- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi merhabahayatt
umudunu mart ayına erteleyen hanımlar buyrun yeni topiğimize, mart gelsin meleklerimiz artık bizi bekletmesin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umudunu mart ayına erteleyen hanımlar buyrun yeni topiğimize, mart gelsin meleklerimiz artık bizi bekletmesin :)
İnşallahaçtığım kucağımı bekliyorum
![]()
ayyyyy geldim tatlım.yeni topikimiz hayırlı olsun.başka topikler açmamak dileğiyle;ancak ben 21 şubata kadar beklemedeyim.transfer omak istemiyorum buraya.ama nasipten öte yol yok.
ayyyyy geldim tatlım.yeni topikimiz hayırlı olsun.başka topikler açmamak dileğiyle;ancak ben 21 şubata kadar beklemedeyim.transfer omak istemiyorum buraya.ama nasipten öte yol yok.
benim de 17 şubat ama yine de geldim yanınıza:))
benim de 17 şubat ama yine de geldim yanınıza:))
hoşgeldin tatlım
iyi ettin canım.sensiz olmazdı zaten.kasığım ağrıyo,sinirlerim tepemde (eşim az evvel moralim mi bozuk diye sordu,demek ki hakkaten agresif davranışlar içerisindeyim),bacaklarımın dizden aşağısı sızım sızım sızlıyor.çok yorgun hissediyorum.al işte sana regl beliritileri.
iyi ettin canım.sensiz olmazdı zaten.kasığım ağrıyo,sinirlerim tepemde (eşim az evvel moralim mi bozuk diye sordu,demek ki hakkaten agresif davranışlar içerisindeyim),bacaklarımın dizden aşağısı sızım sızım sızlıyor.çok yorgun hissediyorum.al işte sana regl beliritileri.
ya ben süper anneler 2013 topiğine transfer olmak istiooommmm(
merhabahayat canım biliyor musun bir yerde okumuştum topik açan o ay hamile kalıyor diye.inş sana da şans getirir.totem yapalım biz de.tutar belki.bat ne zamandı senin?