Nişan MART ayında nişanlanacak kızlar neler yapıyoruz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
aaaaaaaaaaaaaa benımde 19 marttaaa :)
benımde elbısem yok daha bakınıyorum falan ama kararsızım :18:
dısarda yapıcaz nsanı bı tek o ayarlanmıs durumda bende de :)

netten bakıp kafanı karıştırma mağazalara bakın bence baya yaklaşmış

merhaba bende yeni üye oldum ve benimde 12 martta nışan :) neler yapabilirim derken buraya rastladım çok sıcak ve samimi geldiniz bana. benimde yardıma ihtiyacım var daha yeni karar verildi çok teleşlandım ne yapabilirim diye...

aaaaaaaaaaaaaa benımde 19 marttaaa :)
benımde elbısem yok daha bakınıyorum falan ama kararsızım :18:
dısarda yapıcaz nsanı bı tek o ayarlanmıs durumda bende de :)

benim de 19 marttaaaaa kıyafetler hazır sadece takacağım aksesuarlara karar veremiyorum
saçları nasıl yaptırmayı düşünüyosunuz kızlar bi de nasıl bi aksesuar kullansak saç için

merhaba aramıza hoşgeldin hayırlısı olsun canım telaşlanmana gerek yok ama bişiler yapmaya da başla bohça hazırlanacaksa onları,nişanlığını falan alabilirsiniz artık.benimde 16 gün kaldı daha alyanslarımızı bile almadık.bi tek nişanlığımı aldık onu da alalı çok oldu zaten bohçaya gelince de ben istemiyorum fuzuli masraf.herkez kendi istediğini kendi alsın çeyize koysun hem telaş çıkmaz hemde masraf.

benim de 19 marttaaaaa kıyafetler hazır sadece takacağım aksesuarlara karar veremiyorum
saçları nasıl yaptırmayı düşünüyosunuz kızlar bi de nasıl bi aksesuar kullansak saç için

maşayla dağınık bi topuz istiyorum bi model beğendim onu yaptırıcam.saçıma da küçük çiçeklerden oluşan yan toka aldık çok şık bişi istediğin şekle de girebiliyor.

maşayla dağınık bi topuz istiyorum bi model beğendim onu yaptırıcam.saçıma da küçük çiçeklerden oluşan yan toka aldık çok şık bişi istediğin şekle de girebiliyor.

aynen bnde senin anlattığın tarzda bir model düşünüyorum..
zaten bence nişan için en uygunu maşalı saçlara şık bir dağınık topuz..bakalım daha model beğenemedim yarın da aksesuar işini hallederim büyük ihtimalle..
yan tokalar çok hoş duruyor eminim çok güzel olacaksın

tşk ederim çalıştığım için nasıl nışanlık bakıp alacağım bilmiyorum. internette doğru düzgün pek bişey yok diktirsem mi diyorum ya sonun da istediğim bişey çıkmazsa diye korkuyorum en iyisi hazır almak diye düşünüyorum. malesef bohçada istiyorlar onlarda olacak allah yardımcımız olsun. zor ama heyecanlı bir süreç :))

sağol cnm o kadar süslenipte güzel olmayacak var mı ki senin nişan ne zamandı evde mi salonda mı olcak?

amin inşallah ama çok zor bişi değil aslında ne varki bi günde nişanlık beğenemez misin? sonra akşamları iş çıkışında provaya gidersin ayarlarlar onlar.

güle güle giy canım güzelmiş.rengi de bu mu peki? tam olarak bu elbise mi?

evet cnm rengı de bu. bu elbısenın aynısı.ben oyle cok pembe kırmızı gıymıorum normal hayatımda zaten. bı suru elbıse denedım en cok yakısan bu oldu.aldık bakalım gunlerı sayıyoruz artıkkkk :)

sağol cnm o kadar süslenipte güzel olmayacak var mı ki senin nişan ne zamandı evde mi salonda mı olcak?

evet canım o gece hepimiz çok güzel olucaz..allah içimize sindirsin hepimiz çok güzel ve sorunsuz bir gece geçirelim inşallah..

benim nişanım 19 martta ve evde olucak senin ne zamandı?

aksesuarlarımda hazır bu arada.. hemen hemen hazır sayılırım gün sayıyorum artık :)

benimki de açık renk bende nişan için açık ton tercih ettim.martın kaçındaydı senin nişan?

benimki de 6 martta evde olucak.bugün alyans siparişi verdik.elbisem ve saçım için kullanacağım yan tokam hazır.aksesuar da aradığım bişi vardı bulamadım bakıyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…