mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

a.s.hemen kan testi yaptır bence .inşallah bebecik geliyordur hayatımmmm.ayyy ne güzellll
selamlaar, benimde adet günüm 7 marttı hala bekliyorum sabah test yaptım ama negatif geç döllenmeden ümit ediyorum hala adetim bu kadar geçmezdi normalde düzenlidir yoksa ümidimi kesmelimiyim

selamlaar, benimde adet günüm 7 marttı hala bekliyorum sabah test yaptım ama negatif geç döllenmeden ümit ediyorum hala adetim bu kadar geçmezdi normalde düzenlidir yoksa ümidimi kesmelimiyim

cnm istersen kanda baktır ama o zaman uyoksa daha çok üzülüosunn

Selam adaşım sende hoşgeldin. Ya kızlar bişey sormak istiyorum ben internetten tahmini yumurtlama yöntemine girdim son 3 ayınki adet günümü yazdım ve ben 35 günde anca hastalanıyorum yumurtlama günlerim 17 - 22 arası çıkarttı bu günleri ne yapayım umursayımmı? Yani çalışma olsunmu işe yarramı?

evet canım bu günler önemli günler.takip etmen gereken ve hamilelik şansının en yüksek olduğu günler.gün aşırı ilişki öneriyolar bunu da yapabilirsin.bu günlerin denk geldiği haftada bol bol çalışş.gerisi allaha kalmışşşş sekerimm.
opuyorumnanaktan

tabiki çalış benimde aynı günler sat ne zamandı

tabiki var şekerim .en geç idrar testinde çıkıyo hayatım.en garanti kan testi.p.tesi yaptır.allah hayırlısını versin gülüm ya.opuyorumnanaktan
şansım var hala sanırım dimi ama ben beklicem biraz daha ayy inşallah moral buldum biraz isteyen herkese versin rabbim:1hug:

tabiki var şekerim .en geç idrar testinde çıkıyo hayatım.en garanti kan testi.p.tesi yaptır.allah hayırlısını versin gülüm ya.opuyorumnanaktan

canım ne bileyim burda adetten 5 hatta 8 gün önce öğrenenler var idrarda şaştım kaldım valla a.s.

biz hiç korunmadık hele kistimden dolayı ocak ayında hastanede yattım orunmadığı çocuk istediğimi söylemiştim herşey normal herşey çok güzel yumurtalıkların rahmin falan dedi ama ne bileyim bir yerde bir eksiklik var ama nerdeee

kızlar ama en sağlıklısı birhafta 10 gün adet geçtikten sonra test yapmakmış tabi okadar dayanılırsa

geçmişler olsun canım.herşey yolundaymış ozaman için rahat olsunnnn.

kızlaaarr merhaba benıde lısteye alın 3 aydır denıyoruz ınsallah allah hepımızın gonlune gore verır sat 14 subattı. umarım bu ayın hamıle lıstesı dolar tasar sevgılerrrr...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…