• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart ayında aşılama yaptırıcak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar aşılamada sperm yıkandıktan 50dk sonra aşılama yapılırsa tutma şansını etkiler mi? burda sperm yıkama 50 dakikalık bi mesafede yapılabiliyo. yani merkezde. burdaki doktor da 50dakikada hemen getirirsiniz yaparız dedi. ama ben pek güvenemedim. bi de zaten eşimin değerleri biraz düşük ondan yapıyoruz. sizce de geçen zaman önemli mi?

slm bir ay dinlen direk tüp derim çünki 35 yaş üstü zaten doktorlar aşılama yapmıyorlar direk tüp diyorlar aşılamada şansımız çok düşük zaman kaybetme erkekde degil kadında yaş önemli zaten 35 yaş üstü tehlikeli bende 33 yaşındayım .

slm nbr yasemin bürükselde tüp ne kadar?

slm iyi deryacım senden nbr. 4.250 + ilaç mış ama ben tekrardan görüşeceğim tam bir fiyat almak için. senin araştırdığın merkezler hangileri isim olarak fiyat ne veriyorlar ben uzak kaldığım için gidip soramıyorum diğer merkezlere :(

slm canım nsl görüşmeyeli bende yarın ve çarşamba doktora gidicem iki yerle daha görüşücem inşallah güzel geçer suratsız olmazlar bakalım yazarım sen ne yaptın doktor işini?olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
as canım ıyı bır dr nasıp eylesın rabbım ınsallah olumlu sonuclar alırsında bızlerınde yuzunu guldurursun canım yaa bende bılmıyorum kafam cok karısık yara var rahım agzında ona gıtsem bu ay bıdahamı ası yaptırssam yoksa dırek tupemı gecsem off bılmıyorum neyapcam allah yardımcımız olsun sen rapor cıkaracakmısın ben rapor cıkarmak zorundayım devletten bakalım hayırlsı
selam kızlar aşılamada sperm yıkandıktan 50dk sonra aşılama yapılırsa tutma şansını etkiler mi? burda sperm yıkama 50 dakikalık bi mesafede yapılabiliyo. yani merkezde. burdaki doktor da 50dakikada hemen getirirsiniz yaparız dedi. ama ben pek güvenemedim. bi de zaten eşimin değerleri biraz düşük ondan yapıyoruz. sizce de geçen zaman önemli mi?

bılmıyorum bu konu hakkında bısey ama bızdede dusuk deger sorunu var yıkandıktan hemen sonra hıc 5 dakıka bıle bekletmıyolar bızımkını hemen enjekte edıyorlar ama sorun olmaz ınsallah

gonal f ile oldu.doktor parası 160 lira.ilk muayenede veriyosun.daha sonra aşılama yapılacağı gün yine 160 lira ödedim bu kadar.bence hiç özellerde para harcamayın ikiside çok iyi doktor.gazinin tüp bebek merkezide çok iyi bir yer

canım asılama safhasına gelene dek neler yasadın yumurta buyuturken hergun cagırdılarmı mesala bıde ultrasyona mehmet beymı gırdı asılamayı kendısımı yaptı ve asılamadan sonra uzandırdılarmı bırde ıgneler ne kadar tuttu rapor cıkardınmı onun ıcın cok soru sordumohaoldumsmileohaoldumsmile

Son düzenleme:
slm bir ay dinlen direk tüp derim çünki 35 yaş üstü zaten doktorlar aşılama yapmıyorlar direk tüp diyorlar aşılamada şansımız çok düşük zaman kaybetme erkekde degil kadında yaş önemli zaten 35 yaş üstü tehlikeli bende 33 yaşındayım .

slm nbr yasemin bürükselde tüp ne kadar?

slm iyi deryacım senden nbr. 4.250 + ilaç mış ama ben tekrardan görüşeceğim tam bir fiyat almak için. senin araştırdığın merkezler hangileri isim olarak fiyat ne veriyorlar ben uzak kaldığım için gidip soramıyorum diğer merkezlere :(

canım ben yarın Prof.Dr bülent baysal var yazanasesine gidicem ön görüşme için o doktor çapa tıp fakültesinde benim kuzenimde tüp yaptırmıştı 10 yıl ugraştı olmamaıştı o doktorda tedavi oldu şimdi 2 yaşında oglu var. biraz uzak ama bakalım birde sorucam rapor çıkarmama yardımcı olucakmı eger o.k derse orada başlamayı düşünüyorum ilaç fiyatları hastnın durumuna göre degişiyormuş 750 ile 2000 arası degişiyor eger rapor alırsak yüzde 20 sini ödüyoruz ve devlet bize 1.123 devlet yardım yapıyor. yarın yazarım tam olarak bende ilk tüpü rapor alarak yaptırmak istyorum 4500 olsa yarısını alıyoruz çünkü çok para ve garantisi yok tutmaz ise yine denemek için paramız kalsın umut tüp bebek merkezide iyi ama rapora yardımcı olmuyorlar fiyatı 5000 ama rapor alıp yaptırırsan 2500 orasıda iyi diye duydum benim saat 1.5 doktorda olucam bakalım hayırlısı olsun.

canım ben yarın Prof.Dr bülent baysal var yazanasesine gidicem ön görüşme için o doktor çapa tıp fakültesinde benim kuzenimde tüp yaptırmıştı 10 yıl ugraştı olmamaıştı o doktorda tedavi oldu şimdi 2 yaşında oglu var. biraz uzak ama bakalım birde sorucam rapor çıkarmama yardımcı olucakmı eger o.k derse orada başlamayı düşünüyorum ilaç fiyatları hastnın durumuna göre degişiyormuş 750 ile 2000 arası degişiyor eger rapor alırsak yüzde 20 sini ödüyoruz ve devlet bize 1.123 devlet yardım yapıyor. yarın yazarım tam olarak bende ilk tüpü rapor alarak yaptırmak istyorum 4500 olsa yarısını alıyoruz çünkü çok para ve garantisi yok tutmaz ise yine denemek için paramız kalsın umut tüp bebek merkezide iyi ama rapora yardımcı olmuyorlar fiyatı 5000 ama rapor alıp yaptırırsan 2500 orasıda iyi diye duydum benim saat 1.5 doktorda olucam bakalım hayırlısı olsun.

anladım canım bizim şansımıza da tüp bebekte tek embriyoya düştü bu durumda şans daha azaldı iyi düşünmemiz ve araştırmamız lazım dediğin gibi çok paralar oynuyor. araştır bakalım hakkımızda hayırlısı neresi ise orası olsun canım.

as canım ıyı bır dr nasıp eylesın rabbım ınsallah olumlu sonuclar alırsında bızlerınde yuzunu guldurursun canım yaa bende bılmıyorum kafam cok karısık yara var rahım agzında ona gıtsem bu ay bıdahamı ası yaptırssam yoksa dırek tupemı gecsem off bılmıyorum neyapcam allah yardımcımız olsun sen rapor cıkaracakmısın ben rapor cıkarmak zorundayım devletten bakalım hayırlsı

canım bende inversite hastanelerinin doktorlarını araştırdım buldum 2 kişi var iyi diyorlar hatta kuzenim tedavi oldu birinde oglu var 2 yaşında hangisi rapor çıkarmama yardımcı olursa birde asık surat degise seçicem birini karar vericem çünki her ay sigorta için 300 kesiyorlar zaten bari bi işe yarasın zaten 3 kez karşılıyor devlet tüp bebegi canım zaten çok para bliyosun 5000 rapor çıkartırsak yarısını alırız bilsemki özelde garanti tutucak veririm ama garantisi yok ve ünüversite hastanelerinin doktorları zaten Prof.Dr oranın doktorları daha iyi neyse söylüyorlar özeldeki gibi hastayı kandırmıyorlar çünki benim kuzenim çook paralar döktü özele bi ev parası harcadı hem parası gitti hem bebişi olmadı allahtan bülent baysal var gittide ogluşu var 2 yaşında yaşıda büyüktü 38 di bence sende raporlu yaptır öyle şansın varsa gazi ismi duyulmuş büyük hastane ama yarayı hallet istersen önce sonra tedaviye başla sen kaç yaşındasın canım sen infertilite gurubundamısın.

[QUOTE=derya76;12373686

iyi bari yaa 5 bin yerıne 2 bin verirsin olumlu sonuc olcaksa devlet hastanesındede olur buarada tup bebegı devlet 2 ye dusurdu herseye bı kulp taktılar helal olsun devlete yanı hakkımızda hayırlısı artık benım yaşım 25 bu yaz 5 ıncı senemıze gırcez evlılıkte senınde 33 demı tupe gecmekle en dogru kararı verdın canım ınsallah kuzenının darısı senın basına olur erkek ınfertıletısı var sayı ve hareket ben bu ay ıncır kuru yapıcam sende bı dene canım burda bırı yapmıs ve 40 mılyonken sayısı95 mılyon olmus dıgerlerınede etkısı var ıncır bayana ve erkege cok ıyı gelıyor basla hemen bence gelsın bebıslerr:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
[

uhde yaaa sendekı sansızlık ta benım gıbı nefret edıyorum bu hastane ıslerıne benımkını hatırlarsanız 5 gun sonra cıkacaktı sonuc turkıyede yasıyoruz normal yarın guzel sonuclar alırsın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
Valla canım aşılama yapılmadan şanssızlıklar başladı halen devam ediyor Allah hayra çıkarsın inş. en azından güzel haber alırımda bu şanssızlıklara güler geçerim hakkımızda hayırlsı artık :Saruboceq:a.s

senin bebiş
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ayyyyyyyyyyyy çok sevindim canım yarın ilk iş bize güzel haberlerini yaz ama senin bebeiş tutu içime öyle doguyor inan olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
deryacım hiç bilmiyom inanki benlemi değilmi şaşkınlık tedirginlik hat safhada hayırlsı artık diyecek birşey yok inanki:Saruboceq:
sen nasılsın canım neler yapıyosun Tüp bebek merkezlerinden sana uygun olanını bulabildinmi canım benim :1hug:olumunekankayizsmile

canım asılama safhasına gelene dek neler yasadın yumurta buyuturken hergun cagırdılarmı mesala bıde ultrasyona mehmet beymı gırdı asılamayı kendısımı yaptı ve asılamadan sonra uzandırdılarmı bırde ıgneler ne kadar tuttu rapor cıkardınmı onun ıcın cok soru sordumohaoldumsmileohaoldumsmile

seni çok iyi anlıyorum bunları bende çok merak ediyordum.işin en güzel yanı her işi doktor kendisi yapıyor ultrason dahil.gonal f iğnelerin yarısını devlet yarısını biz ödedik.devlet memurlarına öyle.ben aşılamamı 20.gün yaptırdım.2 kutu iğne kullandık.bende pko olduğu için biraz yavaş gelişti 2 günde birde ultrasona girdim.hastaneye gitmekten artık bunalmıştım.doktor çok dikkatli takip etti.bide aşılama sonrası çok az dinlendim öyle çok yatmana gerek yok.bu konu yanlış biliniyor.spermler sabah alınıp yıkandığı için hem kaliteli spermler veriliyor hemde daha hızlı rahme varıyomuş.yani eşinde bi problem yoksa aşılamada hamile kalmanız daha yüksek.

kızlar sonucu aldım maalesef negatif yani hamiş değilmişim hayırlsı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden, tuhaf hissediyorum kendimi ....

seni çok iyi anlıyorum bunları bende çok merak ediyordum.işin en güzel yanı her işi doktor kendisi yapıyor ultrason dahil.gonal f iğnelerin yarısını devlet yarısını biz ödedik.devlet memurlarına öyle.ben aşılamamı 20.gün yaptırdım.2 kutu iğne kullandık.bende pko olduğu için biraz yavaş gelişti 2 günde birde ultrasona girdim.hastaneye gitmekten artık bunalmıştım.doktor çok dikkatli takip etti.bide aşılama sonrası çok az dinlendim öyle çok yatmana gerek yok.bu konu yanlış biliniyor.spermler sabah alınıp yıkandığı için hem kaliteli spermler veriliyor hemde daha hızlı rahme varıyomuş.yani eşinde bi problem yoksa aşılamada hamile kalmanız daha yüksek.
anladım canım ıyıymıs yaa sevındım olmazsa oraya gıderım denemekten fayda var yanı bızım hastanede adetın ıkıncı gunu gıdıyorsun sonra asılamadan 2 gun once gıdıyorsun daha once hıc kontroll edılmıyor acaba senın ıgnelı oldugu ıcınmı kontrollu oldu tabı dr unda kendısının yapması guzel herseyını hayırlısı hakkımızda bakalım
kızlar sonucu aldım maalesef negatif yani hamiş değilmişim hayırlsı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden, tuhaf hissediyorum kendimi ....

offffff yaaaaa cok uzuldum dua ederek actım ama olsun yaa uzulme canım soyle dusun bızım bır umutla bıle bekleme sansımız var bırde rahmı alınmıs anne olamıyacak kadınları dusun nekadar acı oyuzden herhalımıze sukredelım canım uzulme sakınolumunekankayizsmile

Canım ne denir bilemiyorum böyle durumlarda tesellide işe yaramaz sanırım.İnş en kısa zamnada evlat sahibi olursun.Banada umut olmuştun malum aynı dr hastasıyız..Hayırlısı olsun bakalım.ne yalan söyliyim benimde hiç umudum yok tutacağına dair.

offffff yaaaaa cok uzuldum dua ederek actım ama olsun yaa uzulme canım soyle dusun bızım bır umutla bıle bekleme sansımız var bırde rahmı alınmıs anne olamıyacak kadınları dusun nekadar acı oyuzden herhalımıze sukredelım canım uzulme sakınolumunekankayizsmile

inanaki canım ben kendim o kadarda üzülmedim çünki aşılamam o kadar şanssızlıkla yapıldı ki şayet pozitif deselerdi büyük şok yaşardım herhalde beklediğim bir sonuçtu ben eşimin yıkılışına üzülüyorum çok kaptırıyo kendini ben öyle değil daha sakininm şimdi nasıl toparlanacak onun telaşındayım offf yaaa bilmiyorumkismile

Canım ne denir bilemiyorum böyle durumlarda tesellide işe yaramaz sanırım.İnş en kısa zamnada evlat sahibi olursun.Banada umut olmuştun malum aynı dr hastasıyız..Hayırlısı olsun bakalım.ne yalan söyliyim benimde hiç umudum yok tutacağına dair.

hayırlısı böyleymiş canım demekki vakti saati gelmemiş daha yapacak çokda birşey yok yani, işin garibi adet günüm geçti, halen adetime dair birşey yok idrarda ikinci çizgi silik çıktı, şimdi dr. aradım oda birkaç gün daha bekle başka hast. tekrar test yaptır dedi kısmet artık bekliyorum şimdi sonuç ne olacak bilmiyorum

canım uhde sen eğer umutlanmaz üşenmezsen tekrar kan tesiti yaptır idrar testleri pek yanıltmıyor ama

canım benim yaa çok üzüldüm biz bile nasıl umutlanmıştık ama olsun vakti zamanı gelmemiş demekki hakkında hayırlısı olsun canım. hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim hepimize. üzülme (demesi kolay) hepimiz o yollardan geçiyoruz. bir gün bu günleri unutacağız inann.

Back
X