mart ayında hamileliği ümitle bekleyenler

merhabahayatt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
1.636
320
103
umudunu mart ayına erteleyen hanımlar buyrun yeni topiğimize, mart gelsin meleklerimiz artık bizi bekletmesin :)

ayyyyy geldim tatlım.yeni topikimiz hayırlı olsun.başka topikler açmamak dileğiyle;ancak ben 21 şubata kadar beklemedeyim.transfer omak istemiyorum buraya.ama nasipten öte yol yok.

benim de 17 şubat ama yine de geldim yanınıza:))

iyi ettin canım.sensiz olmazdı zaten.kasığım ağrıyo,sinirlerim tepemde (eşim az evvel moralim mi bozuk diye sordu,demek ki hakkaten agresif davranışlar içerisindeyim),bacaklarımın dizden aşağısı sızım sızım sızlıyor.çok yorgun hissediyorum.al işte sana regl beliritileri.

iyi ettin canım.sensiz olmazdı zaten.kasığım ağrıyo,sinirlerim tepemde (eşim az evvel moralim mi bozuk diye sordu,demek ki hakkaten agresif davranışlar içerisindeyim),bacaklarımın dizden aşağısı sızım sızım sızlıyor.çok yorgun hissediyorum.al işte sana regl beliritileri.

karamsar olmak yok tatlım dur bakalım

canım regli ve gebelik belirtileri birbirine çok yakın ben bir dışgebelik yaşadım ordan beiliyorum tek fark kahverengi lekeler gelmişti bende başka da belirgin fark yoktu.

merhabahayat canım biliyor musun bir yerde okumuştum topik açan o ay hamile kalıyor diye.inş sana da şans getirir.totem yapalım biz de.tutar belki.bat ne zamandı senin?

Back
X