Kesinlikle eşinle ilgilenmelisin. Ben haftada 2 akşam kzımı ananesinde bırakıyorum. Saat 10 gibi uyutup çıkıyoruz evimize eşime ayırıyorum 2 akşamımı.. İnan bana bebek olunca hayatını ona adayan yada evde dizilere yada bilgisayara zaman harcayan bayanlarrr çoook yanlış yapıyorlar..
Biz böle devam edelimmm cnm.. en doğrusu buklava:
aynı fikirdeyim canım bende seninle bizde bundan 1 ay öncesine kadar sürekli eşimin ailesine gidiyorduk hafta 3-4 kere bende isyan bayrakları çektim sonunda seninle olmak istiyorum ama başka kimseyle değil dedim zor ikna ettim eşimin annesi o küçükken vefat etmiş aileyide bir arada tutan o olduğu için ondan ayrılmaları baya bir zor oldu ama şimdi sadece haftasonları gidiyoruz akşamlarıda eşimle benim artık :1hug:
denız canım sen bılgısayar ışıyle ugrasıyodun dımı anlarsın ozaman babystrology dıye bı sıtede bı tıcker ar super nasıl kaydederım yapamadım
bencede yeter cnm ona bağlı yaşamaları çok saçma artık onun bir ailesi var karısına bebeişlerine eeeeevakit ayırmalııı :1hug:
Cnm bilmiyorum onu ama bakayım biiii
bu aralar bu şekilde iyiyiz bakalım inş böyle devam eder onuda artık bebek heyecanı sardı gelsin artık diyor inş. en yakın zamanda gelir bebişlerimiz
ah keşke bu bılgısayarhayataımızdan cıksa ama işimiz geregı kullanmak durumundayız işte bızım net hep acık mecburen ama öyle kenarda duruyo mail gelince falanda okuyoruz napalım ama kesınlıkle bırbırımıze akıt ayırmak sart yoksa hayat cok monotanlasıyo kızlar aynen bole deammkaydirigubbakcemile5
amannn ne güzel eşin bekliyoo
ben süpriz yapacağımmmm
adam bayılmasa bariiiii :roflol:
evde bilgisayar kullanımı ne kadar arttarsa sanal yaşamda o kadar artıyor diye düşünüyorum ben çünkü zaten bütün gün görüşemiyoruz akşam gelincede hemen aç pcyi kapat kendini odaya ve çiftlikte takıl arkadaşlarla konuş bu zaman zarfında kendinde sıkılmaya başlıyorsun herşeyden çok arkadşım var böyle şikayet eden bende çek fişini benimle ilgilen de diye söylüyorum.uzaklaştırıyor çünkü internet insanları birbirinden
evet canım bekliyo yaş oldu 31 artık diyor geçen ay gitti kendi test aldı geldi hadi yap artık dedi daha adet günüm gelmeden ama maalesef negatifti.Üzüldün mü diyorum yok diyor ikiz gelecek ondan gelmemiştir hissediyorum ben diyor :ecrin_bebek:
evet canım bekliyo yaş oldu 31 artık diyor geçen ay gitti kendi test aldı geldi hadi yap artık dedi daha adet günüm gelmeden ama maalesef negatifti.Üzüldün mü diyorum yok diyor ikiz gelecek ondan gelmemiştir hissediyorum ben diyor :ecrin_bebek:
kız benımkıde ıkız gelcek deyıp duruyo varmıdır bıtane daha benımkı gıbı dıyodum varmış :)
Sorma benimki geçen gün doğum kotrol hapını içmediğimden şüpelenmiş
şöyle diyoo (süpriz yapacam eşime içiyoom diyoom :roflol:)
bana bak unutursan haptan dolayı ikiz olurmuş heeeeeee
valla bende sana hizmetçi tutarım karıcım diyooo
dalga geçiyoo tabii
başına bir gelsinde soracam ben ona al sana ikizzzzzzzz:mymeka:
bızdede oyle face book tu msn dı bılmemneydı yok sadece iş için acık oluyo zaten dızustu aynı odada ayrı gayrı da olmuyoruz çunku bambaşka bı dunya burası bıde zaten butungun bılgısayar basında eşim evde goresı gelmıyo
simdi tek derdımız bebişimiz
yüreğine inermiş adamın ikiz olduğunu duyunca bizimkiler şimdi ilk olduğu için bu kadar hevesliler sanırım.bebişimiz olsun diye söylüyorlar bakalım olunca ne kadar yardımcı olacaklar bende herşeyi yaparım sen bebişimle ve benimle ilgilen yeter diyor ama bakalım bebiş gelsinde görücez ne kadar sözünün eri :)
:roflol:
Tatlım benim durum farklı sizinkilerden
Şimdi biz eşiminde benimde 2. evliliğimiz
onun ilk eşinden bir oğlu var 10 yaşında benimde ilk eşimden kızım 8 yaşında
şimdi biz 2007 de evlendikk. Ben ortak bir bebişş istiyooom
eşim benden 12 yaş büyük..
Adam 'a ev aldırdım döşettim... Bu araya bir de bebek sokacağızzz
komik olacakkk...
Ama iki kardeşi bağlayan ikisinede öz olan kardeş lazım diye düşündüm
ama duyunca adama inme inmese bariiiii :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?