Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrblar herkese, foruma yeni katıldım. Benim 2,5 aylık bi düşüğüm oldu. 6 ay geçti üstünden, şimdi tekrar bebek istiyorumm. bat 14 mart. meraktan çatlicam. acaba kan testi yaptırsam çıkarmııı ??
ben de 9unu bekliyorum...her an regl olacakmş gibiyim ama regl ağrıları olmasına rağmen hamile olduğunu öğrenenleri düşünüp umutlanıyorum:) hadi haylrlsı!
Mrblar herkese, foruma yeni katıldım. Benim 2,5 aylık bi düşüğüm oldu. 6 ay geçti üstünden, şimdi tekrar bebek istiyorumm. bat 14 mart. meraktan çatlicam. acaba kan testi yaptırsam çıkarmııı ??
İnternette yumurtlama gününden 5-6 gün sonra kanda tespit edilebildiğini okumuştum daha önce. o yüzden bide deneyimli olanlara sorayım dedim :) zaten vazgeçtim testten kendimi frenliyorum şuan :) peki adete 2 gün kala falan idrarda çıkarmıki acaba??
merhabalar hanımlar bende burda olmak istiyorum :) 3 ay önceki küretaj maceramızdan sonratekrar çalışmalara başladık 28.02 olan bat ımız geçti bakalım hayırlı haberler bekliyoruz bu arada hamişliği öğrenenleri okudum hayırlı olsun hepinize inşallah bol bebişli bi topik olur :) :)