MART AYININ SONU VE NISAN AYININ BASINDA TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR HADI BURAYA

benimde amh ım 0.91 çıktı..hemen tüp bebek dediler..banada bir sürü ilaç verdi..onları kullanıyorum..adet olmayı bekliyorum..olunca gidicem inşallah..birde rapor çıkarttım bu arada boş durmadım..gerçekten daha şimdiden zorlu bir süreç..Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın..
sana hangi ilaçları verdi doktor..

kızlar yumurta az olanlara arı sütü tavsiye ediyorum. bende amh gayet iyi ama ultrasonda yumurta az gösteriyor. ben 1 ay boyunca kullandım ve yumurtalıklar daha çok yumurta gösterdiler bu sefer. tedavi başladık

kızlar yumurta az olanlara arı sütü tavsiye ediyorum. bende amh gayet iyi ama ultrasonda yumurta az gösteriyor. ben 1 ay boyunca kullandım ve yumurtalıklar daha çok yumurta gösterdiler bu sefer. tedavi başladık
Bende şiddetle tavsiye ediyorum benimde hep 5 döllenirken 10 döllendi ve 10 da 3. Güne geldi 5. Güne 6 sı geldi hiç bir tedavim böyle iyi olmamıştı diğerlerinde 3. Güne 3 tanesi geldi ve kötü kaliteydi arı sütü embriyo kalitesini çok arttıyor

canım sen arı sütü saf mı kullandın karışım mı? ben 1 küçücük kavanoz saf arı sütü bitirdim artık 20 gr. Şü an bal polen arı sütü propolis karışımı alıyorum. o da iyi gelir sanırım

arı sütünü balla mı karıştırıp yediniz..

amin canım sana da geçmiş olsun..benim amh 0,79 tü en son ben aralık sonunda kürtaj oldum ilk denemem tuttu ama bebeğimin kalbi durdu ve 8 haftalıkken kürtaj oldum. şubat ta tekrar başladık (1,5 ay oldu) ace plus, quenzim, bıestoren birde gün aşırı saizen iğne (yumurtaların uyarılması için) adetimi bekliyorum..yumurta rezervi az olunca iğne çok yiyorsun..
bal polen arı sütünü bende 1,5 aydır kullanıyorum ama taslak hala aynı değişmedi adetimi bekliyorum bakalım bu defa nasıl olacak...saf arı sütünü denemedim

arı sütünü balla mı karıştırıp yediniz..
saf arı sütü hiçbirşeyle karıştırmadan dilimin altına alıp 15 dakika bekliyordum. sonra da 15 dakika hiçbişey yememek içmemek lazım.
Şimdi hazır karışım yıyorum bal polen arı sütü propolis. 1 kaşık sabah 1 kaşık akşam

Aynen senin gibi 25 gr lık bitirdim sonrada eğriçayırdan arı sütü ampulu aldım tedavidede onu kullandım iyi gelir canım hiç merak etme

Bende aynı senin gibi yapıyordum inan içim kalka kalka yutuyordum en son onu ama Çok yararını gördüm dondurulcak embriyom bile oldu

İyi akşamlar arkadaşlar.dün gece çatlatma iğnemi yaptım,yarın sabah yumurta toplama işlemim var.en son muayenede 6 yumurtam gelişmiş gözüküyordu.sayı az olunca fazla ümitlenemiyor insan

İyi akşamlar arkadaşlar.dün gece çatlatma iğnemi yaptım,yarın sabah yumurta toplama işlemim var.en son muayenede 6 yumurtam gelişmiş gözüküyordu.sayı az olunca fazla ümitlenemiyor insan
6 tane bu çok hem de çok iyi. Hayırlı olsun!!

R Realist-20 canım benimde ilaçlarım biraz farklı progeny m folio biosteron..iğne yok bende şuan..adet olmayı bekliyorum bende..adet olduğın gibi ara dediler..büyük ihtimal 2. gün çağıracak..sonra bakalım nasıl ilaçlar verecek..rapor çıkarttık biz inşallah masrafı az olur..

bende alayım bari..zararı olmaz..inşallah faydasını görürüz...

canım benim yumurta rezerv azlığı olduğu için normal tedavi öncesi 1,5 ay öncesi vitamin ve saizene başlıyor doktorum yumurtalıkları uyarmak için..bende adet olmayı bekliyorum adet olunca ara dediler beni genelde 3.gün çağırıyorlar..bizim raporumuz yok canım %100 özel allah hepimizin yardımcısı olsun maddi ve manevi (özellikle anne adayına) bende ay sonu gibi bekliyorum ama olmazsa ararım adet söktürücü yada düzenleyici ne varsa kullanırım kist oluşmuştu benimkinin ayarı kaçtı biraz en son muayenede kist gitmiş dedi doktorum ama bekliyorum bende hayırlısı haberleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…