mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

begümcüm geçmiş olsun tatlım :1hug: devamlı sıcak şeyler iç canmm:)

benim şuan kasık ağrım var normalde ağrılı rgl olmam ama hapı bıraktığımdan beri 20 gündür hep ağrın var anlamadım ya kafamçokkarıştı

o kasık ağrısı bendede var yumurtalama günümde ve ondan sonraki günlerde oluyor ama benim nedense 2 aydır bu ağrılar

benim şuan kasık ağrım var normalde ağrılı rgl olmam ama hapı bıraktığımdan beri 20 gündür hep ağrın var anlamadım ya kafamçokkarıştı

bende hapı bıraktıktan sonra oluyodu canmm...
her ay gecikiyodu ama hiç zamanında gelmezdi hap içip bırakınca hormonlar bi müddet hap yüzünden adet düzensizliği yapar canmm benim 10 gün geçtiği oluyodu hamileyim sanıp testler yapıyodum ama malesf...

hap hiç iyi bişey değil bidaDA HİÇ İÇMEDİM İÇMEMDE.
sendede olabilir şimdi düzensizlikler hemen hamile kalamaya bilirsin canmm:teselli:

Slm kızlar
azizeciğim varmı bi gelişme canım sonuçlarla ilgili

aa serap naber tatlım yaa nerelerdesin sen :mymeka: hıı çok ihmal ediyom beni mafoldumben olumunekankayizsmile

yooooookk daha sonuçlar çıkmadı cok canmm sıkkın çooookkkk

begümcüm geçmiş olsun tatlım :1hug: devamlı sıcak şeyler iç canmm:)

saolun canlarım gıcık yaptı çok işte bı sıcak bi soğuk mahvoluyorum ya senağlama

evet cnm bekliyorum böle bir ihtimal 2-3 ay kendime süre verdim olmazsa gidecem doktora
ama olucak bence çünkü hap bende hiç yan etki yapmadı adetlerim hep düzenliydi benim
hapla yada hapsıızzz. bakalım bekleyip göreceğizzzz

aa serap naber tatlım yaa nerelerdesin sen :mymeka: hıı çok ihmal ediyom beni mafoldumben olumunekankayizsmile

yooooookk daha sonuçlar çıkmadı cok canmm sıkkın çooookkkk

BEN OLDUĞUMDA SEN OLMUYON SEN OLDUĞUNDA BEN OLMUYOM CANIM NİYE BU KADAR UZADI BU SONUÇLAR YA BEN ANLAMADIM :uhm:

benimde hap kullanırken adetlerim tam zamanında gelirdi...
bırakınca düzen bozuluyo canmm bakalım sende nasıl olcak.
inşallah dr.gerek kalmaz canmm:Saruboceq: gelir 2.kuşun

bende martın bitmasini bekliyom :kedi:

Selam kızlar.Nasılsınız?Şöyle bir geçmişi okuyayım dedimde öyle selam vereyim.
MıRAGE1983 iyiyim canım sen nasılsın?Bugün ilk defa akıntım oldu ama akıntıda şu yumurta akı gibi uzayan sıvı geldi elime zaten bugün muhtemelen yumurtlama günüm canım bugün başlıyor 22sine kadar sürecek canım.
Yaaa kızlar arkadaşım bugün doğum yaptı bebişi görmeye gittik küçücük ya kucağıma verdiler içim gitti hele o dudaklar sanki bişey anlatırmışcasına gibi hareket ediyor 2 defa nazar değmesin diye çirkin dedim ses çıkarttı beyenmedi sanırım.Eşim gene hiç kucağına almadı ama resmen gözleri doldu ya.Sonra hastaneden çıkarken çok koyuyor dedi kötü oluyorum dedi en yakın arkadaşımın bu 2. çocuğu oldu dedi bende hala bişey yok.Çok üzülüyoruz ya.ınşallah bu ay hamiş kalırım bu rahim filminin çekilmesi sonuçlarımın temiz çıkması vede buay daha bilerek çalışmalar yapmamız beni çok ümitlendiriyor dua edin kızlar ya...

BEN OLDUĞUMDA SEN OLMUYON SEN OLDUĞUNDA BEN OLMUYOM CANIM NİYE BU KADAR UZADI BU SONUÇLAR YA BEN ANLAMADIM :uhm:

offf bende anlamadım gitti eşime diyom yoksa unuttularmı sempatiksalakcinni

amaaaann kısmet canmm geç olsunda güç olmasın :Saruboceq:
sen napıyom canmm?

ıyıyım bende napıyım canım aynı ÇalıŞmalar baŞladı bakalım ne olucak

aaaaaa kızarım bak lmaz: seninde olcak ALLAHIN izninle :Saruboceq: nurtopu gibi bebişlerin kendinizi üzmeyin sabredin ALLAHA dua edin bu yeter canmm:)

yeterki RABBİMİZ hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olur:Saruboceq:

kızlar eşleriniz gıttımı dr hıc merak edıyorum. yoksa sadece sızlermı testlerden gectınız

İyİyİm bende napıyım canım aynı ÇalıŞmalar baŞladı bakalım ne olucak

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: ozaman ilk senden bekliyoz bebiş haberi :lepi: nisanın ilk hamilesi ol inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olur:Saruboceq:

kızlar eşleriniz gıttımı dr hıc merak edıyorum. yoksa sadece sızlermı testlerden gectınız

Benim eşim gitti canım sperm testi yapıldı sonuçlar gayet güzel.Zaten bebek isteyenlerin ilk önce eşlerinin test yaptırmasını istiyorlar erkeklerin sadece testi sperm testi ama bayanların daha çok testen geçtiği için ilk olarak bayların test yaptırmasını söylüyorlar.

inş.ya hayırlısıysa olsun allahıma hep dua ediyorum liste başı benim ama bakalım ne edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…