• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

$tubik.webp buda tubikin bebiki :)))

kuzumm 5+1 çıkayyo benimkisi Blastokist 5inci gün embriyosuydu ya onda büyük çıkarlar teyzesi seninnkisi 3 üncü gün ya ondan :) seninnki hem daha büyük çıkar :)

blastokistte 7+2çıkayyo yok daha niler keşkem okadan büyük olsalardı şimcik:) ama olsun şimcikte büyük sayılır sıpacıklar:) aramızda iki gün var kııız ay gün doğururuk belkim:)

blastokistte 7+2çıkayyo yok daha niler keşkem okadan büyük olsalardı şimcik:) ama olsun şimcikte büyük sayılır sıpacıklar:) aramızda iki gün var kııız ay gün doğururuk belkim:)

bellimi olur kuzum belki aynı gün doğururuz :D sen eklememişsin hamilelik takvimini :)

benim gebelik takvimi varya onun altında yazıyor takvimi profiline ekle diye oraya tıklayı yaz kuzum :) niye akıl ademedikki :D

Kızlar nasılsınız?? ben transferden sonra gün saymaktayım ama günler bi türlü geçmiyo :(( pöffff sıkıcı ve ümitsiz depresyona girdim galiba yaaaa

Kızlar nasılsınız?? ben transferden sonra gün saymaktayım ama günler bi türlü geçmiyo :(( pöffff sıkıcı ve ümitsiz depresyona girdim galiba yaaaa

iyiyiz canım ama sen pek iyi değilsin anlaşılan hayırlısı olsun seninn adına inşallah kendini şimdiden depreyona sokma bence kaçıncı günün bugün ?

itinayla depresyondan çıkarılır ayıp ettin:37:

ne diye depresyondasın de bakimm... :49:yaş kaç , kaçıncı denemen , embriyo mu yoksa acık büyümüşü mü ? :31:
Söyle bana ben sana depresyondan çıkma reçeteni yazıcam valla bak...:51:

heee bu aradaa , benim yaşım 42 , ilk denemem , yarın ilk test günüm ,2 embriyo transfer edildi ama Rabbimin izniyle bebiş oldular şimdi , yarın bana ceeeee diyecekler :16:

gel teskere gel teskereee bebişlerim nerdeeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ben çıkıyorum fıstıklar kendinize iyi bakın kocam gelir yarım saaate yemek hazırlım salata yapcam görüşürüz sonra yine kendinize iyi bakın bebişler :))

ovalansınn göbüşler,mutlu olsun bebişler ..

ben çıkıyorum fıstıklar kendinize iyi bakın kocam gelir yarım saaate yemek hazırlım salata yapcam görüşürüz sonra yine kendinize iyi bakın bebişler :))

ovalansınn göbüşler,mutlu olsun bebişler ..

tamam canım hadi bizde seni öptük baaaaayyyy:)

bak yapmıssın işte annesi :D olmuş bebiş takvimin :) hadi öptük sizi :)

buarada becerdim:)

yaparım bilirsin:) hadi bizde öptük canım

Güle güle miacım mayacımm:38:

Kolay gelsin sanaaa:21:

ben dünden yemekleri yaptım hatta yoğurt bilem mayalamıştım , akşama herşeyim hazır:1:

kocamcım ısıtıverir biz de yerikkk bebişlerimlee:1:

tuuuuuuuuubaaamm aferimm, güzel olmuş takvimin... :38:yarında sonra ben de yapıcam kısmetse:16:

o takvimin her gününü huzurla mutlulukla yaşa inşallah... Rabbim sağlıkla hamilelik geçirmeni nasip etsin..:16:

eee ben de türküme devam edeyimmm:24:

gel teskeree gel teskeree bebişlerim nerdeee:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Back
X