mart nisan mayıs hamıle kalmak isteyenler buyrun surecı beraber dua ve yardımlarla gecırelım..

Buraya katıldığım günden beri her ay hamile kalmal isteyenlere katıldım ama şu aya geldim daha tık yok..Gecen aydı bu ay öbur ay Artık darlandım
Bi topık açtım temmuzun sonlarında ınan toğıktekı coğu hamıle kaldı ben hala topık acıyorum ama kalamıyrm ne kadardr denyrsun 18 ay oldu yanı tam 1 bucuk senedr beklyrm

Kızlar bende varım mart olmadı malesef bat 5 nisan banada dua edin lütfen

Benim alttan muayene yapıldı ultrasyon vs ana tertemiz dedi hormon testi ve eşim için sperm testi istedi dr onu daha yaptıramadık
canim benim bizde ilk doktora gittigimizde doktor sadece benimle ilgilenmisti bi problem yok 3 ay olmazsa sonra tekrar gelirsin demisti bnde bekledim o süreyi sonra baska doktora gittigimizde doktor esimden spermiyogram istedi meger esimin spermlerinde hareket problemi varikosel varmiş. bosu boşuna ben o 3 ayı beklemisim keske daha önceden gitmiş olsaydik spermiyograma diyorum simdi. bence sakin ihmal etme bir an önce gidin ürolojiye. problem cıkmasa bile için rahatlamis olur

Cnm benim esimdede ayni sorun var sperm hareketleri yavasmis bazilari ilaç verdi 1 buçuk ay oldu 3 ay kullan tekrar gel demiş bakalım yaninda keçi boynuzu kuru ve pekmezi iciyo

Cnm benim esimdede ayni sorun var sperm hareketleri yavasmis bazilari ilaç verdi 1 buçuk ay oldu 3 ay kullan tekrar gel demiş bakalım yaninda keçi boynuzu kuru ve pekmezi iciyo
birde hergun havuç suyu sık arkadaşim keciboynuzu kürü sperm sayisini arttiriyor hevuç suyu ise sperm hareketliligini arttiriyor. aman ha kürlerinizi vitaminlerinizi düzenli ohmal etmeden kullanin. benim eşim 3 aydir düzenli içiyor spermiyogramı tekrarlamak istiyoruz bakalım sonuclar nasil gelir Allah yardimcimiz olsun

Havucun suyunu nasil sıkıyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…