Mart ayı Tüp Bebek yaptıracak olanlar

Lady Isabella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
380
400
103
Merhaba Kızlar,
eğer test sonuçlarım iyi giderse iki hafta sonra transferim yapılacak ve birbirimize yoldaş oluruz diye düşündüm.

03.03.2021 ilk muaynem.Eğer test sonuçlarınız iyi çıkarsa sizi arayıp randevu vericez dediler.09.03.2021 için yine randevu verdiler.yani ikinci sefer testlerime bakılacak.Herşey iyi giderse 4. gittiğimde transferim olacak.Sonrasındada 12 günlük bir bekleme sürecim olacak.Gelin birlikte bekleyelim

kimse yazmamış ama ben yine bilgi vermeye devam edeyim.06.03.2021 de tekrar gittim.O günkü kan testlerime bakılarak sabah akşam 2 şer adet estrofem verdi doktor.08.03.2021 yani bugün için tekrar randevu verildi.Öğleden sonra gidicem ve yine kan sonuçlarıma bakılacak bakalım ne zaman için transfer diyecek doktor.Bu arada ilk gittiğimden bu yana günde 1 adet corapin ve dekort kullanmaya başladım.Dekort kullanmaya başladıktan sonra tuz şeker ve unu hayatımdan çıkardım.

Selam kızlar yine ben ama bu sefer iyi haberlerle gellmedim çünkü kan testi sonuçlarım yüksek çıktığı için transferim iptal edildi.Yani regl olduktan sonra yine başlayacağız aynı tempoya.dilerim isteyen herkese rabbim evlat nasip eder.

Merhaba inşaallah tedaviniz olumlu sonuçlanır geç olsun ama olsun ben de ay sonunda gidicem ilk kez bakalım nasıl olur nerde tedavi oluyorsunuz ve sorun beydi

Merhaba inşaallah tedaviniz olumlu sonuçlanır geç olsun ama olsun ben de ay sonunda gidicem ilk kez bakalım nasıl olur nerde tedavi oluyorsunuz ve sorun beydi
İnşallah canım.Cümlemizin.Ben İstanbul dayım.İstanbul tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum aret kamar.bu ay transfer yapılacaktı ama kan testlerim yüksek çıktığı için regl olunca yeniden gideceğim.bende amh düşüklüğü var sadece.daha önce bir kez tüp bebek denedik.ilk seferde tuttu fakat kalp atışını duymadıkları için kürtaj oldum sonra 1 yıl ara verdim bu ay tekrar başladım.saırım 12-13 güne regl olurum sonra yine gidicem.Donmuş 2 adet yumurtam var.Onların transferleri yapılacak.bu arada yaşım 37.inşallah seninde güzel gider herşey.sendeki problem neydi.

İnşallah canım.Cümlemizin.Ben İstanbul dayım.İstanbul tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum aret kamar.bu ay transfer yapılacaktı ama kan testlerim yüksek çıktığı için regl olunca yeniden gideceğim.bende amh düşüklüğü var sadece.daha önce bir kez tüp bebek denedik.ilk seferde tuttu fakat kalp atışını duymadıkları için kürtaj oldum sonra 1 yıl ara verdim bu ay tekrar başladım.saırım 12-13 güne regl olurum sonra yine gidicem.Donmuş 2 adet yumurtam var.Onların transferleri yapılacak.bu arada yaşım 37.inşallah seninde güzel gider herşey.sendeki problem neydi.
Bende de pko var ben de istanbuldayım Bahçeli’ye gideceğim bakalım benim de anca yaza transferim olurheralde

Fiyat ne kadara geldi toplam

Merhabalar bende bugün ilk tüp bebek tedavime başladım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻 Hiç bişey bilmiyorum tahminlerim var tabiki ama hayırlısıyla allahın izniyle ilk iğnemi vurdum bakalım🥰

Merhabalar bende bugün ilk tüp bebek tedavime başladım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻 Hiç bişey bilmiyorum tahminlerim var tabiki ama hayırlısıyla allahın izniyle ilk iğnemi vurdum bakalım🥰
Canım rabbim yar ve yardımcın olsun.Benim başımdan geçtiği için sana süreci istersen anlatabilirim.Zaman birde o kadar çabuk geçiyor ki transfer zamanına kadar.Ama transferden sonra o 12 gün beklemek işte o yıllar gibi.Birbirimize destek oluruz buradan.

Back
X