşılır olmuştur.

Dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transferden bir hafta önce farklı bir iğne verdi kabadan oldum. Bir iğne transferden sonra oldum. Transferden önce estrofem, corasprin, decavit ilaçlarına devam ettim. Öncesinde de lucin yanlış hatırlamıyorsam böyle bir iğne oldum. Aynı ilaçlara devam edip lutinus diye de bir fitil kullanıyorum. Galiba bu ilaçların yan etkisiyle kasik ve karın ağrısı yaşıyorum😂 umarım anlaşılır olmuştur.
Her vaka kendine özel tabiki de ama ben de igneleri çok sevdim denilemez hatta benim icin büyük korku kaynağıydı ama çok şükür basardım 😃 umarım bebisiniz sizinledir, hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 😍🙏 benim daha 7.günüm. Yumurtalarım biraz yavaş büyüyormuş bekliyoruz keyiflerini 😄

Her vaka kendine özel tabiki de ama ben de igneleri çok sevdim denilemez hatta benim icin büyük korku kaynağıydı ama çok şükür basardım 😃 umarım bebisiniz sizinledir, hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 😍🙏 benim daha 7.günüm. Yumurtalarım biraz yavaş büyüyormuş bekliyoruz keyiflerini 😄
İnşallah çok teşekkür ederim 🤗 rabbim hepimize nasip etsin inşallah 😍

Kızlar merhaba benimde bugun gonal f ile 4.günüm. Kullananlara bişey sormak istiyorum şiddetli baş ağrısı yaptı mı size de? Bi de kasıklarda baskı, hafif ağrı? İlk kez kullanıyorum tedirgin oldum

Kızlar merhaba benimde bugun gonal f ile 4.günüm. Kullananlara bişey sormak istiyorum şiddetli baş ağrısı yaptı mı size de? Bi de kasıklarda baskı, hafif ağrı? İlk kez kullanıyorum tedirgin oldum
Bende çok agrı yapıyor ve çok gaz olmaya başladı. Göğüslerim inanılmaz acıyor. İğne biteli üç gün oldu etkileri şimdi başladı

Bende de ilk günlerde baş agrisi yaptı ama çok aşırı şiddetli olmadı. Benim kasiklarimda agri falan yok ama bir şişkinlik var gibi fakat ben bunlari psikolojik olarak yorumluyorum kendime 🙈 Bence yumurtalıklarımıza yönelik bir işlem olduğu icin aklımız hep kasıklarimizda ve biz ordan gelecek tepkileri bekliyoruz agri, batma, siskinlik vb gibi şeyler. Tabi agri çeken de olabilir ama bu benm kendimle ilgili naçizane yorumum 🥰 hep olumlu düşünmeye çalışıyorum moral çok önemli stresimiz minimum olsun tez vakitte hayırlısıyla bebislerimize kavuşalım insallah 😍🎈🙏

Yok, belki 1-2 tane sürpriz olur en fazla, sayıda çok değişkenlik pek duymadım :) 2 şubatta iğnelere başladım.13ünde opu, 16sında transfer oldum. 27 şubatta bir lekelenmeyle aa regl oldum diyerek kan verdim, sonuç pozitif çıktı :) şimdi ilk kese randevumu bekliyorum ayın 13ünde. İşin en zor kısmı beklemek, sürekli kafada acabalarla bişeyleri bekliyorsun 🤷🏻‍♀️ Keseyi gören kalp atışını bekliyor, kalp atışını duyan bir dahaki randevuyu😄 tam bir delilik hali 😄 sağlıkla kavuşuruz inşallah belki o zaman rahatlarız :)
Maşallah ne kadar hızlı olmuş 1 ay içinde sonuç almışsınız . Tebrik ederim. 1 . Denemeniz miydi ve kaçıncı gündü çift tek

Maşallah ne kadar hızlı olmuş 1 ay içinde sonuç almışsınız . Tebrik ederim. 1 . Denemeniz miydi ve kaçıncı gündü çift tek
Evet ilk denememizdi. 3.gün çift embriyo konuldu. Tüp bebek sebebimiz erkek infertilitesi. Rahim dinlendirme, kalınlaştırma benzeri bi duruma ihtiyaç olmadı taze transfer oldum. Tabi şu an kağıt üstünde hamileyim. Henüz birşey görmedik. Endişe hiç azalmıyor yani :) cumartesi ilk randevum, bekliyoruz hayırlısıyla keseyi görürüz umarım

Evet ilk denememizdi. 3.gün çift embriyo konuldu. Tüp bebek sebebimiz erkek infertilitesi. Rahim dinlendirme, kalınlaştırma benzeri bi duruma ihtiyaç olmadı taze transfer oldum. Tabi şu an kağıt üstünde hamileyim. Henüz birşey görmedik. Endişe hiç azalmıyor yani :) cumartesi ilk randevum, bekliyoruz hayırlısıyla keseyi görürüz umarıi

Back
X