selamlaar, benimde adet günüm 7 marttı hala bekliyorum sabah test yaptım ama negatif geç döllenmeden ümit ediyorum hala adetim bu kadar geçmezdi normalde düzenlidir yoksa ümidimi kesmelimiyim
selamlaar, benimde adet günüm 7 marttı hala bekliyorum sabah test yaptım ama negatif geç döllenmeden ümit ediyorum hala adetim bu kadar geçmezdi normalde düzenlidir yoksa ümidimi kesmelimiyim
cnm istersen kanda baktır ama o zaman uyoksa daha çok üzülüosunn
Selam adaşım sende hoşgeldin. Ya kızlar bişey sormak istiyorum ben internetten tahmini yumurtlama yöntemine girdim son 3 ayınki adet günümü yazdım ve ben 35 günde anca hastalanıyorum yumurtlama günlerim 17 - 22 arası çıkarttı bu günleri ne yapayım umursayımmı? Yani çalışma olsunmu işe yarramı?
a.s.hemen kan testi yaptır bence .inşallah bebecik geliyordur hayatımmmm.ayyy ne güzellll
Selam adaşım sende hoşgeldin. Ya kızlar bişey sormak istiyorum ben internetten tahmini yumurtlama yöntemine girdim son 3 ayınki adet günümü yazdım ve ben 35 günde anca hastalanıyorum yumurtlama günlerim 17 - 22 arası çıkarttı bu günleri ne yapayım umursayımmı? Yani çalışma olsunmu işe yarramı?
şansım var hala sanırım dimi ama ben beklicem biraz daha ayy inşallah moral buldum biraz isteyen herkese versin rabbim:1hug:
şansım var hala sanırım dimi ama ben beklicem biraz daha ayy inşallah moral buldum biraz isteyen herkese versin rabbim:1hug:
tabiki var şekerim .en geç idrar testinde çıkıyo hayatım.en garanti kan testi.p.tesi yaptır.allah hayırlısını versin gülüm ya.opuyorumnanaktan
canım ne bileyim burda adetten 5 hatta 8 gün önce öğrenenler var idrarda şaştım kaldım valla a.s.
boşver herkesi.olcak sekerim merak etme .ben de 10 aylık evliyim iki aydır korunmuyoruz ben akışına bırakttım inan bana o vaktinde ve zamanında gelcek.olmaması demek illaki bi sorun olduğu anlamına gelmez .eğer çok tereddüt ediyosan gidersin bi doktora içini rahatlatırsın en azından
biz hiç korunmadık hele kistimden dolayı ocak ayında hastanede yattım orunmadığı çocuk istediğimi söylemiştim herşey normal herşey çok güzel yumurtalıkların rahmin falan dedi ama ne bileyim bir yerde bir eksiklik var ama nerdeee
kızlar ama en sağlıklısı birhafta 10 gün adet geçtikten sonra test yapmakmış tabi okadar dayanılırsa
ne zamandır evlisin canımmmm ne işle meşgulsün
:CüvCüv:
idarada en son çıkar canım.inşallah hamilesindir.müjdemi isterim baakkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?