- 24 Aralık 2014
- 191
- 63
- 18
- 36
- Konu Sahibi yazkizim88
-
benim tüpler kapalı. o yuzden. 1 seferde tutmadı. 2 başlayacaz İnşallah bu sefer tutarBenim ilk cikolata kisti var 2.5 cm lik onn disinda sorunumuz yok sizin sorun nedir
Başladın demek. Hayırlı olsun cnm. İnşallah başarılı sonuçu göreceksin.Ben gonalf e bugun baslicam insallah sonunda muradimiza ereriz
Evet basladim Insallah saglikla hamile kaliriz Allahik nasip ederBaşladın demek. Hayırlı olsun cnm. İnşallah başarılı sonuçu göreceksin.
ben de başladım bügün. ben madicanada yaptırıyorum. 2 deneme indirimli oluyor ama bugün aldığım ilaçlar 1750 tuttu.Evet basladim Insallah saglikla hamile kaliriz Allahik nasip eder
Ilac raporsuz olunca fiyat artiyormus Allah kolaylik versn hepimizeben de başladım bügün. ben madicanada yaptırıyorum. 2 deneme indirimli oluyor ama bugün aldığım ilaçlar 1750 tuttu.
Aaa burdan mı devam ediyoruz bende varım adet bekliyorum sonra ne diycek basliyxak mi bilmiyorum bir ay erteledi Hadi hayirlisi
Bana doğum kontrol hapı verdi dün bitti ben zamanında olurum ama bu haptan gecikir mi bilmem perşembe cuma gibi.Artık başlasın benim de tedavimtransfer nisana sarkacakk benimmde o yüzden burayada yazayım dedim.
diğer sayfayıda takip edicemm
senin adet ne zaman gunsa
Amin insallah ben 2.ignemi vurunucam bugun persembe kontrol var Allahim bizlerede nasip etsn ins yumurtalar buyur kaliteli olur bebislerde tutunurGünaydın arkadaşlarr..benimde bügün tedavinin 4 . günündeyim...
perşembe komtrol var bakalım yumoşlar ne alemde..
inşallah bol bebişli bi sayfa olur..
Rabbim isteyen herkese evlat sevgidini tattırsın inşallah..
Yumurta rezervi azligi fsh tan anlasiliyo sanirim insallah cok yumurtan olusur kaliteli olur ve tutunur bende cok umitlenmek istemyrm ins tutargünaydın arkadaşlar bende varım ama biz henüz tedaviye başlayamadık malesef inşallah bu adette başlarız....yumurta rezervi az olduğundan vitamin takviyeleri falan başladı ama malesef tüp bebek aşamasına geçemedik daha...
Allah hepimize kolaylik versn saglikla kavusalm yavrularimizamrb kızlar, nisanın başında kısmetse bende başlıyorum tedaviye
canım sadece o yeterli değil ki amh testi ve adetin 3.günü yapılan muayenede yumurta taslaklarının sayısı...Yumurta rezervi azligi fsh tan anlasiliyo sanirim insallah cok yumurtan olusur kaliteli olur ve tutunur bende cok umitlenmek istemyrm ins tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?