- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi elmacikkemikleri
-
insallah bu ay adet olmayız canım.. doktorun dediği gibi akışına bırakmak lazım da işteSlm kizlar bende 5kez klomen ve 2 asilamadan sonra 1kimyasal gebeligim oldu.daha oncedende 2tane kimyasal gebeligim olmustu.meger kan purtilasmasi sorunum varmis.hamilelik oncesi coraspin ve hamileligi ogrenur ogrenmez kan sulandirici igne olnam gerekiyormus. Doktor artik kendi haline birakalim dedi.bu ay hic ilac kullanmadan 1 tane 18.5mm yumurtam oldu. Esimde sorun yok ama benim yumurtalarim kalitesiz oluyor yani gelisiyor ama sanirim kalitesiz oluyormus.sali günü catlatma ignem yapildi. Bat 7 mart...
Slm kizlar bende 5kez klomen ve 2 asilamadan sonra 1kimyasal gebeligim oldu.daha oncedende 2tane kimyasal gebeligim olmustu.meger kan purtilasmasi sorunum varmis.hamilelik oncesi coraspin ve hamileligi ogrenur ogrenmez kan sulandirici igne olnam gerekiyormus. Doktor artik kendi haline birakalim dedi.bu ay hic ilac kullanmadan 1 tane 18.5mm yumurtam oldu. Esimde sorun yok ama benim yumurtalarim kalitesiz oluyor yani gelisiyor ama sanirim kalitesiz oluyormus.sali günü catlatma ignem yapildi. Bat 7 mart...
Maşallah darısı hepimizin başınaSelamm kızlar Martta gebelik bekleyenlerdenim diye yazmıştım çok şükür dileğim gerçek oldu kan sonucumu aldım hamileyim darısı hepimize inşallah.
Ne güzel maşallahSelamm kızlar Martta gebelik bekleyenlerdenim diye yazmıştım çok şükür dileğim gerçek oldu kan sonucumu aldım hamileyim darısı hepimize inşallah.
Aminnn16 şubatta çatlatma iğnesi oldum
28 inde tahlil vericem çok heyecanlıyım inşallah birşeyler yolunda gitmiştir..
Aynı durumu bende yaşadım 3 kez kimyasal gebelik sonuç kan pihtilasmasiymis. Coraspirin kullanıyorum her gün. Hamile kalmayı bekliyorum ama iki aydır olmuyor. Yumurtlama günü hesaplamaktan canim çıkıyor.
Aynen canim bende bekliyorum bu ay ilac kullanmadim.14.gün kontrole gittim yumurtam olmusmu diye 1 tane 18mm lik var iyimi kötümü belli degil ama sansimizi deneyip catlama ignesi yaptik. Bugun ignenin 7.günu progestran testi yapilacak saglikli yumurtlamismiyim diye.
benim de bat 10 mart. daha çok var, çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?