Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mart ayında da hayal kırıklığına uğrayanlar kulübü gelin önümüzdeki aya kadar gün sayalım
Canım hakkında hayırlısı olsun Şükür gene gebelik için bi umudun var kimyasalda olsa ya hiç olmasa da öyle umutlanmak daha zor Allah büyük verir inşallah bende ekim ayında 12 haftalık bebeğimi kaybetim sabır lazım olacak inşallah bi şekil
Bu ay bende cok umutluydum 2 test pozitif cikti kan düşük cikti ama adetime vardi yükselir diye umut ettim ilk defada 1 gün geciktim tam kan vermeye gidicektim adet oldum
Kimyasal gebelik embriyo canlanmadan yani beta HCG nin hızla yükselip hızla düşmesi yani ortada yanlış bi döllenmiş bi embriyo sağlıksız olduğundan dûşukle sonuçlanır dış gebelik ise rahime yerleşmeden kalınan gebeliğe dış gebelik denir