mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Hanımlar selamlar size bişiy sorucaktım bende adet gecikmesi var ve azda olsa beyaz akıntı var bu adetin habercisimi sizce ??

meraba kızlar..moralim çok bozuk yaa.günüme 10 gün falan kaldı..bende hiçççç bir belirti yok.daha önceki gebeliklerimden biliyom 15 gün önceden göğüslerimde bir farklılık hissederdim.normalde bebiş yoksa bile adete 10 gün kala şişerdi benim göğüslerim..ne iş anlamadım..hamiş hatunlar siz bari bi moral verin..içinizde böle olup ta o ay hamiş kalanınız oldu mu ki?off off..o kadar da çalışmıştık..ocak yok,şubat yok,mart yok...bilmiyorumkismile:1no2:senağlama

Napayım tatlım baŞladık artık ÇalıŞmalara fılmden sonrada 5 gÜn yasaktı ılıŞkı artıkın baŞladık allahım ne gÖsterecek bakalım

öyle bi arkadaş vardı hamiş çıktı canım hayırlısı bakalım ne olucak sonucun ne kadar oldu ki

ya geçen hafta bi çok belirti vardı karnıma bıçak gibi batmalar oluyodu beyaz akıntım vardı şimdi azaldı sık idrara çıkmada var sulu şeyler yemesem bile oluyo yani gece bile kalkar oldum anlam veremedim size sorayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…