Canım bana on gorusmede doktor uyutuyoruz dedi, ama işte o dil sorunu var, uyutuyoruz derken sakinleştirici bir hap veriyoruz demek istemiş, ben burda okuduklarımdan da yola çıkarak heh genel anestezi diye lay lay lom gittim..
Aldılar beni içeriye, bir hemşire yarım kırılmış bir mavi hap verdi, içtim hafif bi sersemledim boyle mayıştım.
Yatağa aldılar, bekliyom ben damar yolu açılacak diye

annem sağ elimi hemşire tuttu koluma girdi doğum yaptırır gibi nefes al nefes ver üflemeye başladık, solumda da eşim oturuyo elini tut dediler

ultrason cihazını vajinadan verdiler, üstten de karından yumurtalıkları bakıyolar, orda boyle 15,20 cm uzunluğunda bir iğneyi ultrason cihazına iliştirdiler.
Sonra parti başladı, dayadı cihazı rahim ağzına nasıl ağrıyo acıtıyo anlatamam, sonra o koca iğneyi batırdı vajina duvarından ucu gorundu ultrasonda, tam yumurtalıkların dibinde, batırıyo yumurtaya pısst pompayla çekiyo, tek tek bütün yumurtalara batırdılar, yetmedi sol taraftaki yumurtalık için gene deldi vajina duvarını, fakat benim sol yumurtalık geride, ulaşamıyo iğneyle eviriyo çeviriyo ben bas bas bağırıyom, neyse boşalttılar sol yumurtalığıda bu süreçte hemşireyle üflüyoz biz, yazık kocam yanımda ne yapacağını şaşırdı...
Yani vajina ağzını uyuştumak falan bişeye çocum değil, zaten ultrason cihazı rahim ağzına deyince zıplıyosun acıdan....
Sen benim yolladığım videoyu izlemedin ama, o video bir animasyon, bahçeci kliniği tarafından hazırlanmış, oyle ajite bişey değil, izlesen bi gidip uyutun beni diye ortalığı yıkarsın...
Yoksa benim acı eşiğim yüksektir, 4 tane ağır ameliyat geçirdim, kolay kolay acıtıyo bu aman yaptırmayın demem