Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya
günaydın,benim reglım 27sıydı,ama daha fazla dayanamayıp,sabahın 7sınde test yaptım,sonuç pozitif,çok mutluyum,Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,darısı olmayanların başına..
günaydın,benim reglım 27sıydı,ama daha fazla dayanamayıp,sabahın 7sınde test yaptım,sonuç pozitif,çok mutluyum,Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu,darısı olmayanların başına..
kızlar bu ay da olmayacak benim sanırım geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı olmadı ve buay ben de incir kürü yaptım adetim 12. günü bugün doktora gittim ve çapı çok geniş olan bir yumurtanın olduğunu 22-23 civarı söledi ve dedi kiiiiii biz çok büyük yumurtalardan çatlasa bile çok bişe beklemeyiz dediii yanii bu ayda olmayacakkk gibiii üüzüldümmm bu konuda bilgisi olan var mı acaba incirden mi oldu bukadar büyüme yoksa hormaonlarım altüst mü olduu ilaçlardan