mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

saol senin bir tane var sanırım bebiş ikincisi için uğraşıyorsun galiba sende varmı peki hamişlik yoksa sendemi bekliyorsun benim gibi :uhm:

Evet bir kızım var.... 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım 1 aydır korunmuyoruumm
bebiş olsun diye bekliyoom.. Bakalım 19 marttan sonra test yapacağım. 2-3 ay içinde
olması şans ama Rabbim bilir tabiiiii zemuszemus

tünaydın kızlarrr:))
birazdan kahvaltı yapcam bi sizlere bakıyım dedim:)

inş.canım verir en kısa zamanda bu arada ben çağlayan daha önce tanışmamıştık sanırım seninle vereliniortak

bende deniz memnun oldum vereliniortak

bende memnun oldum bir arkadaşım daha oldu burda ben daha çok yeni üyeyim bir kaç arkadaş tanıyorum sadece iş yerinde olduğum sürecede fazla giremiyorum net'e ama kafa dağıtmak için burası bire bir benim için :asigim::sm_cool:

inş canım benımde haftasonu yumurtlama gunum hayırlısı inş buay tutar:Saruboceq:

Bende iş harici girmiyorum..
12 Yıldır bilgisayarcıyım ama
evimde internete karşıyım..
Evimin mahremiyetiii kalsınnnnn boshayallersmile

Ben sanırsam bir kaç aydır buradayım ama
herkezi tanıyoom valla olumunekankayizsmile

Evimde benimde bilgisayar yok çünkü eşimde bende bilgisayarın başındayız sürekli akşam olunca evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum sadece

günaydın kızlar bişey sorucam ben pazartesi sabah çatlama iğnesi vuruldum dün gece 36 saati doldurdum işte yumurtalarımın çatlaması gerekiyordu dün akşam çatlayıp çatlamadığını anlayabilirmiyiz eğer anlayabilirsek nasıl anlarız

inş.canım ya tutsun artık bizde hamiş olalım sen ne kadardır evliydin.

allahım inşallah hayırlısıyla sağlıkla canım:Saruboceq:

ben 1 buçuk yıllık evlıyım canım. bızde daha yenı başladık sayılır benım rahatsızlıklarım oldu ılac falan bu ıkı aydır bıraz rahatız ay inş nısan 1 şakası yapar bebişim:Saruboceq:

Günaydın arkadaşım bu konuyla ilgili başlıklar vardı sanırım istersen oraya bak

keşke canım ben sat 2mart ben 28'inde olmam gerekiyor inş.olmamda bende nisanda anne olurum

Evimde benimde bilgisayar yok çünkü eşimde bende bilgisayarın başındayız sürekli akşam olunca evimde eşimle vakit geçirmek istiyorum sadece

Kesinlikle eşinle ilgilenmelisin. Ben haftada 2 akşam kzımı ananesinde bırakıyorum. Saat 10 gibi uyutup çıkıyoruz evimize eşime ayırıyorum 2 akşamımı.. ınan bana bebek olunca hayatını ona adayan yada evde dizilere yada bilgisayara zaman harcayan bayanlarrr çoook yanlış yapıyorlar..

Biz böle devam edelimmm cnm.. en doğrusu bu klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…