Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın opu var nasıl hissediyorsunkızlar çok çok sevindim sizin adınıza umarım 5.güne de hepsi sağlıkla ulaşır sizlere can olurlar![]()
Ballikko R rosemarry85
Aa tahmin ettim canım bende hesapladğmda cumartesi çıkıyoduAy canım çok sevindim yaaaaİnşallah Allah yardımcımız olsun, güzel gelişsin bi sıkıntı olmadan. Benim transferim cts olacak inşallah bi sıkıntı olmazsa, haber ederim.
Canım benim amin insallah seninkilerde hepsi döllenirde 5.güne giderler insallahkızlar çok çok sevindim sizin adınıza umarım 5.güne de hepsi sağlıkla ulaşır sizlere can olurlar![]()
Ballikko R rosemarry85
İnşallah senin de yumurtaların kaliteli toplanır ve embriyoların da 5. Güne gider çok aminkızlar çok çok sevindim sizin adınıza umarım 5.güne de hepsi sağlıkla ulaşır sizlere can olurlar![]()
Ballikko R rosemarry85
Transfer için 2 adet mi beklenecek? Hemen olmuyor mu?Çok şükür şimdilik iğne olayı bitti yrn sabah opu var ama sonra da 2 adet bekleme. O nedenle hayatımı rutine döndürdüm ben heyecanım biraz dindisen nasil oldun geçti mi agrilarin ?
Cok sevindim sizin adiniza insallh hepsi 5. Gune gelir.Aradılar canım 10 u döllenmiş şükürler olsunSenin nasıl?
Insallah 5. Gune giden kaliteli embriyolariniz olur rabbim kucagimizi doldursunDoktorum aradı 12 tanesi döllenmiş canım18 tane yumurta toplanmıs bu arada doktorum sonradan bilgisini verdi
Çok şükür elhamdülillah o kadar dua ettim ki . İnsallah ikimizinki de 5. 6.güne giderler şimdilik duam o![]()
Çok teşekkür ederim. Siz hangi aşamadsınız?Allah hepimize yardım etsinCok sevindim sizin adiniza insallh hepsi 5. Gune gelir.
Canım merhaba zaten başlayınca ne kadar geç kaldım diyeceksin. Direkt yum toplama direkt sonuç bekleme olmuyor . Benım görünürde sıkıntı olmamasına rağmen 3.ay işlem gerçekleşti. Git görüş doktorların ücretsiz randevuları oluyormuş bilgilen bakalım başka tedavi de önerebilirler.Merhaba kızlar. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben de bu ay adetimle başlamak istiyorum tüp bebeğe ama psikolojik olarak hazır hissedemiyorum kendimi bir türlü. Nasıl üstesinden geldiniz bu durumun? Ya da hiç tereddütsüz mü başladınız bu tedaviye?
Normal kontrole gidecekmiş gibi hissediyorum. Benden çok eşim stresliYarın opu var nasıl hissediyorsun
Şöyleki hersey normal seyrinde giderse çoğu doktor anladigim kadarıyla taze transfer ediyor. Ancak ben 13 gün iğne kullandım yrn opu var ve tam 15.gün olacak. Çok uzun süre Ilac kullandığımdan çok dusuk de olsa ohss riskim olabildiğinden benim doktorum dondurulmuş transfer tercih etti. Böylece ohss olmayacağımı söyledi. Zaten opudan 5 gün sonra ilk adetim olacakmış. Bir ay sonra da ikinci adet tamam iste zaman çok hızlı geçiyorTransfer için 2 adet mi beklenecek? Hemen olmuyor mu?
Merhaba canım ya ben ne kadar hazır hissetmesem de mecbur başlamak için gittik tedaviye ama doktorum bu ay aşılama deneyelim illaki dedi 5 yumurta gördü hem yumurtaları uyarmış oluruz dedi tüp bebekte daha fazla yumurta elde ederiz şansımız artar dedi bizde tamam dedik. Bugün 4. İğnemi vurdum hayırlısıyla bakalım yarından sonra da kontrol var eğer fazla yumurta görürsek tüp bebeğe de çevirebiliriz dedi. Ama ben çevirileceğini sanmıyorum çünkü benim yumurtam hep erken çatlar, muhtemelen çatlıcak büyüklüğe gelmiş olur Bi tanesi diye düşünüyorum.Canım merhaba zaten başlayınca ne kadar geç kaldım diyeceksin. Direkt yum toplama direkt sonuç bekleme olmuyor . Benım görünürde sıkıntı olmamasına rağmen 3.ay işlem gerçekleşti. Git görüş doktorların ücretsiz randevuları oluyormuş bilgilen bakalım başka tedavi de önerebilirler.
İyi yapmışsın. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimizinMerhaba canım ya ben ne kadar hazır hissetmesem de mecbur başlamak için gittik tedaviye ama doktorum bu ay aşılama deneyelim illaki dedi 5 yumurta gördü hem yumurtaları uyarmış oluruz dedi tüp bebekte daha fazla yumurta elde ederiz şansımız artar dedi bizde tamam dedik. Bugün 4. İğnemi vurdum hayırlısıyla bakalım yarından sonra da kontrol var eğer fazla yumurta görürsek tüp bebeğe de çevirebiliriz dedi. Ama ben çevirileceğini sanmıyorum çünkü benim yumurtam hep erken çatlar, muhtemelen çatlıcak büyüklüğe gelmiş olur Bi tanesi diye düşünüyorum.
İnşallahİyi yapmışsın. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimizin
Ben de basladim sayilir adetmi beklyoruz :)Mart ayında tüp bebege baslicam dusunen varmi mart ayinda
Maşallah canım inşallah daha güzel haberleri paylaşırsın bizimleKızlar opudan şimdi çıktım çok şükür iyiyim 6 yumurta toplanmış bana yeter diye düşünüyorum![]()