- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Bi topık açtım temmuzun sonlarında ınan toğıktekı coğu hamıle kaldı ben hala topık acıyorum ama kalamıyrm ne kadardr denyrsun 18 ay oldu yanı tam 1 bucuk senedr beklyrmBuraya katıldığım günden beri her ay hamile kalmal isteyenlere katıldım ama şu aya geldim daha tık yok..Gecen aydı bu ay öbur ay Artık darlandım
canım sizde problem neydi.Bi topık açtım temmuzun sonlarında ınan toğıktekı coğu hamıle kaldı ben hala topık acıyorum ama kalamıyrm ne kadardr denyrsun 18 ay oldu yanı tam 1 bucuk senedr beklyrm
Bende 1.5 seneyi geciyor artık.Artık eşimle papaz olduk yaniBi topık açtım temmuzun sonlarında ınan toğıktekı coğu hamıle kaldı ben hala topık acıyorum ama kalamıyrm ne kadardr denyrsun 18 ay oldu yanı tam 1 bucuk senedr beklyrm
Hiç bi problm yok sıkontıda orda zatn cnmcanım sizde problem neydi.
Ooo tatlım bnm hoşgeldin benm batta 10 nisan inşallah swn onden verraın mujdelı haberıBende varim cancazimbat 1 nisann
Sizin de sorun yok dimiBende 1.5 seneyi geciyor artık.Artık eşimle papaz olduk yani
Benim alttan muayene yapıldı ultrasyon vs ana tertemiz dedi hormon testi ve eşim için sperm testi istedi dr onu daha yaptıramadıkSizin de sorun yok dimi
Bi onlarıda yaptr bklm bnde rahim filmi düşünyrmBenim alttan muayene yapıldı ultrasyon vs ana tertemiz dedi hormon testi ve eşim için sperm testi istedi dr onu daha yaptıramadık
canim benim bizde ilk doktora gittigimizde doktor sadece benimle ilgilenmisti bi problem yok 3 ay olmazsa sonra tekrar gelirsin demisti bnde bekledim o süreyi sonra baska doktora gittigimizde doktor esimden spermiyogram istedi meger esimin spermlerinde hareket problemi varikosel varmiş. bosu boşuna ben o 3 ayı beklemisim keske daha önceden gitmiş olsaydik spermiyograma diyorum simdi. bence sakin ihmal etme bir an önce gidin ürolojiye. problem cıkmasa bile için rahatlamis olurBenim alttan muayene yapıldı ultrasyon vs ana tertemiz dedi hormon testi ve eşim için sperm testi istedi dr onu daha yaptıramadık
canımm insallahh bat hep beklenen olarak kalir ve bebiş haberini alırsin nisan ayindaKızlar bende varım mart olmadı malesef bat 5 nisan banada dua edin lütfen
ah canım insallah bi an once biter sikintilarimiz gelir bebislerimizHiç bi problm yok sıkontıda orda zatn cnm
İnşallah cnm herkes için dua ediyorum allahım bebek isteyen herkese nasip etsincanımm insallahh bat hep beklenen olarak kalir ve bebiş haberini alırsin nisan ayinda
Cnm benim esimdede ayni sorun var sperm hareketleri yavasmis bazilari ilaç verdi 1 buçuk ay oldu 3 ay kullan tekrar gel demiş bakalım yaninda keçi boynuzu kuru ve pekmezi iciyocanim benim bizde ilk doktora gittigimizde doktor sadece benimle ilgilenmisti bi problem yok 3 ay olmazsa sonra tekrar gelirsin demisti bnde bekledim o süreyi sonra baska doktora gittigimizde doktor esimden spermiyogram istedi meger esimin spermlerinde hareket problemi varikosel varmiş. bosu boşuna ben o 3 ayı beklemisim keske daha önceden gitmiş olsaydik spermiyograma diyorum simdi. bence sakin ihmal etme bir an önce gidin ürolojiye. problem cıkmasa bile için rahatlamis olur
birde hergun havuç suyu sık arkadaşim keciboynuzu kürü sperm sayisini arttiriyor hevuç suyu ise sperm hareketliligini arttiriyor. aman ha kürlerinizi vitaminlerinizi düzenli ohmal etmeden kullanin. benim eşim 3 aydir düzenli içiyor spermiyogramı tekrarlamak istiyoruz bakalım sonuclar nasil gelir Allah yardimcimiz olsunCnm benim esimdede ayni sorun var sperm hareketleri yavasmis bazilari ilaç verdi 1 buçuk ay oldu 3 ay kullan tekrar gel demiş bakalım yaninda keçi boynuzu kuru ve pekmezi iciyo
Havucun suyunu nasil sıkıyosun cnmbirde hergun havuç suyu sık arkadaşim keciboynuzu kürü sperm sayisini arttiriyor hevuç suyu ise sperm hareketliligini arttiriyor. aman ha kürlerinizi vitaminlerinizi düzenli ohmal etmeden kullanin. benim eşim 3 aydir düzenli içiyor spermiyogramı tekrarlamak istiyoruz bakalım sonuclar nasil gelir Allah yardimcimiz olsun
canim bnm kati meyve sıkacaginda sıkıyorum ama araştır faydasinı gören çokHavucun suyunu nasil sıkıyosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?