Mart ayında da hayal kırıklığına uğrayanlar kulübü gelin önümüzdeki aya kadar gün sayalım

Selam bende bu Marttan çok umutluydum belirtiler üzerine ama sanırım gene hayal kırıklığı benim gibi olan dostlara selam ola :)

Canım hakkında hayırlısı olsun Şükür gene gebelik için bi umudun var kimyasalda olsa ya hiç olmasa da öyle umutlanmak daha zor Allah büyük verir inşallah bende ekim ayında 12 haftalık bebeğimi kaybetim sabır lazım olacak inşallah bi şekil

Bu ay bende cok umutluydum 2 test pozitif cikti kan düşük cikti ama adetime vardi yükselir diye umut ettim ilk defada 1 gün geciktim tam kan vermeye gidicektim adet oldum

Kimyasal gebelik embriyo canlanmadan yani beta HCG nin hızla yükselip hızla düşmesi yani ortada yanlış bi döllenmiş bi embriyo sağlıksız olduğundan dûşukle sonuçlanır dış gebelik ise rahime yerleşmeden kalınan gebeliğe dış gebelik denir

Dış gebelik çok ayrı birşey ve tesbidi ultrason da görünmez çünkü embriyo rahimde değildir oo yüzden adı dış gebelik

Benimde hayaller nisana inşalah. Perde ameliyatı oldum ilk adetimde geçti nisanda devam Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…