MART AYININ SONU VE NISAN AYININ BASINDA TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR HADI BURAYA

Buğün transfer oldum ben kızlar. Umarım her şey iyi olur. İnşallah. Ama aynı anda kalbimi fazla kırmamak için çok da umutlu değilim. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum

Cnm 4.günde transfer oldun demek.hayırlısı olsun.gönlünü ferah tutmaya çalış Cnm yoksa test gününe kadar Zaman geçmez.

Cnm 4.günde transfer oldun demek.hayırlısı olsun.gönlünü ferah tutmaya çalış Cnm yoksa test gününe kadar Zaman geçmez.
evet canım 4 gün...5 ten daha zayıf 3ten daha iyi ...bakalım nasıl olacak tek Allah bilir.
Zeynepçım sana kaç tane Krinone yazdılar günde 1 mi 2 mi alıyorsun?
bende günde 1 tane Krinone 2 tane estrofem. az sanki..

evet canım 4 gün...5 ten daha zayıf 3ten daha iyi ...bakalım nasıl olacak tek Allah bilir.
Cnm ben de günde bir crinone jel,2estrofem,1 folio devam

Buğün transfer oldum ben kızlar. Umarım her şey iyi olur. İnşallah. Ama aynı anda kalbimi fazla kırmamak için çok da umutlu değilim. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sımsıkı tutunsun kucağınızı doldursun içinizi ferah tutun düşünmeyin lütfen

Hadi hayirlisi... Kac embriyo kacinci gun embriyosu... Gerci onemli degil de... Tutunsun yeter..

Hayırlısı olsun. Benim bir arkadaşın 3. gün embriyosu konuldu. Tek embriyo kalmıştı. Tutmuş. Hamilelik haberini aldı bu hafta. Bol su tüketmiş. İnşallah sizin de hayırlısı ile olur.

Hadi hayirlisi... Kac embriyo kacinci gun embriyosu... Gerci onemli degil de... Tutunsun yeter..

2 tane 4 gün embriyosu. Bir tane daha hastanede kaldı mucadele ediyor şimdi. İnşallah bizimle kalır da donduracaz onu.
eğer doğru anladıysam ne 3 gün ne 4 gün kötü demek değildir. sadece embriyon sayısı az olduğu zaman onlara riske atmamak için daha erken transfere ediyorlar. Ama 5 günlük daha dayanıklı tabii.
Bi de ne garip kanunlar..ben hepsini almak estiyordum orda 1 tane bırakmak hiç istemedim. Doktora diyorum bana 3 tane transfer edin 3cu zaten zayıf gibi gözüküyor onu bırakmayalım. Bana yasak dedi doktor. kanunla yasak.
Bilmiyorum. Allah bilir bebişlerime hayatı başlasın

peki sen tedaviyi devam ediyor musun? ne diyo doktor?
Gunaydiinn... Bebeklerin hep seninle olsun. 3.gun 4.gun,kaliteli kalitesiz , A tup bebek merkezi B tup bebek merkezi hic farketmiyor bence. Yapilan islem ayni. Bi noktadan sonra Allaha kalmis. Bu yuzden icini ferah tutmaya calis.. Coklu dogumlarda nufus planlamasi icin belli bir yas siniri kanunla sabit. 35 yasindan kucuklere tek embriyo transferi yapilabiliyor. Kanunlara tamamen uyulmadigi bir gercek. Fakat ucuz icin bir kanun duymadim.
Benim bu sabah kontrolum var. Su asamada durdurmak pek mantikli degil. Toplandiktan sonra yumurtanin durumuna gore karar verilecek. Ancak mecburen onceki fikrim degisti. Senin de dedigin gibi tek yumurta da bir sans. Ve gittikce bu sansim azalacak. Bu yuzden saglikli devam ederse tek olsun bizim olsun diycez....

Gunaydiinn... Bebeklerin hep seninle olsun. 3.gun 4.gun,kaliteli kalitesiz , A tup bebek merkezi B tup bebek merkezi hic farketmiyor bence. Yapilan islem ayni. Bi noktadan sonra Allaha kalmis.
Aynen öyle cnm. Tüm merkezlerin stratejisi aynı. Herkese de ayni işlemler aynı ilaçlar veriyorlar.

Benim bu sabah kontrolum var. Su asamada durdurmak pek mantikli degil. Toplandiktan sonra yumurtanin durumuna gore karar verilecek. Ancak mecburen onceki fikrim degisti. Senin de dedigin gibi tek yumurta da bir sans. Ve gittikce bu sansim azalacak. Bu yuzden saglikli devam ederse tek olsun bizim olsun diycez....
aslında evet. tek olan sağlıklı yumurta bu bizim için dünyalar. mucizeyı inanalım pes etmeyelim değil mi? ve biz daha gençiz nasıl olasa çok yaşlı değiliz daha şansımız var diye düşünüyorum

Pes etmek yoookk... Apartmanda bir komsum var,tedavi gormeden ve isteyerek 41 yasinda dogum yapti. Saglikli bir bebegi var. Cevrem kirkindan sonra dogum yapanlarla dolu. Cok da yasa baglamak istemiyor bunlari gorunce insan...

Aynen öyle cnm. Tüm merkezlerin stratejisi aynı. Herkese de ayni işlemler aynı ilaçlar veriyorlar.

aslında evet. tek olan sağlıklı yumurta bu bizim için dünyalar. mucizeyı inanalım pes etmeyelim değil mi? ve biz daha gençiz nasıl olasa çok yaşlı değiliz daha şansımız var diye düşünüyorum
Test tarihin ne zaman? Heyecanina ortak olayim. Olumlu dusunelim olumlu olsun...

Test tarihin ne zaman? Heyecanina ortak olayim. Olumlu dusunelim olumlu olsun...
test günüm 16 nisan ama cumartesiye çıkıyor o yuzden perşembe ya da cuma günü yaptıracam. gebelik varsa kanda gösterir.
bi de önümüzdeki hafta benim doğum günüm )) Allahtan bi hediye olsun nolur )

test günüm 16 nisan ama cumartesiye çıkıyor o yuzden perşembe ya da cuma günü yaptıracam. gebelik varsa kanda gösterir.
Benim de bu cumartesi test günüm.yarın da doğum günüm en büyük hediyem cennet yaşıma girerken cennet kokulum gelsin annesine ☺️

Konuları okudukça üye olmaya karar verdim bende transferimin 7.günündeyim tedvinin en zor aşaması beklemek pazartesi testim var dua edin bana kulun kula duasıı makbul olan dualarım sizlerle

3 embiryo konmaması bence iyi olmuş 3 de tutabilir sonuçta ve çok riskli bir gebelik olur hepsini kaybetme riskiyle karşılaşırsın allah hayırlısını versin arkadaşlar eğer sağlıkla kucağımıza almak nasip olmayacaksa pozitifi bize göstermesin.. amaç onu kucağımıza almak gerisi fasafiso...

Back
X