vayy açık görüşmü vardı dünntemiz canım çok şükür bakalım ne olucak bu ay allahım ne takdir edecek hakkımızda sen ne yaptın canım
kuzeninin ikizmiydii bebişler nehayırlısı canım sende ikiz olunca daha çok etkilenirsin daha erken başlar benim kuzenimdede öyle olmuştu ama sonrası rahat bide son ay biraz ağırlık çöküyoo okaa
vayy açık görüşmü vardı dünn
kuzeninin ikizmiydii bebişler ne
e hadi hayırlısıı özlemiştir kocişte zaten bu sefer o sana çoşkun modunda yaklaşmıştırrkaydirigubbakcemileMOLA BİTTİ KEYİF SÜRÜYORRkaydirigubbakcemile:kedi::kedi:
ya doğrusu ilişkiden sonra 5-10 dakika yatmak ama ben yapmadım hiç yapmayanda çok varr olucak olduktan sonra farketmiyo cnmm 1 damla zaten kalıyo içerde oda yetiyoo ama sen 5-10 dakka kalkma genede yat
ayy erkek haa bende gece rüyamda kardeşim bana pembe toka veriyodu 3 tane2 erkeki oldu canım şincik 4 aylık falanlar çok şekerler yaa
cnm yumurtlama günleri var beyaz uzayan akıntı olunca yumurtluyosun demekmişnormaldede hemen kalkmak ama kısmet işte 8 aydır deniyoruz ayın hergününde hamile kalma şansı varmıdır peki ?
e hadi hayırlısıı özlemiştir kocişte zaten bu sefer o sana çoşkun modunda yaklaşmıştırrkaydirigubbakcemile
ohh iyi olmuş hep bizmi yaklaşıcaz benimkide az kaldı düz duvara tırmanır yakındaahihoyyytAYNEN ÖYLE OLDU:kedi: VALLA KUŞUM
ayy erkek haa bende gece rüyamda kardeşim bana pembe toka veriyodu 3 tane
yok canımm 2 tane bişey gözüktü ama tam anlaşılmadı ikiside yuvarlak fındık kadar beiş ve keseside olabilir ikizde dedi yarın anlaşılır ama büyümüştür bayağıhayır olsun kız üçüzmü yoksaaa ayyy
ohh iyi olmuş hep bizmi yaklaşıcaz benimkide az kaldı düz duvara tırmanır yakındaahihoyyyt
bu gidişle zor valla doktor yasakladı şimdilik ama ne kadar sürer bilmem bizde açık görüşde yokkALLAH O DURUMA DÜŞÜRMEDEN KURTARIR İNŞ..:kedi:
yok canımm 2 tane bişey gözüktü ama tam anlaşılmadı ikiside yuvarlak fındık kadar beiş ve keseside olabilir ikizde dedi yarın anlaşılır ama büyümüştür bayağı
bu gidişle zor valla doktor yasakladı şimdilik ama ne kadar sürer bilmem bizde açık görüşde yokk
evet doktorda hafataya netleşir demiştii zatenn yarın haber veririm sizeeyani artıkın görünür rahat rahat
sen evine ne zaman taşınıyosunnallah kurtasrsın kardeş ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?