MART AYININ SONU VE NISAN AYININ BASINDA TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR HADI BURAYA

Hormonlar cok etkili. Bir psikolojik durumumuz o yonde. Kafada deli sorular, beklemek, belirsizlik...Daha bir suru sey. Uyku kalir mi ki...
pek
Ayni durumdaymisiz. Allah yardimcimiz olsun. Bu sefer epey iyi sonuc almissiniz. Extra bir seyler yaptiniz mi? 4 unun isleme girmesi cok iyi. Umarim boyle devam eder. Ben bu sefer tek yumurta kalirsa transfer olmayi dusunmuyorum. En az iki olana kadar ilaci tekrarliycam sanirim. Kac yasindaydiniz? Benimkini doktorlar yasa bagliyorlar da...

Tabii yaşa bağlı. Ben 37 yaşındayım. Maalesef doğal gebeliği biraz fazla bekledim keşke uzatmadan bu işlemlere girseydim. Benim AMH 1.1 yani çok düşük da değil ama yumurtalar bu kadar. İnşallah sağlam ve dayanıklılar. Extra olarak ben arı sütü kullandım bir ay bi de tedaviyı başlarken rahim çizdirme yaptırdım. Bu işlem yerleşme olasılığı yukseltiyor biraz.
Ve siz çok doğru bi karar verdiniz tabii tek embriyo ile transfere girmek biraz anlamsız bizim gibi durumda. Tabii ertelemeden biraz daha toplamak lazım.

Pazartesi kontrolum var. Bu cizdirme olayini daha once de duymustum. Doktorum bahsetmedi ama bir konusayim. Gec kalinmadiysa ben de yaptirayim. Ben de 39 yasindayim. Cok beklemedim de gec evlendim:) Bilseydim cok daha erken evlenirdim...

Moralim cok bozuk. Sadece bir tane yumurta olusmus. Carsambaya kadar igneye devam. Yumurtanin kaliteli olup olmamasina gore transfer olacak.

Moralim cok bozuk. Sadece bir tane yumurta olusmus. Carsambaya kadar igneye devam. Yumurtanin kaliteli olup olmamasina gore transfer olacak.
Canım üzülme 1 tane yumurta bu bi şans unutma. Aslında bebek için 1 tane yumurta ve 1 tane sperm lazım unutma. Ve tek yumurtayla çok hamile kalan var. İnşallah kaliteli ve dayanıklı olcak. Moralini tutmaya çalış bu çok önemli. Ben de stresliyım huzursuzum ama bu işe yaramıyor. Olmazsa bile doktor sana tedavi yazacak yumurtaları biraz uyandırmak için. Allah yardımcımız olsun evlatsız bırakmasın.

"canlisu
Cnm sesin çıkmadı.transferin oldu mu,ne durumdasın?

yok olmadı cnm. bugün 3cü gündü ve 4 tane embriyo gelişiyor ama transfer tarihi daha belli değil. Yarın haber verecekler tekrar ama yarın mi olacak daha söylemediler.. Sende kaç gün embriyosu cnm ve transfer tarihi sana nasıl söyldiler aynı gün mu önceki mi? Onları çok merak ediyorum

Son düzenleme:
yok olmadı cnm. bugün 3cü gündü ve 4 tane embriyo gelişiyor ama transfer tarihi daha belli değil. Yarın haber verecekler tekrar ama yarın mi olacak daha söylemediler.. Sende kaç gün embriyosu cnm ve transfer tarihi sana nasıl söyldiler aynı gün mu önceki mi? Onları çok merak ediyorum

Cnm beni 3.gün aradıklarında yumurtalarımın gelişimlerinin güzel olduğu o yüzden 5.günü bekliicekleri söylendi.4.gün arayıp yine bilgilendirdiler ve doktorum kontrole çağırdı bu ay iptal olma durumum vardı.kontrolde bir sıkıntı çıkmayınca yarın transferi gerçekleştireceğiz dendi.5.gün sabahı embriyolog arayıp öğleden sonra transfer için çağırdı.transfere iki saat kala haberin oluyor anlıyacağın.

Cnm beni 3.gün aradıklarında yumurtalarımın gelişimlerinin güzel olduğu o yüzden 5.günü bekliicekleri söylendi.4.gün arayıp yine bilgilendirdiler ve doktorum kontrole çağırdı bu ay iptal olma durumum vardı.kontrolde bir sıkıntı çıkmayınca yarın transferi gerçekleştireceğiz dendi.5.gün sabahı embriyolog arayıp öğleden sonra transfer için çağırdı.transfere iki saat kala haberin oluyor anlıyacağın.

Sağol canım. Her gün hazır olmam lazım demekk. Bugün transferim olmadıysa çok büyük iktimal benimkileri de bekletmeye karar verdiler. Ohhh çok zor bu günler

Sağol canım. Her gün hazır olmam lazım demekk. Bugün transferim olmadıysa çok büyük iktimal benimkileri de bekletmeye karar verdiler. Ohhh çok zor bu günler
Transfer sonrası beklemek inan daha zor.bugün 6.günüm.test günüm cumartesi.tatlı bir heyecan,ufak bir mutluk,endişe,kaygı,üzüntü insan hepsini yaşıyor bu bekleme sürecinde.sonu güzel olur inş. O zaman bütün yaşadıklarımız birer tecrübe ve anı olarak kalır da bu günleri de ilerde güzel günler diye hatırlarız.

Transfer sonrası beklemek inan daha zor.bugün 6.günüm.test günüm cumartesi.tatlı bir heyecan,ufak bir mutluk,endişe,kaygı,üzüntü insan hepsini yaşıyor bu bekleme sürecinde.sonu güzel olur inş. O zaman bütün yaşadıklarımız birer tecrübe ve anı olarak kalır da bu günleri de ilerde güzel günler diye hatırlarız.
Farkındayım çünkü benim ilk denemem negatif sonuçlandı. Şimdi nasıl bekleyecem bilmiyorum. Kafamı rahatlamaya çalışıyorum

Canım hiç canını sıkma dua et tutunsun Allah ol dedikten sonra 1 yumurta da olsa 3. gün embriyosu olsa da oluyor, bu şekilde çok arkadaş var benim 5. gün embriyosu,en iyi kalitedeydi ve iki embriyo transfer edildi ama ne yazık ki olmadı :KK61: yani olmayınca da olmuyor,

Zeynepciğim sakın stres yapma en riskli şeymiş bende çok stres yaptım günler geçmek bilmedi, bir an aklımdan çıkmadı oldu mu olmadımı transfere kadar hiç zorluk yaşamadım transferden sonra işkence gibiydi, dediğin gibi korku, endişe , heyecan bütün duygular karman çormandı, uğraş bul canım evde oturup kalma, sürekli buraya bakıp strese girme, dikkatli beslen, bu dediklerimi yapmak kolay değil biliyorum ama zorla kendini stres çok kötüü, lütfen kafana takma hayırlısı diye dua et sadece .

Zeynepciğim sakın stres yapma en riskli şeymiş bende çok stres yaptım günler geçmek bilmedi, bir an aklımdan çıkmadı oldu mu olmadımı transfere kadar hiç zorluk yaşamadım transferden sonra işkence gibiydi, dediğin gibi korku, endişe , heyecan bütün duygular karman çormandı, uğraş bul canım evde oturup kalma, sürekli buraya bakıp strese girme, dikkatli beslen, bu dediklerimi yapmak kolay değil biliyorum ama zorla kendini stres çok kötüü, lütfen kafana takma hayırlısı diye dua et sadece .

Cnm çok sağol desteğin için.hep hayırlısı diye dua ediyorum.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

Kızlar transfer sonrası ilk gündeyim tutunma ne zman olur en önemli gün ilk gün diyolar tutunma bugun mu olacak

kızlar aranızda gebelik aşısı yaptıran, ya da yaptırmayı düşünen var mı. benim kafak azcık karışıkta:KK66:

kızlar unutup arveles agrı kesici içtim. doktorumu arayıp sorsam mı acaba.bişey olur mu;(

Buğün transfer oldum ben kızlar. Umarım her şey iyi olur. İnşallah. Ama aynı anda kalbimi fazla kırmamak için çok da umutlu değilim. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum

Back
X