mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlaaarr merhaba benıde lısteye alın 3 aydır denıyoruz ınsallah allah hepımızın gonlune gore verır sat 14 subattı. umarım bu ayın hamıle lıstesı dolar tasar sevgılerrrr...:ecrin_bebek:

ee senin az kalmış gününe ..belirtin falan yok mu?:CüvCüv:

Yok ben burdayım bende temizlik yaptım bugün hava çok güzeldi canım şimdi duş aldım abdestimide aldım Kuran-ı okuyup duamı edip geliyorum hemen canım buarada hoşgeldin canım...Sonuçların ne oldu canım bugün için çıkacaktılar...

ohhh allah kabul etsin adaşım nmasılsın cnm

çalışmalara devan ümüdimini yitirmek yok...hepimiz bekliyoz bebişlerimizin gelmesini.

gececiyse yatsın cnm nie uyandırıosunki benimkide 3vardiya ve çok zorr oluo vardiyalı ya ben hiç sevmirum eşin nerde çalışıokiii.sezenn kasım topiğindedirr:dance:

gececiyse yatsın cnm nie uyandırıosunki benimkide 3vardiya ve çok zorr oluo vardiyalı ya ben hiç sevmirum eşin nerde çalışıokiii.sezenn kasım topiğindedirr:dance:

Ewet canım zor oluyor ya benimkide 3 vardiya... 07:00-15:00 + 15:00-23:00 + 23:00-07:00 en sevmediğim gece vardiyası uyurken yok yanımda koçişim... Eşim Carrefoursada rkös+sivil güvenlik olarak çalışmakta...

gelsin bebişler :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :lepi: :Saruboceq:

Teşekkür ederim Azize bende iyiyim... Ya kızlar ben tablomu koymak daha istemiyordum ama koyayımda bir bakın... Nedeni başka bir topikte okudum bayanın biri 36.1 derecelerde iken yumurtlama olmuş ve 36.7 de son bulup hamile olduğunu öğrenmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…