NEVROSKY merhaba canım,bende izmirdeyim eşimde egede öğretim görevlisi,sebepsiz infertilite bizimki,egede aşılama prosedürü nedir?ne kadara malolur?memnun musun? biraz bilgi verirsen çok sevinirim.
Merhaba canım.. Aşılama için hastaneye 120 YTL veriyorsun. Bir de ilaçlarının %20'sini ödüyorsun işte. Hastane + ilaç + Git gel 250 YTL oluyor. iğnelere başlayınca 2 günde bir çağırıp yumurta takibi yapıyorlar. şartlar olgunlaşınca çatlatma iğneni yaptırıyosun. sabahtan spermleri alıp hazırlıyorlar. çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılamanı yapıyorlar. hastanede 4 saat yatırıyorlar aşılamadan sonra. yine birkaç ilaç yazıp gönderiyorlar. 15 gün sonra için kan tahliline çağırıyorlar. çok hasta var tabi orada. çok yakın olmasa da ilgilenebileceklerinin en üst seviyesinde ilgilendiklerini düşünüyorum. çok param olsa özele gitmeyi tercih ederim. ancak çaresizlik değil burası da gayet iyi canım.
Akdaş, yardımın için sağol canım. Liste kalabalıklaşınca tek başıma zor takip ediyordum.
canım benim çok teşekkür ederim beni çokaydınlattın,benim doktorum bana 350 ye yapacak çok fazla birşey farketmiyor o zaman,çokta değmez herhalde,biz egeyi tüp bebek aşamasında düşünmüştük hep,olmazsa ilkini doktoruma yaptırırım sonra egede devam ederim bilmiyorum kafam çok karışık,inşallah güzel haberlerini alırım çok sağol tekrar,yolun açık olsun..
hamileyim arkadaşlarrrrrrr sonuç pozitif geldi
canım benim birşey değil.neler yapıyosun benim yarın aşılamam vaaaaar. son olur inşallahhhhhhh
pazara canım aşılama. umarım tutar bu defa.
Kızlar microya başlayalı 5 gün oldu. Günde 600 unite menogon (8 iğne) gibi yüksek bir doz kullanılmasına rağmen maalaef sadece 2 yumurtam gelişti. Doktorum, 3 gün daha iğnelere devam , belki arkadan gelen yumurtalar da büyüyebilir, dedi ama bize bir mucize lazım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım 2 yumurtayla yapılmıyo mu bu işlem?İlla belli bi sayıda mı olmalıymış? Hani bazen tek yumurta da tutuyo belli olmaz.
Senin mucizende belki çok yakındır.
canım yabeımde ıkı yumurta olusmustu puregon 75 lık dozajda vurundum kısmetmıs oldu sen moralını yuksek tut
Kızlar microya başlayalı 5 gün oldu. Günde 600 unite menogon (8 iğne) gibi yüksek bir doz kullanılmasına rağmen maalaef sadece 2 yumurtam gelişti. Doktorum, 3 gün daha iğnelere devam , belki arkadan gelen yumurtalar da büyüyebilir, dedi ama bize bir mucize lazım
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?