• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan MART ayında nişanlanacak kızlar neler yapıyoruz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ouf haftaya bu duyguları ben yasıcammm anlatıyorsun gelıp kesın burayaa nasıl gectıgını :)

yarın son gün son hazırlıklar... nete giremeyebilirim artık nişandan sonra görüşürüz kızlar hepimiz için hayırlısı olsun..sorunsuz bir nişan olsun inşallah..:nazar:

benimde cumartesi günü oldu nişanım 5 martta benle aynı gün olan biri vardı sanırım onu merak ediyorum nasıl geçti seninki :) saç modeli resimleri koyabilirim kızlar benim saçım güzel olmuştu bukle bukle yaptırın maşa yaptırın uzun saçlılara tavsiyem ...

çok heycanlıyımmmmmmmmmmmm ouff :) ne kadar değişik bir seymış bu duygular dün salona gittim müzik secımlerımı bıldırdım . benım askım aglıyordu nerdeyse :)) onu cok sevıyorummmmm yaa ben :1:

valla doğru diosun çok tuhaf oluyor herşey rüya gibi geliyor insana :) yeni yeni kendime gelmeye başlıyorum ben de...umarım herşey yolunda gitmiştir

çok güzeldi her sey :) mutluyum ıns dugunum dahada guzel gecer. Nişanımı engellemeye calısan gerizekalılar oldu ama elbet bır gun hepsıne verıcem agızlarının payını .

Back
X