Merhaba arkadaşlar.
Dün akşam ilk iğnemi yaptım.(Lucrin). Kendimi buna hazırladığımı düşünmüştüm. Ama meğer hiç öyle değilmiş. Bi korku sardı içimi. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok endişeliyim. Açıklayamadığım bi sıkıntı var içimde. İlacın etkisimidir nedir. Evde terör estirdim akşam. Çok zor işler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sabırımızı artısın.Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. Lütfen bol bol dua edin.
Arkadaşlar , bugün 1. aşılamam yapıldı. 08.04.2008'de kan tahlili için çağırdılar. Geri sayım başladı. Heyecanlı bir bekleyiş içindeyim. İçim kıpır kıpır. Allah İsteyen herkese versin inşallah.
Aşılama yaptıranlar size birkaç soru sorucam. Bana ovitrelle 250 mgr yazdılar monodox ile birlikte. biri antibiyotik biri de o çatlama eiçin vurduğumuz iğne. Anlamadığım çatlatma iğnesini neden yazdılar. Hem de 31.03.2008'de yapılacakmış. Monodox da antibiyotik. Bu işe ne diyorsunuz. Bilgisi olan var mı acaba?
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun inş bir an önce ilk denemenizde pozitif sonuç alırsın çatlatma iğnesini verdiler çünkü kullanacağın yumurta baskılaycı ğne ile yumurtaların olgunlaşacak ultrasyon muayenesinde yomurtalar 18-20 mm olduğuna bakıldıktan sonra çatlatma iğnesini vurulacaksın ve 36 saat içerisinde aşılamanı yapacaklar ama bu iğneyi önceden şu tarihte yapacaksın diye bişi söylenmemesi lazım nerden biliyorlarki çatlatma seviyesine geldiğini yumurtaların ultrasyon takibnden sonra dr un saat verecek şu saatte yap diye sonrasında 36 saat sonra belli bir saatte çağorıp kataterle eşinden alınan semen örneği yıkanıp yoğunlaştırıldıktan sonra katater yardımıyla sana enjekte edilecek en ce bu işte bi saçmalık var dr unla tekrar konuşmalısın
kızlar benım bir sorum daha olacak. Tüp bebeğe başlayacağımızı söylemiştim. Yalnız eşimden genetik test istediler. Bunun nasıl ve ne amaçla yapıldığını bileniniz ya da yaptıranınız var mı acaba? Tüp bebek yapmak için gerekli bir test mi bu?
kızlar benım bir sorum daha olacak. Tüp bebeğe başlayacağımızı söylemiştim. Yalnız eşimden genetik test istediler. Bunun nasıl ve ne amaçla yapıldığını bileniniz ya da yaptıranınız var mı acaba? Tüp bebek yapmak için gerekli bir test mi bu?
Canım sağol ama yine de belki sormadan listeye eklememden hoşlanmayanlar olabilir diye not düştüm.
ama aşılamam yapıldı diyo Nevrosky, yani aşılama yapıldıktan sonra çatlatma iğnesi vermişler, 8 Nisanda sonuç belli olacakmış senmi yanlış anladın benmi anlamadım valla ama galba doktor yanlışkafamçokkarıştı
honeybaby, Nurr
sizlerinde Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla tutunurlar inşallaha.s.
2008'in Anne Adayları
***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****
Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - 24 Mart'ta tedaviye başladı - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - Nisan - Gata - ??
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---Dualarınızı eksik etmeyin
Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??
Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 1.Aşılama -- 22 Mart -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- Mart Sonu - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 24 Mart'ta tedaviye başladı -- ??? -- ???
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 5 Nisan - ?? -??
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -Dualarınızı eksik etmeyin
Not:
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?